Iwona Sudol 17.08.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 W końcu znajduję trochę czasu i nadrabiam zaległości. Małgoś, żebyś Ty wiedziała, jak ja Wam zazdroszczę tego mieszkania już w swoim domku..... Teraz, jak zobaczyłam łazienki, to już w ogóle serce mi pęka:) Ale to taka pozytywna zazdrość rzecz jasna. Mam nadzieję, że w końcu uda nam się odwiedzić Wasz piękny domek. Może przy okazji wyjazdu do Wrocławia.... Będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Z tej Megany mozna się naśmiać... gąsienice a teraz myszy - ona poluje dla Was, chce się podzielić:rotfl:A tutaj co łona słyszy? - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ahhaaa... A wiesz, że jest z Atlasu taki środek na czyszczenie płytyek ubrudzonych w fudze, własnie na takie mocno zabrudzone. Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.08.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wpadłem pomarudzić - Gosia zmień temat pierwszego postu w tym wątku i dopisz proszę słowo "komentarze" - baaardzo proszę Nigdy nie wiem czy powiadamiajka dotyczy dziennika czy gadulstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 TMK - bardzo proszę , czy o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Iwonko, nie zazdrość, bo za chwilę tez będziesz mieszkać, przyznam szczerze, że traz jak mieszkamy już, to nic nam się nie chce. Ten rok budowania chyba dał nam się we znaki i organizm domaga się odpoczynku. Aż mi wstyd, że nic mi się nie chce, ale też łapki bolą, więc nie bardzo mam siły. Muszę odpocząć, przyjdzie zima, to się wezmę za robotę hehehehe taka_ja & taki_on: - po tej jednej myszy złowiła jeszcze kilka małych, teraz widać jaki kot szczęśliwy tu jest A tym środkiem już próbowałam, kiepsko schodzi, to już lepiej cif mleczko to zmywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 O, ja mam tak samo - tez mi się nic nie chce! Ale wykonałam ogromny wysiłek i znalazłam wreszcie szkło do barierki. Jak je założą, przestanę drżeć, że dzieci moich gości mi spadną ze schodów, albo i sami goście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 sure - My szukamy podbitki - oczywiście taniej i dobrej hehehe. A tak wogóle to przydałby mi się ktoś, kto podpowiedziałby mi coś na temat trawnika i roślin Kasy brak więc muszę sama sobie poradzić Muszę usiąść i coś nabazgrać na kartce, jakiś szkic Ostatnio jechaliśmy do mojej mamy i mijaliśmy wieś, a w niej przy domu cały trawnik pięknych kwiatów, ale niestety nie wiem co to xa kwiaty, duże kwiaty czerwone i dosyć duże liście, wysokość około metra no i co to za kwiaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 O trawniku jest dość dobry wątek, z którego korzystałam, bo tez robiliśmy sami: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?131623-trawnik-jak-to-zacz%C4%85%C4%87-rozs%C4%85dnie - mimo to popełniliśmy sporo błędów, np. nie wytępiliśmy do końca chwastów i potem pojawiły się na młodym trawniku (sporo trawy jakiejś łąkowej i chwastnicy, która psuje efekt niestety). W sprawie zaplanowania roślinek możesz się poradzić np. Elfir na forum, na pewno też Toli, Alunka, i wielu innych. Monia i Aka tez na pewno będą pomocne. Warto przemyśleć sobie, jaki styl ogrodu chcesz uzyskać, do tego też łatwiej będzie dobrać i rozmieścić konkretne rośliny.A na tej stronce są takie "gotowce": http://www.ogrodynawynos.pl/onw.html(chyba projekty im robi Elfir, ale ceny u nich jakieś spore - choć nie wiem, jak to się ma do samodzielnych zakupów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ...są takie mieszanki "łąkowych" trawników, z dodatkiem chabrów, czy maków, ale te bys pewnie rozpoznała? Nie wiem, które kwiaty trawnikowe są duże i czerwone oprócz maków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dzięki za poradę i linka A te kwoty były na trawniku, ale raczej nie łąkowe, ale piękne Masz rację muszę się zastanowić co chcę najpierw, a później szukać roślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 18.08.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jak mnie to dawno nie było! Ale się trochę się własnym budowaniem zajęłam...Pięknie wszystko u Was wygląda;) Aż miło patrzeć jak robi się wykończeniówka. Już nie mogę się doczekać kiedy ja już tyle będę mieć zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Sure - przeczytałam o trawniku, mąż też przeczytał hyyy, zobaczymy co z tego wyjdzie emilus18 - witaj, rzeczywiście dawno Cię nie było i mnie u ciebie też Doczekasz się wykończeniówki na 100-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 wracam sobie spokojnie z urlopu......... zaczynam nadrabiać zaległości na forum....... i co widze??????? że WY już mieszkacie!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!!! napewno mieszka się cudnie we własnym domu?? jak ja Wam zazdroszcze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki Kalu A Ty widzę odpoczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Meganko...........bardzo odpoczęłam!! było mi to już potrzebne .....ale nasza budowa też odpoczywała i przez to jesteśmy daleko w polu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) Kalu - na wszystko musi być czas. Człowiek nie wypoczęty wcale nie jest wydajny, a przesunięcie ( troszkę ) wykończenia, to nie koniec świata. Mam nadzieję, że w przyszłym roku też odpocznę Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Meganko.........jak sie czujesz??????? lepiej troszke??? ja doszłam do siebie...........i jutro idę do pracy po urlopie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja jeszcze ciągle nie marzę o wyjazdach. Dzisiaj poranna kawka na tarasie, z odwiedzinami gości i słoneczną pogodą - czułam się jak na wakacjach! Tylko jeszcze kolejny urlop by się przydał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Ja jeszcze ciągle nie marzę o wyjazdach. Dzisiaj poranna kawka na tarasie, z odwiedzinami gości i słoneczną pogodą - czułam się jak na wakacjach! Tylko jeszcze kolejny urlop by się przydał! sure...........myśle, że jak ja już bedę mieszkac...........to też nie bedę chciała nigdzie wyjeżdżać!!! przecież można miec wspaniały urlop na WŁASNYM tarasie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.08.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) Kalu, Tak, tak lepiej mi Odkąd używam na gardło neo-angin N, to bardzo szybko mi przechodzi ( ale piwo dzisiaj też zrobiło swoje My cały czas coś robimy i nie wiem kiedy usiądziemy na tarasie bez wyrzutów sumienia . Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts