Megana 14.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Czytałam w dzienniku że Ci sie działka skurczyła, ja mam to samo i jak przyszlo do mierzenia pod siatkę to sie zdziwiłam , ale rozmawiaam z geodetą który dzielił działki i podał mi dokładne wymiary, oczywiście działka szersza o 0,45m po długości niż wskazują słupki i będzie przeprawa sąsiedzko -geodezyjna przed ogrodzeniem. Właśnie nie wiemy co z tym fantem zrobić? Kłótnie odpadają, przestawianie ogrodzenia? Niby 20 cm, może ktoś taką sprawę załatwiał?????? Zastanawiałam się , a co będzie, jeśli kiedyś będzie trzeba sprzedać działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam serdecznie jako kompletny nowicjusz na forum (to nie całkiem prawda, od czasu do czasu przeglądałam). Zazdroszczę z lekka tego, co już się u Was dzieje . Tym bardziej, że po przeanalizowaniu wszystkich danych topograficzno-fotograficznych wniosek jest jeden - budujecie w tej samej wsi, w której my może w przyszłości (jak szanowny pana mąż się namyśli, a ja znajdę projekt spełniający wszystkie kryteria - od dwóch lat to się nie udało ) Jak dobrze mieć sąsiada, sąsiada.... Pozdrawiam nocną porą 07 - zgłoś się Miło Cię gościć Chcecie się gdzieś w pobliżu budować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 hej,u mnie jest o tyle dobrze że ogrodzenia niet, a sąsiad ma dom przed odbiorami jak z przewozem blaszaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 14.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 halo halo tu 07! Mamy działkę na drugim końcu wsi (tam gdzie ta wieeeeelka kamienica, niestety). INTENSYWNIE DOJRZEWAMY DO BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 halo halo tu 07! Mamy działkę na drugim końcu wsi (tam gdzie ta wieeeeelka kamienica, niestety). INTENSYWNIE DOJRZEWAMY DO BUDOWY 07 - To rozumiem, że w przyszłości wybudujecie się i będziemy sąsiadami A kto nie chce się budować, mąż? Jak juz zaczniemy, to przy okazji zapraszamy na budowę, jeśli na niej będziemy, a będziecie przejeżdżać Hasło 07 - zgłoś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 hej, u mnie jest o tyle dobrze że ogrodzenia niet, a sąsiad ma dom przed odbiorami jak z przewozem blaszaka? Kasiu, szukamy, mamy takiego jednego, co za 500 zł może przewieźć, ale jeszcze szukamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 15.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bardzo dziekuję za zaproszenie - nie omieszkam skorzystać :) :). Wszyscy chcą się budować, tylko to jak z czeresniami - muszą dojrzeć. I my też. I w końcu zamieszkamy na wsi (co jest moim marzeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Bardzo dziekuję za zaproszenie - nie omieszkam skorzystać :) :). Wszyscy chcą się budować, tylko to jak z czeresniami - muszą dojrzeć. I my też. I w końcu zamieszkamy na wsi (co jest moim marzeniem) Często marzenia się spełniają , więc trzymam kciuki I dojrzewajcie, dojrzewajcie...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.05.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Hejka Megana i jak testowanie środka przeciw komarom i kleszczom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Hejka Megana i jak testowanie środka przeciw komarom i kleszczom?? Jeszcze nie kupiłam, bo jeszcze nie jeżdżę na działkę. Ale na pewno kupię. O efekt środka musimy zapytać dziewczyn, które go kupują - Gosiek33 i chyba anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Puk puk Idę troche poczytać, można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Puk puk Idę troche poczytać, można? Czytaj, czytaj, ale ja i tak się o budowaniu dowiem więcej pd Ciebie Później napiszę, jak mnie Panowie od siatki wkurzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Puk puk Idę troche poczytać, można? Czytaj, czytaj, ale ja i tak się o budowaniu dowiem więcej pd Ciebie Później napiszę, jak mnie Panowie od siatki wkurzyli Może coś fajnego podejrze u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam, gratuluję ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dzięki, udało się zacząć coś robić A jak Twoja nóżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.05.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hejka ja również gratuluje ogrodzenia a o nóżkę to chodzi o tę z fotki w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 20.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Nie martw się Małgosiu, posadzisz cokolwiek przy płocie i już krzywizny nie będzie widać . Najważniejsze, że ogrodzone. ciekawe, co u nas nawywijają przy siatce, bo podobno też stawiają, ale jeszcze nie byłam i tak szybko nie będę . Jutro wyjazd się kroi do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.05.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ja sie przyznam, że jutro znikam "nie z Orbisem ale w góry..." wracamy dopiero w niedzielę, mam nadzieję ze pogoda dopisze i na wycieczce i na przewożeniu blaszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Naleśnik- nóżka boli Anię Klepkę i pytałam jak się czuje, a nóżka z dziennika już wyskoczyła z gipsu ( mojej córki Kasi) i Fakt facetą często mylą się nóżki 07 zgłoś się - - też tak myślę, że posadzę sobie coś np. wiciokrzew ( jeszcze nie wiem co to , ale się dowiem - podpowiedziała mi kierowniczka w pracy Kasiu 73- życzę dużo słoneczka w tych górkach ( strasznie Ci zazdroszczę ) Odpoczywaj We Wrocku zapowiadają w piątek deszcze i burze nie dobrze. Bo blaszaka i tak musimy przewieźć i złożyć i nic na to nie poradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 20.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 o, wiciokrzew dobra myśl. Niektóre nawet pachną. Chciałam wkleić zdjęcie, ale nie umiem [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts