Afrodyta 24.04.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Afrodytko, a co Tobie, że nie za fajnie się czujesz?Nosek zatkany, łalergija się przypętała i tak mię dziś zmogła, że nawet z domu nie wyszłam bleeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Afrodytko, no to współczuję, a jakieś leki na alergię koleżanka bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Afrodytko, no to współczuję, a jakieś leki na alergię koleżanka bierze? Gosia, a Ty znowu z tą cytrynówką... apropo, podeślij mi przepis na PW. Ostatnio degustowaliśmy taką wyklarowaną i to było nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Mój drogi, nie ma tak lekko - przyjedziecie, to dostaniecie przepis, a noże nawet razem przyrządzimy i cieplutką wypijemy Nie ma nic lepszego na deszczowe dni ( które zapowiadają na przedłużony weekend) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Z deszczu się cieszę jak mało kiedy Trawka posiana, będzie ladnie rosła Odwiedziny wszelaki w weekendy od końca zimy kończą się nam z grabiami i szpadlem w łapkach. Ale przy takim pogorszeniu aury, kto wie może wyrwiemy się z domku. Przy okazji siedzenia na kanapie - wczoraj obejrzeliśmy w domku avatara w pełnym HD z blueraya - kino, kinem, a szczęka opada przy takiej jakości obrazu Jak lubicie takie bajki, zapraszam na seansik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 TMK-i, jak będzie padać w weekend i będziecie się nudzić, to się zdzwonimy i zastanowimy, kto do kogo jedzie OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Wstępnie proponuje poniedziałek, bez względu jeszcze u kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Wstępnie proponuje poniedziałek, bez względu jeszcze u kogo Nieee, w poniedziałek wolne, ale we wtorek do pracy, więc my w południe do bloku będziemy się ewakuować W sobotę, albo w niedzielę ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Jutro dam znać Uciekam odespać , cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Ok dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej, hej! Jak plytki? Polozone? Mysle, ze efekt koncowy bedzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2010 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Havena, to co już jest położone podoba mi się, ciekawe jak wyglądać będzie , gdy fuga zostanie położona ( kolor brązowy). Zdjęcia wkleję dopiero w piątek, nie mam kiedy tam pojechać, a nie wiem czy Michał zrobi Za to w przedłużony weekend majowy pomieszkamy sobie tam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.04.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jeśli akurat jesteście w temacie kafli to wkleję tutaj obiecane kuchenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kasiu, moja koleżanka ma takie i ładnie wyglądają A te nasze, to podobne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 meganko.........dziekuje za trzymanie kciukasów!!!!!!!!!! kurcze........kobieto.........na Ciebie ZAWSZE można liczyć!!!! dziekuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Wpadłam na chwile do Waszego dziennika - tak domowo u Was się robi. Ładnie. Spotkanie w Zakrzowie aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Kalu - lubię Was - forumowe towarzystwo, więc ja tu nie zaglądać do Ciebie i innych Importowana Rysko - rzeczywiście już bardziej domowo Zaraz wkleję zdjęcia, ale bez opisu ( opiszę jutro), bo 23-cia, to moja godzina do spania. Inaczej później nie mogę zasnąć Zakrzów oczywiście aktualny :) , tylko się zastanawiam, gdzie Afrodyta będzie spała? Pogodę zapowiadają trochę nie halo, ma padać Ale myślę, że będziemy bawić się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jaki Zakrzów??? miała być Sielska Zagroda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2010 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jaki Zakrzów??? miała być Sielska Zagroda??? Nie nie Zakrzów , tylko Kiełczów hihihih http://www.sielska-zagroda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.04.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Małgosiu - po zdjęciach wnętrz wnioskuję, że lada chwila będziecie się przeprowadzać Płytki na podłogach prezentują się bardzo ładnie.Aaaaa.....i gratuluję założenia ogródka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts