Megana 04.10.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Hej taka_ja & taki_on:) - łokcie leczę, została mi jeszcze jedna wizyta Na skalniaka rzuciły mi się nornice, im też się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 kurcze..........chyba wpisałam sie w Twoim dzienniku:(..zamiast tutaj...przepraszam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) zrób Kalu edytuj i kasuj Ale może tez zostać mi to nie przeszkadza Co do nornic, to Megana jeszcze ich nie wyczuła, albo sobie z nimi nie radzi Edytowane 4 Października 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 tam skasowałam.........wklejam tutaj.......... Meganko........widze, że Ty też zaryzykowałas i wysiałas teraz trawke?? fajnie masz te kamienie ułozone .....ciekawie ogród będzie wygladał!! .......a nornice u mnie też były........ryły tunele pod trawnikiem.......ale chyba wyczuły Alme i przeniosły sie do sąsiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.10.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 O własnie, też skasowałam swój. Narozrabiałam Wam w dzienniku jakiś czas temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.10.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Dziewczynki, proszę nie rozrabiać i nie kasować już nic więcej No i co z tymi nornicami? Maja zostać i dalej rozrabiać? Jest na to jakaś rada? Może prądem je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.10.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 U mnie z nornicami uporały się kotki. Daj Meganie szansę, w końcu je weźmie na cel. Bo jak wysypiesz trutkę, to możesz kici zrobić krzywdę (jeśli złapie i zje podtrutego gryzonia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Sa jakieś rośliny, które odstraszają, np.różne rodzaje czosnku, wilczomlecze, miętę, rumianek pospolity (lekarski), krzewy czarnej porzeczki. Czosnek podobno można tez wsypać do tych tuneli. Czytałam o tym kiedyś, bo tez jakieś norki miałam w ogrodzie, ale teraz razie ich nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 05.10.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 O własnie, też skasowałam swój. Narozrabiałam Wam w dzienniku jakiś czas temu... Ja też przepraszam i już skasowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2010 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Rysko, a ja myślałam, że do nas nie zaglądasz nie przepraszaj, bo na prawdę nic się nie stało Sure, daję Meganie szansę Inaczej jeść nie dostanie hehe Edytowane 5 Października 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ciekawe, czy coś z tego działa na krety i nornice?http://zwalczaj.pl/krety-c-84_37.html?gclid=CPL3paCsvKQCFQMFZgod8y2Kwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Ja przeciw kretom zastosowałam po prostu siatkę, na razie żaden do mnie nie trafił. Ale nie wiem, czy miały zamiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Kurcze, teraz to bym musiała wszystko demolować, żeby tą siatkę położyć? Chociaż nornice też wszystko zdemolują Ale jak między te głazy teraz cokolwiek włożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 byłoby trudno, ale jeśli położysz dookoła ogrodzenia przynajmniej kilka metrów, krety pewnie i tak się zniechęcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.10.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Muszę się zastanowić teraz na szybko chyba zdecyduję się na coś doraźnie, bo mi wszystkie kwiatki wygryzą grrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Jeżeli chodzi o odbiór budynku, to przepisy sa chyba "regionalne". Ja wybrałam się do nadzoru, dostałam druk, gdzie wszystko było wypiisane. swoja drogą chyba najdłuższa lista jest w naszym nadzorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.10.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 No nie, po przeczytaniu wpisu w dzienniku zmieniłam zdanie - Katowice są "the best"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.10.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Muszę się zastanowić teraz na szybko chyba zdecyduję się na coś doraźnie, bo mi wszystkie kwiatki wygryzą grrr Kup parę wiatraczków, takich dla dzieci ze straganu i powtykaj w ziemię. Kiedyś tak odgoniliśmy gryzonie, tylko nie wiem czy to od wiatraczków się wyniosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Taaaa wiatraczki powiadasz? A gdzie teraz jest odpust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.10.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Sure, zawsze znajdzie się miejsce, gdzie jest gorzej niż u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts