Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Na razie nic więcej nie kupiłam, bo pogoda brzydka i sadzić mi się nie chciało... trochę tylko zgarnęłam liści, ale jeszcze zostały... :rolleyes:

A jeśli chodzi o Strzelin, to nie byłam tam wieki całe, odkąd zmarł mój wujek. A kuzyn wyjechał gdzieś do Wrocławia i też straciliśmy kontakt. Podobno jeszcze tam mieszka dalsza rodzina, ja ich nie znałam. Ale czasem kusi mnie, żeby pojechać i pozwiedzać okolice, pamiętam, że był kamieniołom... :)

a, zapomniałam dodać, że fajną łazienkę kocicy zrobiliście! ;)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Megana:)

Drzwi wyglądają super...

A Megana mnie rośmieszyła. Te koty mają pomysły. Mój właśnie jak usłyszy wodę to biegnie jak szalony i próbuje wskakiwać na szafkę ( tutaj boję się, że mi ją podrapie), siedzi na wannie jak człek się kąpie, a najlepsze, jak spuszczam wodę w muszli, on patrzy, stojąc na dwóch łapach. Dzisiaj już zaglądał do pralki, tylko ogon było mu widać. Wannę codziennie mus odwiedzić.

Pozdrawiam :)

Trasę Wrocław - Kudowa pokonywaliśmy 30 X - piękne widoki na trasie a co dopiero w głębi ? Żałuję że nie mieliśmy czasu zatrzymać się i pooddychać pięknem jesieni.

Megano, piękne widoki wstającego słonka :)

Ja do oglądniecia wstającego słonka wolałabym nie kłaść się spać niz tak wcześnie wstać :rolleyes: Z resztą w piątek położyłam się o 4 rano spać więc pewnie dużo mi do wschodu nie zostało ? Ale wtedy to ja nie tyle co się położyłam a padłam.

Drzwi super i jeszcze jak "okazjonalnie nabyte" !

Miśka, nasza Megana też kiedyś miała fazę włażenia do wanny ( rano jak ja się malowałam, to ona siedziała w wannie, pila wodę i rozrabiała).

Jak się kąpaliśmy to siedziała i przyglądała się ( dziwnie uczucie hehehehe ), ale już jej przeszło, teraz myszki maja pierwszeństwo :)

Witaj Meganko:) :)

Nie wiem dlaczego wczesniej nie widziałam Twojego dziennika :/ ale juz jestem i jest przeslicznie!!!

Bardzo podoba mi sie szara łazienka - rewelacja:) (i Twoja ulubiona szafka łazienkowa pod umywalke też;)

Mam pytanko:

Bardzo rzadko zaglądam teraz na forum (po tych zmianach techniczno-administracyjnych jakos nie moge sie odnaleźć, poza tym z czasem też różnie bywa).

Pamiętam, że miałaś gdzies taniego i chyba fajnego pana szklarza??? Miałas siepochwalic jak będzie juz robione. Zatem pytam czy może nadal jesteś zadowolona? My musimy za chwilke zamówic lustro i trochę szyb i bardzo chętnie zapytałabym go o ceny;)

Pozdrawiam bardzo cieplutko:)

dorbie - dwa kociaki, to wyzwanie, będą rozrabiać, a ja bym w nocy już nie pospała :( mam strasznie słaby sen.

Megusia wystarczy, ale zazdroszczę :)

TMK - przypilnuj jak się jakiś biedny, chudy, na horyzoncie pojawi, to Sylwii zmiękczysz cerce :)

Bo jak można wyrzucić taką biedną kocinę hehehe

MichAsiek, - lustra są, ale Panowie kładąc płytki w niektórych miejscach porysowali lustro , mam wrażenie, że są jakieś słabe ( dopiero niedawno zauważyłam te rysy, więc nie wiem czy będziesz chciała namiary, ale może jaka cena, taki materiał? Muszę jeszcze kogoś popytać.

Jeśli nadal będziesz chciała namiary, to pisz :)

Hej Kaluś,

wiesz, ani przez moment nie wierzyłam, że możesz nie zdać.

Mam wrażenie, że ludzie którzy podejmują wyzwanie "budowanie",

mają silną psychikę i dają redą ze wszystkim.

No sama powiedz, co to taki egzamin w porównaniu z budowaniem :)

Bardzo się cieszę z Twojego zdanego egzaminu i teraz proszę zająć się wykańczaniem domku :)

aniamar - Właśnie widzę, że z innych elementów są złożone karnisze, grubość rurek przede wszystkim.

a co do kosztów przesyłki, to za całą przesyłkę ( 5 karniszy) 29 zł za pobraniem, to drogo chyba nie?

Bo nie widziałam jakiejś rewelacji w linku Ryski, jest to różnica złotówki.

Natomiast mam dylemat jakie grube mają być te rurki?