Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Małgosiu - po zdjęciach wnętrz wnioskuję, że lada chwila będziecie się przeprowadzać:) Płytki na podłogach prezentują się bardzo ładnie.Aaaaa.....i gratuluję założenia ogródka:)

Iwonko, to lada chwila, to lipiec :)

W czerwcu idę na szkolenie i cały miesiąc w każdy weekend będę zajęta :( potem dwa miesiące wolne od nauki i po wakacjach znowu nauka :)

W związku z tym przez dwa m-ce musimy się przeprowadzić :)

Ale Ty też pędzisz, więc zaraz po mojej przeprowadzce, będzie Twoja :) :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie nie Zakrzów , tylko Kiełczów hihihih

http://www.sielska-zagroda.pl/

Upss.

Dla mnie - ja z zachodu ;) to prawie jedno i to samo Zakrzów - Kiełczów -Psie Pole

A już nie jestem importowana już mnie oclili i jestem "nasza" :D

Coraz ładniej u Was w domku, fajny wzorek na korytarzu - niespotykany.

A rzodkiewka ? - jakbym oglądała zdjęcie swojej :D

Edytowane przez Ryska
po wizicie w dzienniku

Witam, po dłuższej nieobecności

Ładnie wyszły te płateczki, wzorki ciekawe, jeszcze z takim pomysłem się nie spotkałam.

Ja nadal borykam się z projektem kuchni. Nie mam czasu spokojnie usiąść i nabazgrać, ale postęp zrobiłam w dzienniku, kosztem projektowania kuchni znalazłam czas na wklejenie kilku zdjęć. Mało, ale zawsze do przodu. Uciekam teraz do papieru może coś skubnę.:)

Witam, po dłuższej nieobecności

Ładnie wyszły te płateczki, wzorki ciekawe, jeszcze z takim pomysłem się nie spotkałam.

Ja nadal borykam się z projektem kuchni. Nie mam czasu spokojnie usiąść i nabazgrać, ale postęp zrobiłam w dzienniku, kosztem projektowania kuchni znalazłam czas na wklejenie kilku zdjęć. Mało, ale zawsze do przodu. Uciekam teraz do papieru może coś skubnę.:)

Walcz aniamar, walcz z tą kuchnią i myśl do przodu, żeby coś Ci nie umknęło przy projektowaniu. Zaraz idę zobaczyć do twojego dziennika :)

Witam Gospodynię !

Rzuconą rękawicę podjąłem ... i również przeczytałem Twój dziennik. Trochę mi zeszło ... nie wypadało po łebkach (gwoździkowych:))

Nie tylko opisy i zdjęcia domu mi się podobały ... ale także zdjęcia z gór ... i to, że pomagasz dzieciom.

Jeszcze się wbiję ...