sure 07.11.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Na razie nic więcej nie kupiłam, bo pogoda brzydka i sadzić mi się nie chciało... trochę tylko zgarnęłam liści, ale jeszcze zostały... A jeśli chodzi o Strzelin, to nie byłam tam wieki całe, odkąd zmarł mój wujek. A kuzyn wyjechał gdzieś do Wrocławia i też straciliśmy kontakt. Podobno jeszcze tam mieszka dalsza rodzina, ja ich nie znałam. Ale czasem kusi mnie, żeby pojechać i pozwiedzać okolice, pamiętam, że był kamieniołom... a, zapomniałam dodać, że fajną łazienkę kocicy zrobiliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.11.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Sure, to jak tylko przyjedziesz, to zapraszamy Tak są kamieniołomy, ale wszystko tam się strasznie zmieniło, część kamieniołomu zamknięto, zasypano. Jest to już nie państwowa, ale prywatna własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.11.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witaj Megana:) Drzwi wyglądają super... A Megana mnie rośmieszyła. Te koty mają pomysły. Mój właśnie jak usłyszy wodę to biegnie jak szalony i próbuje wskakiwać na szafkę ( tutaj boję się, że mi ją podrapie), siedzi na wannie jak człek się kąpie, a najlepsze, jak spuszczam wodę w muszli, on patrzy, stojąc na dwóch łapach. Dzisiaj już zaglądał do pralki, tylko ogon było mu widać. Wannę codziennie mus odwiedzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.11.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Trasę Wrocław - Kudowa pokonywaliśmy 30 X - piękne widoki na trasie a co dopiero w głębi ? Żałuję że nie mieliśmy czasu zatrzymać się i pooddychać pięknem jesieni. Megano, piękne widoki wstającego słonka Ja do oglądniecia wstającego słonka wolałabym nie kłaść się spać niz tak wcześnie wstać Z resztą w piątek położyłam się o 4 rano spać więc pewnie dużo mi do wschodu nie zostało ? Ale wtedy to ja nie tyle co się położyłam a padłam. Drzwi super i jeszcze jak "okazjonalnie nabyte" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Miśka, nasza Megana też kiedyś miała fazę włażenia do wanny ( rano jak ja się malowałam, to ona siedziała w wannie, pila wodę i rozrabiała). Jak się kąpaliśmy to siedziała i przyglądała się ( dziwnie uczucie hehehehe ), ale już jej przeszło, teraz myszki maja pierwszeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 To taki "wyższy stopień rozwoju kota"... (a mój ciągle w wannie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Rysko, trochę musieliśmy się przy nich napracować, ale było minęło i zastanawiamy się nad następnymi. Ty nie przesadzaj z tą robotę i odpocznij trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Sure, to go wykąp Wasze kociaki to młodzież w porównaniu z Meganą ( 6 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 No, moje to mlodziez, bo Strużek ma 1,5roku a Miśka ma 6mcy. Wlasnie zaczynaja szalec z jakas zabawka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Jakbym tak żonkę namówił na kociaka ech... Może za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Mój się raz sam wykąpał. Ale chyba piana w wannie mu się za bardzo nie spodobała. Co innego włożyć głowę pod kran, to robi codziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 10.11.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Witaj Meganko:) Nie wiem dlaczego wczesniej nie widziałam Twojego dziennika :/ ale juz jestem i jest przeslicznie!!! Bardzo podoba mi sie szara łazienka - rewelacja:) (i Twoja ulubiona szafka łazienkowa pod umywalke też Mam pytanko: Bardzo rzadko zaglądam teraz na forum (po tych zmianach techniczno-administracyjnych jakos nie moge sie odnaleźć, poza tym z czasem też różnie bywa). Pamiętam, że miałaś gdzies taniego i chyba fajnego pana szklarza??? Miałas siepochwalic jak będzie juz robione. Zatem pytam czy może nadal jesteś zadowolona? My musimy za chwilke zamówic lustro i trochę szyb i bardzo chętnie zapytałabym go o ceny;) Pozdrawiam bardzo cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.11.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dorbie - dwa kociaki, to wyzwanie, będą rozrabiać, a ja bym w nocy już nie pospała mam strasznie słaby sen. Megusia wystarczy, ale zazdroszczę TMK - przypilnuj jak się jakiś biedny, chudy, na horyzoncie pojawi, to Sylwii zmiękczysz cerce Bo jak można wyrzucić taką biedną kocinę hehehe MichAsiek, - lustra są, ale Panowie kładąc płytki w niektórych miejscach porysowali lustro , mam wrażenie, że są jakieś słabe ( dopiero niedawno zauważyłam te rysy, więc nie wiem czy będziesz chciała namiary, ale może jaka cena, taki materiał? Muszę jeszcze kogoś popytać. Jeśli nadal będziesz chciała namiary, to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.11.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 dawno mnie nie było u Ciebie...........ale teraz będę wpadac regularnie!!! dziekuje za trzymanie kcików!! .....drzwi wyszły Wam pięknie!!....kolor po 3-krotnym malowaniu wyszedł idealny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Hej Kaluś, wiesz, ani przez moment nie wierzyłam, że możesz nie zdać. Mam wrażenie, że ludzie którzy podejmują wyzwanie "budowanie", mają silną psychikę i dają redą ze wszystkim. No sama powiedz, co to taki egzamin w porównaniu z budowaniem Bardzo się cieszę z Twojego zdanego egzaminu i teraz proszę zająć się wykańczaniem domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 13.11.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Co do karniszy to zobacz też tutaj karnisze. Ja będę właśnie tam zamawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.11.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gosiu, co do karniszy to cena jest przystępna, wydaje mi się, że w markecie zapłaciłabyś drożej. Tylko, czemu ta przesyłka taka droga? Ryska znalazła jeszcze taniej, ale się troszeczkę różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 aniamar - Właśnie widzę, że z innych elementów są złożone karnisze, grubość rurek przede wszystkim.a co do kosztów przesyłki, to za całą przesyłkę ( 5 karniszy) 29 zł za pobraniem, to drogo chyba nie? Bo nie widziałam jakiejś rewelacji w linku Ryski, jest to różnica złotówki.Natomiast mam dylemat jakie grube mają być te rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Meganko........karnisze wybrałaś suuuuuuper!!! A trawke chyba DOBRZE podlewałaś.....bo już gęsta i zielona u Ciebie !!!!!!!!! moja dopiero kiełkuje.......a przecież siałam niedługo po Tobie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Kalu, tak podlewana była prawie codziennie, więc możliwe, że jest jej więcej, ale na wiosnę wszystko się wyrówna, będzie wyglądała i u Ciebie i u nas tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts