Afrodyta 05.05.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czego używasz do przeglądania? Opery? Najwięcej na nią jest narzekań, jednak wszystkie błędy wynikają ze strony źle napisanego forum, w validatorze aż roi się od błędów Z moich testów najlepiej zachowuje się FireFox.Mam FF, wznowioną umowę na internet z 512 na 1MB i nawet kompa świeżo po odmóżdżeniu. Wczoraj śmigał jak talala a dziś to gorzej niż katastrofa Na WP i innych też fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Gwoździku - witaj u nas milo cię gościć :) Ja bym chciała zobaczyć zdjęcie twojego domku z daleka, łącznie ze stawem czy mogę prosić - plisss Stukaj , stukaj pałeczkami i to głośno , tylko znowu nie zepsuj hihihi Afrodytko, co się dzieje z twoim kompem? czy to wina internetu? Witaj Kamlotku madmegs - rozumiem Cię, ja również na nic nie mam czasu, a na dodatek muszę oszczędzać rękę, bo wciąż boli , trochę mniej , ale boli TMK-[/b] Twój pies w awatarku wywołuje u mnie zawsze uśmiech - jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mam FF, wznowioną umowę na internet z 512 na 1MB i nawet kompa świeżo po odmóżdżeniu. Wczoraj śmigał jak talala a dziś to gorzej niż katastrofa Na WP i innych też fatalnie Spróbuj zainstalować CCleanera i wyczyść śmieci w komputerze, programik jest bezpieczny i sprawdzony. Resztki z FF także usuwa. http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 madmegs - rozumiem Cię, ja również na nic nie mam czasu, a na dodatek muszę oszczędzać rękę, bo wciąż boli , trochę mniej , ale boli Kuruj łapkę , kuruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 TMK-Twój pies w awatarku wywołuje u mnie zawsze uśmiech - jest piękny Uśmiałabyś się wczoraj jak paręnaście razy śmigał po polach za jaskółkami Gonił je po 100-200m, a te małpy fruuu w górę i za chwilę znów nisko nad futrem Spacer krótszy z 2km, a zasapany był jak mało kiedy Avatarek musiałem zmienić, domek był już nudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 TMK - i słusznie , teraz pora na włochatego Telesfora " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Spróbuj zainstalować CCleanera i wyczyść śmieci w komputerze, programik jest bezpieczny i sprawdzony. Resztki z FF także usuwa. http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.htmlTen komputer chyba jeszcze nigdy nie był tak czysty jak teraz. Nawet Outloc-a nie mam, bo mi żal instalować. Totalna pustka. Office-a też wywaliłam, bo mi obecnie niepotrzebny. Jutro zadzwonię do tych od internetu i popytam, podobno mieli coś robić na dużej antenie nadawczej, ale to miało byc tydzień temu. Jak nie urok to..... A teraz są inne czcionki w sygnaturce i wszędzie indziej Edytowane 5 Maja 2010 przez Afrodyta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Uśmiałabyś się wczoraj jak paręnaście razy śmigał po polach za jaskółkami Gonił je po 100-200m, a te małpy fruuu w górę i za chwilę znów nisko nad futrem Spacer krótszy z 2km, a zasapany był jak mało kiedy Avatarek musiałem zmienić, domek był już nudny Psina piękna, latanie za ptaszkami też ubawiło, ale do awatarka muszę się przyzwyczajać. Jak był domek, to zawsze wiedziałam, że to Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Psina piękna, latanie za ptaszkami też ubawiło, ale do awatarka muszę się przyzwyczajać. Jak był domek, to zawsze wiedziałam, że to Ty. Spokojnie, po futrze tez poznasz Szkoda tylko że znów murator zaszalał i avatar może mieć max 80x80 pixeli. Taki tyci, a taki duży pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam jak dawno mnie nie było. Przyszłam się przywitać i gonię nadrobić zaległości.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Cieszę się, że spotkanie się udało. Nie ma to jak pogadać „cztery oczy”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Oj tak tak, święta racja aniamar , miło się gadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Małgosiu - nadrobiłam zaległości w dzienniku. Ostatnie zdjęcie domku w całej okazałości wyszło tak, jakby był już zamieszkany. Pięknie dbasz o jego otoczenie. Mnie strasznie korci żeby już coś zacząć grzebać w ziemi, ale mam świadomość, że jeszcze czeka nas nawożenie ziemi i kopanie, więc szkoda mojej pracy. Póki co wysiewamy trawę Megana się zadomowiła jak widać na zdjęciach, co bardzo mnie cieszy. Koty są nieprzewidywalne i nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli. Ale jak widać Megi zaczyna czuć, że to będzie również jej dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Iwonko, tylko nie siej trawy tam, gdzie masz zamiar coś sadzić, bo wytępienie zakorzenionej trawy nie należy do przyjemności Co do Megany, to nawet już w samochodzie nie miauczy tak jak wcześniej, tylko jak jedziemy po kostce i podskakujemy, to się buntuje :D Jest coraz grzeczniejsza. Na dodatek, jak byliśmy w domku w Gali, to nie oddalała się od nas za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hej Malgosia, A jak tam kafle lazienkowe u Ciebie sie maja? Mnie poganialas a u Ciebie jak? Ostatnie zdjecie domu...reke dalabym sobie uciac, ze juz mieszkacie na stale:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mayadaski - moje kafle dobrze się mają i leżą w garażu i czekają na swoją kolejkę, która już się skróciła o położone podłogi w kuchni, bibliotece, salonie i korytarzu ( już nawet zafugowane ). Co prawda tempo nie jest imponujące, ale najweażniejsze, że do przodu Zostały jeszcze kafle: - w kuchni na ścianach ( fartuch) - łazienka mała - łazienka duża Mam nadzieję, że do końca czerwca zakończą Co do mieszkania w Gali, to prawie we wszystkie weekendy tam mieszkamy i nie chce nam się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.05.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witaj Gosiu.Ładnie się u Ciebie zrobiło. Tak przytulnie, że nie dziwię się jak nie chce się wracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 .... Co do mieszkania w Gali, to prawie we wszystkie weekendy tam mieszkamy i nie chce nam się wracać ... mi też się nie chce wracać ... ale muszę ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Cześć aniamar i Gwoździku - ta pogoda to potrafi człowieka zdołować. W pracy zimnica, na dworze zimnica i mokro i różne takie tam inne życiowe problemy. Najchętniej położyłabym się i obudziła za parę miesięcy Chyba kryzys po budowlany...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Gosiu, nie poddawaj się. Niedługo zaświeci słońce to i chęci wrócą A poleżysz sobie po przeprowadzce - na leżaku na tarasiku, albo na trawce Trzymaj się cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts