naLeśnik 25.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 .....A może dajcie mu taką robotę, żeby dał radę ją robić ( coś do pilnowania ) i czuł się potrzebny dokładnie taki był zamiar ale dziadek po 5 min. i tak musiał zabrać się za "porządną" robotę dla facetów a nie doglądanie, pilnowanie jak dla "bab";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 25.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nikt mi nie kazał z własnej woli - nieprzymuszonej i ciekawości wpadłam poczytać co do wiciokrzewu tutaj jest sporo wiadomości i kolorków, łącznie z tym jak sadzić, z tego co widziałam http://www.clematis.com.pl/wms/825193.html co do gumiaczków, to też myślę, że gdzieś na dziecięcym i nie tylko ze względu na rozmiar, tylko lepsze "wnętrze" gumiaczka mam na myśli to, że dla dzieci lepsze robią, takie, żeby w środku nie obcierały i dzieci nie marudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 25.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Kasiowa- dzieki za linka, może i ja coś takiego sobie puszczę jak przejdzie akceptacje Co do gumiaczków to są nawet fajne za 50pln - zielone- w decatlonie na dziale myśliwskim. Generalnie raczej w takich sklepach bym polecał szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 PIT79 - Co do tego płotu i roślin , to my wogóle się na nich nie znamy, więc dzięki za radę. A co myslisz o dzikim winie - czy jakoś tak to się chyba nazywa? Też ciężkie, ale jak wybierzesz dzikie wino, to na nim są owoce i będziesz miał wszystkie ptaki w okolicy, będą się karmić. Jak za dużo to też nie dobrze, pomijając brudzenie, to jeszcze od rana hałas Coś lekkiego i bez owocków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 .....A może dajcie mu taką robotę, żeby dał radę ją robić ( coś do pilnowania ) i czuł się potrzebny dokładnie taki był zamiar ale dziadek po 5 min. i tak musiał zabrać się za "porządną" robotę dla facetów a nie doglądanie, pilnowanie jak dla "bab";) Bo za facetami tak już jest Albo nic nie robią , albo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.05.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nikt mi nie kazał z własnej woli - nieprzymuszonej i ciekawości wpadłam poczytać co do wiciokrzewu tutaj jest sporo wiadomości i kolorków, łącznie z tym jak sadzić, z tego co widziałam http://www.clematis.com.pl/wms/825193.html co do gumiaczków, to też myślę, że gdzieś na dziecięcym i nie tylko ze względu na rozmiar, tylko lepsze "wnętrze" gumiaczka mam na myśli to, że dla dzieci lepsze robią, takie, żeby w środku nie obcierały i dzieci nie marudziły Masz Kasiowa rację, będę szukać na dziecięcym A roślinki piękne PIT 79 - właśnie do Decatlonu się wybieram - taki mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 26.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam, piękne gumiaczki widziałam w Tesco może jeszcze są w różnych kolorach o blaszaczku napisałam Ci u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.05.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam, piękne gumiaczki widziałam w Tesco może jeszcze są w różnych kolorach o blaszaczku napisałam Ci u mnie Dzięki, dzięki Lecę do koleżanki, odezwę się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, dziś szybko odpadam, jutro do pracy idę więc muszę się wyspać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam, dziś szybko odpadam, jutro do pracy idę więc muszę się wyspać. Ja też padam i muszę się położyć - jutro wieczorkiem pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 29.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam przy weekendzie Małgoś, przejechałam przez wieś i podziwiałam (w te i wewte, a jak!) Twój blaszak i siatkę. Z szosy nic a nic nie widać, że krzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.05.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 witam przy weekendzie Małgoś, przejechałam przez wieś i podziwiałam (w te i wewte, a jak!) Twój blaszak i siatkę. Z szosy nic a nic nie widać, że krzywa 07 zgłoś się - fakt z szosy nic nie widać, żeby była krzywa hihihihi. My też dzisiaj byliśmy zobaczyć, czy wszystko w porządku ( byliśmy przejazdem) Blaszak stoi, wiatr nie porwał go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 I jeszcze mam, mam, kupiliśmy dzisiaj w tesco gumowiaczki, są śliczne ( to nic że różowe i że nie lubię tego koloru), ale takie miały być - jajcarskie :D Niech Cię tylko "tubylcy" przyuważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 I jeszcze mam, mam, kupiliśmy dzisiaj w tesco gumowiaczki, są śliczne ( to nic że różowe i że nie lubię tego koloru), ale takie miały być - jajcarskie :D Niech Cię tylko "tubylcy" przyuważą Rozumiem, że spodobają im się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 :D Niech Cię tylko "tubylcy" przyuważą Rozumiem, że spodobają im się ? ba pikne a że nasze cudne polskie społeczeństwo jest takie szaro-bure, trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 TMK, wiesz nigdy nie myślałam, że kupno gumowców "takich gumowców" ,sprawi mi tyle radości i co na nie zerkam, to się śmieję. To chyba dobry objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 TMK, wiesz nigdy nie myślałam, że kupno gumowców "takich gumowców" ,sprawi mi tyle radości i co na nie zerkam, to się śmieję. To chyba dobry objaw? ważne że się Tobie podobają Reszta nie ma wyboru, będzie musiała z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 TMK, wiesz nigdy nie myślałam, że kupno gumowców "takich gumowców" ,sprawi mi tyle radości i co na nie zerkam, to się śmieję. To chyba dobry objaw? ważne że się Tobie podobają Reszta nie ma wyboru, będzie musiała z tym żyć Jak wczoraj w OBI mierzyłam granatowe, to od razu moim skojarzeniem była budowa pełna błota i mojego zmęczenia, więc trochę radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Jak wczoraj w OBI mierzyłam granatowe, to od razu moim skojarzeniem była budowa pełna błota i mojego zmęczenia, więc trochę radości ja lubię kolory, więc nie będę dobrym recenzentem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Megana, ale teraz sa bardzo modne roznokolorowe. Dziewczyny nawet smigaja w nich po miescie, zeby nie powiedziec do kosciola. A Ty co na budowe chcesz ubrac??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts