Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:mad::mad:

hejka :)

no to niezły wynik. :) U nas na dworze 31, w domu 30,9 stopni. Ale dodam , że mieszkam na nie mam pojęcia jak (i może dobrze ;) ) ocieplonym drewnianym strychy w przedwojennej kamienicy...

madmegs - nie będę pisać ile mam stopni tu gdzie teraz jeszcze mieszkamy - poprostu masakra - ja się gotuję i nie powinnam wychodzić z wanny , na całe szczęście w mieszkaniu da się żyć, teraz tylko jeszcze komary spędzają mi sen z powiek, bo jak tu je łapać w takich wysokich i jeszcze w tylu pomieszczeniach , ale coś kupię- może jakiś Rajd :)

Secam - mam nadzieję, że po położeniu kafli łazienka dalej będzie mi się podobać, chociaż nie wiem kiedy to nastąpi, gdyż panowie płytkarze znowu dzisiaj mają wolne - tym razem przywieźli jednemu z nich meble do kuchni kur de mole :mad:.

Jeśli ktoś chce mieć położone szybko kafle, to odpadają w przedbiegach :)

A ja się zastanawiam, czy po małej łazience nie podziękować Panu i nie wziąć kogoś innego.

Chyba jutro przeprowadzę poważną rozmowę z nim gr

Rysko- jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma. Mamy regały, więc nie będę wybrzydzać, bo kasy już nie ma.

Iwonko, na razie w kuchni będą meble tymczasowe, kiedyś coś kupimy :)

Najważniejsze, że niedługo się przeprowadzamy , oczywiście jak płytkarze skończą chociaż jedną łazienkę :)

Edytowane przez Megana

Hej Sure, tak będzie drążek na wiszącą odzież, tylko jeszcze się zastanawiamy, jak drążek umocować, czy jeden, czy może dwa?

Dokupiliśmy jeszcze jeden regał taki sam jak już mamy, tylko szerszy na boczną ścianę.

Płytki w łazience są, hyyyyyyyyyyyyy bardziej chyba jednak beżowo-szare :)

Zdjęcia przekłamują chyba trochę i pokazane są bardziej szare.

Wieczorem wkleję jakieś zdjęcie.

Małgosiu - te Twoje szarości przykuwają wzrok, więc wstawiaj takich zdjęć jak najwięcej. Ja podpatruję i może coś wypatrzę dla siebie :)

Prawdę mówiąc mamy już prawie całe wyposażenie do łazienki (oprócz wanny) i właśnie tylko kafle nam zostało wybrać... A z tym może być problem, bo jest tego tyle, że nie wiadomo na co się decydować.

Sure - rónież wolałabym więcej drażków, gdyż można powiesić i nie gniotą się ubrania.

W sobotę bedę myśleć co zrobić żeby więcej było miejsca na powieszenie :)

Iwonko - ta szarość, to taka odskocznia od wszystkich odcieni brązów ( które dalej lubię), jakie zafundowałam nam w domku :)

Koleżanka podpowiedziała mi, żeby nie kupować płytek matowych, gdyż gorzej się je utrzymuje w czystości, ale ..................................przepadło, bo płytki już były kupione :)

Szukam białej szafki pod zlew. Te które oferują, to albo błyty badziewiaste, albo za drogie, albo nie podobają mi się, więc mam klopsa z tą szafką :(

Havena - miałam nie używać środków chemicznych do zwalczania chwastów, ale ................................ wyszło ich tyle, że będę musiała coś kupić, ale najpierw musimy wyrównać ziemię - poczekać aż wyrosną chwasty i dopiero polać czymś - może do przyszłej wiosny zdążymy :) :)

Witam również :)

Na początekk wielkie dzięki za "pudełko" Kotek 29 czerwaca kończy 2 m-ce i prawdopodobnie pierwszy raz użyje pudełka :)

A łazienka - łooł - bardzo elegancka - podoba mi się :)

A te kwiatkowe krzaczki już rakie dosyć spore - fajnie że już oko cieszą. U nas na razie przybywa ale górek - a to piasku, a to żwiru - końca nie widać ....

Pozdrawiam cieplutko i życzę duużo siły na tą przeprowadzkę.

Rysko, aniamar - kwiatki ładnie wyglądają na zdjęciu, ale w rzeczywistości, to w koło pełno badziewia, z którym trzeba coś zrobić :)

łazienka - buuuu zabrakło mi 2 płytek na zakończenie ściany łazienki i Michał musi jutro jechać dokupić

Mam nadzieję, że będzie można kupić od ręki, a nie czekać tydzień :(

Fajne te płytki łazienkowe, ciekawa jestem, jak to będzie po wykończeniu. Mnie wydają się szare bardziej, niż beżowe, bardzo ładne. ! kwiatki fajne, te lilie takie egzotyczne....

Też jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy. Okazuje się, że wciąż coś mam nie dograne. Jeszcze dzisiaj rano decydowaliśmy jakie płytki będą na półce geberitu od góry :(

Mam nadzieję, że decyzje były dobre :)

A Wy ocenicie, już na końcu :), to co mi się i tak podoba :)

Na szczęście Michałowi udało się dokupić dzisiaj brakujące płytki :)

Takich lilii, to chcę mieć więcej ( w przyszłym roku posadzę :)