Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - poczytałam, nadrobiłam zaległości. Wokół Waszego domku robi się już naprawdę fajnie. Nam do takiego stanu jeszcze bardzo daleko. Wiosną przyszłego roku weźmiemy się za otoczenie domu - teraz musimy szybko się wyprowadzać:)

Michale - przyjmij od nas najserdeczniejsze życzenia zdrówka, szczęścia, miłości:) Żyj dłuuuuuuuugo i miej za co razem z kochaną żonką w Waszym nowym domku:)

Tak jak pisałam nadrabiam zaległości. W pierwszej kolejności życzenia dla Michała.

Życzę Tobie: zdrowia chroniącego jak tracza; miłości, która jak rzeka pokona góry i doliny życia; wiary, ze wszystko ma sens; przychylności wszechświata; czystego ognia w sercu, co rozpali wszystko wokoło Ciebie szczęściem i radością; zwolnienia oddechu; nabrania dystansu do tego, co wokół; niech wszystko, czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń a każda najmniejsza nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osoba spośród wszystkich ludzi!:hug::D:D:D

Nadrobiłam zaległości... ufffffffff...

No proszę jaki fajny skalniak, jak wyrównamy kiedyś teren to musze i ja cosik wymodzić;). Nu piknie tam u WAS.

Gratuluję drzwi do WC, u nas też są kotarki -zasłonki;) Gdy ktoś z domowników idzie do WC to krzyczy - nie wchodzić!

I ja mam jakos mniej czasu, w końcu z pracy do pracy. Chociaż Misiek sporo sam robi teraz.

I ja życzę wszystkiego naj..naj... spełnienia marzeń i zdrówka - spóźnione, ale szczere:rolleyes:

Jak łokcie? Czy ciut lepiej? Przekichane z tym, wiem po sobie, jak ciut podźwigam to ostatnio w pracy po schodach wchodziłam skacząc, dobrze, że nikt nie widział. Tylko u mnie tak mam góra 2 dni i jakoś mija. Dopóty znowu nie przeciążę kolana.

Łokcie to koszmar, nic człek nie zrobi.

Współczuję Gosiu i zdrówka życzę.

Drzwi fajne. Niestety patrząc na ceny drzwi to koszt tak 480 zł. ale ościeżnica dochodzi i wychodzi taka cena.

Powodzonka i ładnej pogody.;)