Ryska1719503950 11.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Piękna ta garderoba ! Rewelacja! Pozwolisz, że "odgapię" pomysł ? Myślałam jak tu urządzić takie pomieszczenie a tu proszę ... super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Małgosiu - oko się cieszy na takie widoki:) Pomysł na garderobę mamy podobny, chociaż nasza będzie mniejsza i bez okna. Kafelki w kuchni prezentują się bardzo ładnie. A co z meblami - kupujecie gotowe, czy zamawiacie na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) :mad:hejka no to niezły wynik. U nas na dworze 31, w domu 30,9 stopni. Ale dodam , że mieszkam na nie mam pojęcia jak (i może dobrze ) ocieplonym drewnianym strychy w przedwojennej kamienicy... madmegs - nie będę pisać ile mam stopni tu gdzie teraz jeszcze mieszkamy - poprostu masakra - ja się gotuję i nie powinnam wychodzić z wanny , na całe szczęście w mieszkaniu da się żyć, teraz tylko jeszcze komary spędzają mi sen z powiek, bo jak tu je łapać w takich wysokich i jeszcze w tylu pomieszczeniach , ale coś kupię- może jakiś Rajd Secam - mam nadzieję, że po położeniu kafli łazienka dalej będzie mi się podobać, chociaż nie wiem kiedy to nastąpi, gdyż panowie płytkarze znowu dzisiaj mają wolne - tym razem przywieźli jednemu z nich meble do kuchni kur de mole . Jeśli ktoś chce mieć położone szybko kafle, to odpadają w przedbiegach A ja się zastanawiam, czy po małej łazience nie podziękować Panu i nie wziąć kogoś innego. Chyba jutro przeprowadzę poważną rozmowę z nim gr Rysko- jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma. Mamy regały, więc nie będę wybrzydzać, bo kasy już nie ma. Iwonko, na razie w kuchni będą meble tymczasowe, kiedyś coś kupimy Najważniejsze, że niedługo się przeprowadzamy , oczywiście jak płytkarze skończą chociaż jedną łazienkę Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Pomysł na garderobę prosty i bardzo fajny, a czy miejsce na wiszące też będzie?Megana, przypomnij, jakie płytki masz w łazience? One są bardziej szare, niż beżowe, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hej Sure, tak będzie drążek na wiszącą odzież, tylko jeszcze się zastanawiamy, jak drążek umocować, czy jeden, czy może dwa? Dokupiliśmy jeszcze jeden regał taki sam jak już mamy, tylko szerszy na boczną ścianę. Płytki w łazience są, hyyyyyyyyyyyyy bardziej chyba jednak beżowo-szare Zdjęcia przekłamują chyba trochę i pokazane są bardziej szare. Wieczorem wkleję jakieś zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.06.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Drążków może być więcej, w końcu wszystkie ubrania, które składa się w kostkę na półce można równie dobrze powiesić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Małgosiu - te Twoje szarości przykuwają wzrok, więc wstawiaj takich zdjęć jak najwięcej. Ja podpatruję i może coś wypatrzę dla siebie Prawdę mówiąc mamy już prawie całe wyposażenie do łazienki (oprócz wanny) i właśnie tylko kafle nam zostało wybrać... A z tym może być problem, bo jest tego tyle, że nie wiadomo na co się decydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 17.06.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Hej, Sasiadko Bardzo mi sie podowa zaczatek ogrodu! Pieknie bedzie jak wszystko rozkwitnie! I jak zwalczycie zielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Sure - rónież wolałabym więcej drażków, gdyż można powiesić i nie gniotą się ubrania. W sobotę bedę myśleć co zrobić żeby więcej było miejsca na powieszenie Iwonko - ta szarość, to taka odskocznia od wszystkich odcieni brązów ( które dalej lubię), jakie zafundowałam nam w domku Koleżanka podpowiedziała mi, żeby nie kupować płytek matowych, gdyż gorzej się je utrzymuje w czystości, ale ..................................przepadło, bo płytki już były kupione Szukam białej szafki pod zlew. Te które oferują, to albo błyty badziewiaste, albo za drogie, albo nie podobają mi się, więc mam klopsa z tą szafką Havena - miałam nie używać środków chemicznych do zwalczania chwastów, ale ................................ wyszło ich tyle, że będę musiała coś kupić, ale najpierw musimy wyrównać ziemię - poczekać aż wyrosną chwasty i dopiero polać czymś - może do przyszłej wiosny zdążymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 przyszłam sie przywitaćtroszke Wam zazdroszczę przeprowadzki:) ale tylko troszkęwidziałam na żywo łazienkę w takich kaflach jest b. elegancka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kasiu - zobaczymy, jak będzie wyglądać nasza łazienka po skończeniu. Mam nadzieję, że dobrze, a w najgorszym przypadku w miarę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Witam również Na początekk wielkie dzięki za "pudełko" Kotek 29 czerwaca kończy 2 m-ce i prawdopodobnie pierwszy raz użyje pudełka A łazienka - łooł - bardzo elegancka - podoba mi się A te kwiatkowe krzaczki już rakie dosyć spore - fajnie że już oko cieszą. U nas na razie przybywa ale górek - a to piasku, a to żwiru - końca nie widać .... Pozdrawiam cieplutko i życzę duużo siły na tą przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 17.06.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Przyszłam się przywitać widzę, że płytek ciąg dalszy i w ogródku zaczyna być pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Rysko, aniamar - kwiatki ładnie wyglądają na zdjęciu, ale w rzeczywistości, to w koło pełno badziewia, z którym trzeba coś zrobić łazienka - buuuu zabrakło mi 2 płytek na zakończenie ściany łazienki i Michał musi jutro jechać dokupić Mam nadzieję, że będzie można kupić od ręki, a nie czekać tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.06.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 O proszę i znów kwiatki pięknieje Wam działeczka Udanego weekendu życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Rysko, dziękujemy i Wam również życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Fajne te płytki łazienkowe, ciekawa jestem, jak to będzie po wykończeniu. Mnie wydają się szare bardziej, niż beżowe, bardzo ładne. ! kwiatki fajne, te lilie takie egzotyczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Wkleiłam u Sure, to sobie też wkleję, żeby było weselej ( ogród mojej przyjaciółki Krysi ) http://www.systemc.pl/domek/2010/06/kwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Fajne te płytki łazienkowe, ciekawa jestem, jak to będzie po wykończeniu. Mnie wydają się szare bardziej, niż beżowe, bardzo ładne. ! kwiatki fajne, te lilie takie egzotyczne.... Też jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy. Okazuje się, że wciąż coś mam nie dograne. Jeszcze dzisiaj rano decydowaliśmy jakie płytki będą na półce geberitu od góry Mam nadzieję, że decyzje były dobre A Wy ocenicie, już na końcu , to co mi się i tak podoba Na szczęście Michałowi udało się dokupić dzisiaj brakujące płytki Takich lilii, to chcę mieć więcej ( w przyszłym roku posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.06.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witammmmmmmmmmm;) Łazienka bardzo fajniutka. Piszę drugiego posta, bo wyrazy mi poprzestawiało. Lilie to też moje ulubione kwiaty;) Garderoba ciekawa! Pozdrawiam WAS i powodzonka zyczę A jak rozmowa z płytkarzem? Poprawi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts