kala67 31.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witaj Meganko!!! jak zdrowie Michała??? lepiej się już czuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kalu, z Michałem tak wogóle, jest lepiej. Dzsiaj idzie na USG nerek, zobaczymy co tam uchodował - czy wogóle coś widać będzie Aniamar - Widzę, że płytki na topie. Kurcze kiepska sprawa z tymi małymi płateczkami. Szkoda, że musieliście ściągać. No kiepsko, ale chłopaki skuli i wyprostowali je. Może nie do końca jest super, ale chyba przeżyję Co do Twojego dachu, to Kala ma rację, może teraz trzeba coś z tym zrobić? Co do fugi, chyba zostawię, niemam siły z tym walczyć , jak trochę się wybrudzi, to zmieni kolor Michałem się opiekuję , już jest lepiej Afrodyta - z tymi powiadomieniami, to wciąż coś mieszają , ale trafiłaś Dzięki że zaglądacie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.06.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Zdrówka dla Michała i żeby w monitorku nic co obce nie znaleźli A zaglądamy, zaglądamy tylko nie zawsze odpisujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.06.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Ale fajnie, za jednym zamachem przeczytałam, nie zdążyłam zmartwić się, że Michała coś boli, bo od razu dowiedziałam się, że lepiej! życzę zdrówka i ładnej pogody, u nas ponuro, ale przynajmniej przestało padać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Rysko i Sure- ja też zawsze do Was zaglądam, tylko nie zawsze ( tak jak i Wy) mam czas lub mogę napisać - ale czytam :) Sure , a roślinki Ci nie zgniją w wodzie? Rysko - Czy będziecie gdzieś w pobliżu Galowic ( Bielany Wr.) np. w czwartek lub w weekend po 18:00-tej? To zabrałabym ten pojemnik dla kociaka. Chyba, że jesteście w tygodniu gdzieś blisko Rynku, to zabiorę do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 02.06.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 A Wy już na ND nie bywacie ? Tam bym miała najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Rysko i Sure- ja też zawsze do Was zaglądam, tylko nie zawsze ( tak jak i Wy) mam czas lub mogę napisać - ale czytam :) Sure , a roślinki Ci nie zgniją w wodzie? No własnie, sama do siebie nie zawsze zaglądam, albo zaglądam i nie zdążę napisać! ...wiesz, u nas co prawda padało, ale tym razem woda pod płotem nie stała, może deszcz był mniejszy, a może pomogło, że przemieszałam ziemię z dwóch końców działki. U góry pod starymi drzewami miałam jakaś piaszczystą, obok niej próchnice, przewiozłam trzy wywrotki i przekopałam razem z tą gliną... na razie wszystko rośnie, odpukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Robię listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Co tam u Was? Michał całkiem już zdrowy? Moją Najstarszą połamało coś podobnego jak mnie i wiozłam ja dzis do tego samego masażysty. Pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.06.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 No właśnie, jak tam Michał ? Wyzdrowiał ? Pewnie siedzicie w domku i ciężko pracujecie, bo coś cicho u Was. Moją Najstarszą połamało coś podobnego jak mnie i wiozłam ja dzis do tego samego masażysty. Pomogło. Frodka, co Wy robicie że tak Was łamie ?? Zamykać okna, w przeciągach nie siedzieć, to jeszcze nie lato - szalami się owijać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 03.06.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A żebym to ja wiedziała co robimy! Ja to stara jestem , ale moja 11-ka? Z czego jej się to wzięło? Ps. Mnie cholerstwo wróciło, chyba jutro do lekarza pojadę. Mam czas i zobaczymy co powie. Bo na tego mojego masażystę to całkiem przekonana nie jestem a i tani to on nie jest. Owszem 1 czy 2 razy to jeszcze, ale 5 to już kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.06.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Rysko - odpowiedziałam Ci na PW Sure - Ty sama tak tą ziemię przekopywałaś ? Afrodyta - niech Duży Cię pożądnie wymasuje A Michałowi już lepiej, ale na USG wyszedł mu jakiś mały kamyczek, więc jak dobrze myślę, to że atak się skończył, to nie znaczy, że to koniec bajki Idzie z tym wynikiem w przyszłym tygodniu do lekarza, więc zobaczymy co mu powie. Michał Dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Małgoś pewnie by Duży masował, ino teraz to masuje mielone i pieści tuczkiem schabowe;) Dla mnie bedzie dopiero w niedzielę wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.06.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Sure - Ty sama tak tą ziemię przekopywałaś ? No sama, akurat nie było nikogo do pomocy... ale nie było tego aż tak dużo pas 1 - 1,5 m wzdłuż płotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.06.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Sure - o matko, to i tak harpagan w spódnicy z Ciebie Afrodyta - no niestety, widać za późno zajęłaś sobie kolejkę do Dużego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.06.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Witam;) To dobrze, że już lepiej, tylko faktycznie pozostaje ten kamyk.... Życzę zdrówka WAM, a Megana jak ucieka jedna i nie chce grzać, to druga musi powygrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 E tam, harpagan to może nie, ja taka nie za duża jestem... Ale ostatnio jakoś mnie lubią "męskie" prace, teraz dla odmiany się za murowanie murków chcę zabrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwadrylion 05.06.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witam,Przepraszam, że się wcinam w rozmowę, mam pytanie jeżeli można. Jak zdawał egzamin wasz piec czy używaliście eko groszku czy paliliście jakimś innym paliwem? Jak macie rozwiązaną sprawę z podgrzewaniem ciepłej wody? w zimę z pieca pewnie, a teraz? jeżeli na prąd to jakie są koszty miesięczne? Z góry dziękuje za odpowiedźPozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.06.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 jeżeli na prąd to jakie są koszty miesięczne? Zależne od wielkości zbiornika, ilości zużytej wody, jakości i ocieplenia baniaka, czy "chodzi" pompka obiegowa, ustawionej temperatury, użytej taryfy prądu itd W tamtym roku zbiornik 140l grzałem prądem, 4 osoby, grzałka gdzieś na 48'C i z 80-100zł do rachunku. W tym roku po powrocie z pracy wrzucam trochę desek pobudowlanych do kotła (bez zasobnika), szybko grzeję wodę do 65-70stC - wystarcza dla wszystkich i jeszcze rano jest ciepła do mycia. ps. przy liczeniu opłacalności palenia kotłem, policz ile prądu on zużywa (dmuchawy, pompy) i na upartego także jego amortyzację. Może nie będzie taniej niż prądem lub tak naprawdę mała różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 05.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Witaj, chciałam niniejszym się przyznać do bezczelnego zerżnięcia castoramowych parapetów od Was Dzięki za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts