Megana 26.09.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 To fajowo, najważniejsze, że nie robią sobie krzywdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.09.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Małgosiu - poczytałam, nadrobiłam zaległości. Wokół Waszego domku robi się już naprawdę fajnie. Nam do takiego stanu jeszcze bardzo daleko. Wiosną przyszłego roku weźmiemy się za otoczenie domu - teraz musimy szybko się wyprowadzać Michale - przyjmij od nas najserdeczniejsze życzenia zdrówka, szczęścia, miłości:) Żyj dłuuuuuuuugo i miej za co razem z kochaną żonką w Waszym nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Michale! Dużo zdrówka, chęci i pieniędzy !! i następnych "18-stu" lat Wasza Megana wygląda jak 2 koty w 1 U Was także ładnieje, i te kolorowe kwiaty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Michale! Dużo zdrówka, chęci i pieniędzy !! i następnych "18-stu" lat i od nas - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO http://www.wtzbydgoszcz.caritas.pl/images/prezenty.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.09.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia. Na pewno się spełnią :) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Michale, to i ja się dorzucę do wszelakich życzeń i torcik przynoszę http://www.adamek.pl/torty/tort%20czekoladowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.09.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 A Megana to sie na myszkach tak podtuczyła, czy dzieciątka nosi w brzuszku? I musze powiedzieć, że łazieneczki bardzo mi sie podobają. I wokół domu całkiem fajnie już wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 O, widzę, ze imprezka! Michał, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosy 27.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 oddam ok. 40 workow gruzu, za darmo, odbior warszawa-bemowo, kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.09.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 oddam ok. 40 workow gruzu, za darmo, odbior warszawa-bemowo, kontakt [email protected] :rotfl: Michał będzie miał prezent :D i giełdę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ja myślałam, ze to prezent dla mnie, w moich komentach też był! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 wszystkiego dobrego z okazji 18 stki:) zdrowia i dużo powodów do radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.09.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 To i ode mnie wszystkiego najlepszego! A końcu wszystkiego najlepszego nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.09.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i ciepłe słowa. 18-naste urodziny są naprawdę super Dziękuję i Wszystkich pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.09.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Tak jak pisałam nadrabiam zaległości. W pierwszej kolejności życzenia dla Michała. Życzę Tobie: zdrowia chroniącego jak tracza; miłości, która jak rzeka pokona góry i doliny życia; wiary, ze wszystko ma sens; przychylności wszechświata; czystego ognia w sercu, co rozpali wszystko wokoło Ciebie szczęściem i radością; zwolnienia oddechu; nabrania dystansu do tego, co wokół; niech wszystko, czego się dotkniesz, stanie się pomocne w spełnieniu marzeń a każda najmniejsza nawet czynność przybliża Ciebie do bycia najszczęśliwszą i najbardziej uśmiechniętą osoba spośród wszystkich ludzi!:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.09.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Działka zaczyna prezentować się elegancko. Wysprzątane, zasiane, posadzone. Tylko patrzeć czy rośnie. Szkoda, że pogoda zaczyna się psuć, bo po ciężkiej pracy można by odpoczywać na leżakach. W końcu się wam należy. Gratuluje!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.09.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 aniamar - bardzo dziękuję za życzenia Muszą się spełnić ! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 30.09.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Megana , a nie chciałoby Ci sie do mnie przyjechac i zrobić też tak ładnie przed domem jak u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.09.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dopiero teraz zauważyłam, że wpisałam się Wam w dzienniku... bardzo przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.10.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Nadrobiłam zaległości... ufffffffff... No proszę jaki fajny skalniak, jak wyrównamy kiedyś teren to musze i ja cosik wymodzić. Nu piknie tam u WAS. Gratuluję drzwi do WC, u nas też są kotarki -zasłonki;) Gdy ktoś z domowników idzie do WC to krzyczy - nie wchodzić! I ja mam jakos mniej czasu, w końcu z pracy do pracy. Chociaż Misiek sporo sam robi teraz. I ja życzę wszystkiego naj..naj... spełnienia marzeń i zdrówka - spóźnione, ale szczere:rolleyes: Jak łokcie? Czy ciut lepiej? Przekichane z tym, wiem po sobie, jak ciut podźwigam to ostatnio w pracy po schodach wchodziłam skacząc, dobrze, że nikt nie widział. Tylko u mnie tak mam góra 2 dni i jakoś mija. Dopóty znowu nie przeciążę kolana. Łokcie to koszmar, nic człek nie zrobi. Współczuję Gosiu i zdrówka życzę. Drzwi fajne. Niestety patrząc na ceny drzwi to koszt tak 480 zł. ale ościeżnica dochodzi i wychodzi taka cena. Powodzonka i ładnej pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts