Megana 27.04.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Małgosiu - po zdjęciach wnętrz wnioskuję, że lada chwila będziecie się przeprowadzać Płytki na podłogach prezentują się bardzo ładnie.Aaaaa.....i gratuluję założenia ogródka:) Iwonko, to lada chwila, to lipiec W czerwcu idę na szkolenie i cały miesiąc w każdy weekend będę zajęta potem dwa miesiące wolne od nauki i po wakacjach znowu nauka W związku z tym przez dwa m-ce musimy się przeprowadzić Ale Ty też pędzisz, więc zaraz po mojej przeprowadzce, będzie Twoja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.04.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Piekna podloga! Zafugowana z pewnoscia bedzie zachwycajaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.04.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hevena, mam nadzieję, że tak będzie:) Przyznam, że już dość mam stresów i fajnie byłoby mieć to wszystko za sobą. Chociaż nie powinnam narzekać, bo to całe nasze budowanie, jakoś nie najgorzej poszło nam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) Nie nie Zakrzów , tylko Kiełczów hihihih http://www.sielska-zagroda.pl/ Upss. Dla mnie - ja z zachodu to prawie jedno i to samo Zakrzów - Kiełczów -Psie Pole A już nie jestem importowana już mnie oclili i jestem "nasza" Coraz ładniej u Was w domku, fajny wzorek na korytarzu - niespotykany. A rzodkiewka ? - jakbym oglądała zdjęcie swojej Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Ryska po wizicie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 29.04.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Megana ale u Ciebie fajnie to wszystko wygląda:) zajrzyj domnie do dziennika,mam podobne płytki i też mam dywanik przed kominkiem tylko troszkę inny Bardzo ładny będzie ten Twój domek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.04.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 PIT - Byłam u Ciebie i wpisałam mój podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj Meganko..........ale idziecie do przodu !!!tepa nie zwalniacie, BRAWO !!!!!!!!..........wybacz ,że tak mało pisze ostatnio:( ale nie ogarniam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.04.2010 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Kalu, ja do Ciebie też na bieżąco zaglądam, ale nie zawsze się odzywam - brak czasu. Więc wybaczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.04.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Rysko - właśnie widzę, żeś już nie import hehehe, Rzodkieweczka rośnie i dobrze, będzie co podgryzać Co do wzorów na korytarzu, to miał on skrócić ( optycznie ) dłuuuuuuuuugi korytarz Myślę, że wzorek spełnił moje oczekiwania :) Fajnie, że niedługo się spotkamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Fajnie, że niedługo się spotkamy :) Oj bardzo fajnie:D:D:D:D Ps. MAM KOMPA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.05.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, po dłuższej nieobecności Ładnie wyszły te płateczki, wzorki ciekawe, jeszcze z takim pomysłem się nie spotkałam. Ja nadal borykam się z projektem kuchni. Nie mam czasu spokojnie usiąść i nabazgrać, ale postęp zrobiłam w dzienniku, kosztem projektowania kuchni znalazłam czas na wklejenie kilku zdjęć. Mało, ale zawsze do przodu. Uciekam teraz do papieru może coś skubnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Oj bardzo fajnie:D:D:D:D Ps. MAM KOMPA! Czy Wać Panna Afrodyta odpowie mi wreszcie, czy ma gdzie spać we Wrocławiu lub jakie macie plany na powrót?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam, po dłuższej nieobecności Ładnie wyszły te płateczki, wzorki ciekawe, jeszcze z takim pomysłem się nie spotkałam. Ja nadal borykam się z projektem kuchni. Nie mam czasu spokojnie usiąść i nabazgrać, ale postęp zrobiłam w dzienniku, kosztem projektowania kuchni znalazłam czas na wklejenie kilku zdjęć. Mało, ale zawsze do przodu. Uciekam teraz do papieru może coś skubnę. Walcz aniamar, walcz z tą kuchnią i myśl do przodu, żeby coś Ci nie umknęło przy projektowaniu. Zaraz idę zobaczyć do twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam Gospodynię ! Rzuconą rękawicę podjąłem ... i również przeczytałem Twój dziennik. Trochę mi zeszło ... nie wypadało po łebkach (gwoździkowych:)) Nie tylko opisy i zdjęcia domu mi się podobały ... ale także zdjęcia z gór ... i to, że pomagasz dzieciom. Jeszcze się wbiję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 @#$@$%^^@#^#$% Nie działa mi forum Napisałam sie i wywaliło i stronki się nie ładują, nigdzie nie mogę się dostać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 a jak już to 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czego używasz do przeglądania? Opery? Najwięcej na nią jest narzekań, jednak wszystkie błędy wynikają ze strony źle napisanego forum, w validatorze aż roi się od błędów Z moich testów najlepiej zachowuje się FireFox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 cze Meganka Wpadam jeno się przywitać, bo na razie na nic więcej czasu.m buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 cze Meganka Wpadam jeno się przywitać, bo na razie na nic więcej czasu.m nic nowego;),a obiecywałaś,że w maju trochę go znajdziesz:yes: buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no to jest maj i ja jestem. Trochę wybrakowana czasowo ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts