dorbie 23.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 dorbie - niezłe zgranie w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Gratuluję zdanego egzaminu! ...to znaczy, ze następnym razem jest szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.10.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Sure, - Dziękuję Strasznie się bałam, więc nawet na forum wiele nie pisałam, ale skończyło się dobrze Co do spotkania, to może, może, tylko chyba fajnie jeśli byłoby ciepło, więc dopiero przyszły rok wchodziłby chyba w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.10.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wybory tuż tuż. Wiesz już kogo odsunąć od koryta eee no coś Ty, za pieniądze zaoszczędzone na oświetleniu sąsiadów u mnie będzie w końcu kanalizacja! Niech żyje Pan Burmistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.10.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 u mnie będzie w końcu kanalizacja! Niech żyje Pan Burmistrz Zamarzysz o własnej oczyszczalni już po pierwszym rachunku za wodę ze ściekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.10.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Zamarzysz o własnej oczyszczalni już po pierwszym rachunku za wodę ze ściekami Człowieku, na oczyszczalnię nie mam miejsca Wielki dom na małej działce, na niej studnia, za drogą staw, wody gruntowe dochodzące do 70 cm... W tej chwili za ścieki płacę wywożone przez szambiarkę płacę kilkanaście razy drożej niż szczęśliwcy podłączeni do kanalizacji. Jak dostanę pierwszy rachunek za wodę ze ściekami, to ze szczęścia nie wytrzeźwieję przez trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Tatarak, bywa i tak, ale nie pij sama Ale jak nam zrobią drogę, to pewnie też będę pić przez trzy dni, albo..................... dam na mszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Człowieku, na oczyszczalnię nie mam miejsca I tak potwierdzono moja przynależność do homo sapiens Przecież też mam szambo, też nie miałem warunków na oczyszczalnię (glina i wysoko wody gruntowe) i też nie uśmiechają mi się rachunki za kanalizę... Nie zrozumieliśmy się. Przy cholernej kanalizacji zobaczysz jak będzie bolało podlewanie ogrodu, ścieków nie ma, a licznik bije. U siebie robię albo z szamba zbiornik na deszczówkę, albo studnię wierconą i pompę na potrzeby ogrodowe. Zobaczymy na co wystarczy kasy i siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 I Nie zrozumieliśmy się. Przy cholernej kanalizacji zobaczysz jak będzie bolało podlewanie ogrodu, ścieków nie ma, a licznik bije. U siebie robię albo z szamba zbiornik na deszczówkę, albo studnię wierconą i pompę na potrzeby ogrodowe. Zobaczymy na co wystarczy kasy i siły. I tu jestem o krok do przodu, bo jak pisałam: mam studnię :) Polecam! A z szamba też zrobimy zbiornik na deszczówkę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 25.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tatarak, bywa i tak, ale nie pij sama Ale jak nam zrobią drogę, to pewnie też będę pić przez trzy dni, albo..................... dam na mszę a co, xionc Ci tę drogę będzie robić, że mu chcesz premię wypłacać? Ja sugeruję: napijmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.10.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, ja mam do sprzedania canny- czerwono- pomarańczowe, wysokie, ok. 150- do 170cm- zależy od ziemi i od tego jak wcześnie je wsadzisz do doniczki w domu (są b. wrażliwe na majowe przymrozki) dlatego wsadza się je w marcu do doniczek i trzyma w cieple i słonecznym miejscu, a po Zoffi wysadzasz już takie ok. 20-30cm do gruntu,sprzedam lub zamienie się na coś innego.... daj znać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.10.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tatarak, no widzisz i teraz napisałaś z sensem - to napijemy się razem ANNNJA - masz zdjęcie Twoich kwiatów, napisz ile kosztują i jakie duże będą gdy je kupię, czy to tylko korzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 25.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam, To nic, że daleko, ale jaki spokój od tych miejskich wrzasków. Tu Cię budzi kogut, pies no i Megi. Te kwiaty przed domem wyglądają ciekawie. Trawka ładnie Ci zeszła i jaka gęsta się robi masz kobito rękę do sadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Tatarak, no widzisz i teraz napisałaś z sensem - to napijemy się razem no to teraz tylko czekamy na pretekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.10.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 aniamar - z tym sadzeniem to chyba masz rację, raczej wszystko co posadzę, to rośnie, rzadko kiedy się coś zmarnuje. Kiedyś na 36 m2 miałam 54 kwiatki, moja córka to była chora jak miała podlewać Ale też zauważyłam, że często znaczenie dla kwiatów ma mieszkanie/dom, bo przeprowadziłam się do innego mieszkania i tam wszystkie kwiatki padły Nie wiem dlaczego? A sekret trawy, to................................ podlewanie, stoję tak średnio co drugi dzień 1,5 godziny i sobie podlewam i podlewam, super zajęcie na odstresowanie hehehe Tatarak, zapraszamy, nie musisz szukać pretekstu Zresztą mieszkasz ponoć blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.10.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Mnie się nie wszystko przyjęło, pół wrzosowiska mi uschło. Ale dosadzone później rosną dobrze. A dziś kupiłam choiny kanadyjskie, ale nei zdążyłam posadzić. A typowej "choinki" nei mam. To znaczy, są 3 świerki serbskie, ale w linii żywopłotu, jako choinki się nie kwalifikują chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.10.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Sure, choinki kwalifikują się , wystarczy je ubrać w lampeczki będą pięknie wyglądać Na skalniaku usechł mi tylko jeden wrzos, reszta około 8 żyje. Ciekawe, czy przeżyje zimę Czy te wrzosy, to się podcina i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Wrzosy tnie się na wiosnę, wrzośce po przekwitnięciu, czyli gdzieś latem... ja miałam tych sadzonek "dziesiąt", dlatego to było bolesne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.10.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Oj to się naobcinałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.10.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Tatarak, zapraszamy, nie musisz szukać pretekstu Zresztą mieszkasz ponoć blisko Bardzo chętnie wpadnę Mieszkam miedzy Wrockiem a Kątami, tylko na dniach wybywam z dziecięciem do sanatorium nad morze (kto normalny jeździ nad morze w listopadzie?), ale jak wrócę, to się wproszę pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts