kala67 25.11.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Właśnie widziałam oj strasznie się boję zimowego dojeżdżania do pracy. Dzisiaj facet mało na mnie nie wjechał, bo z lewego pasa zjechał na prawy od razu do zatoczki, żeby wysadzić kogoś. Gdy zjeżdżał z lewego na prawy pas , to gdybym też nie odbiła i nie zjechała do zatoczki walnąłby we mnie gnojek pierdzielony. to anioł stróż nad Tobą Meganko czuwa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.11.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Moja pralka buczy w piwnicy,. a zmywarka jest cichutka. Ale fakt, trochę zawracania głowy z tymi godzinami. Może wrócę do G11 w następnym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Kalu, oj tak Oczy trzeba mieć dookoła głowy Sure, nie mam piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.11.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ja nastawiam zarówno pralkę jak i zmywarkę na noc, już od paru lat i nam to nie przeszkadza.Taryfa G12g obowiązuje od 14 w sobotę, przez CAŁĄ niedzielę aż do poniedziałku do 7 rano. Więc można nastawić pranie w sobotę po południu, albo w niedzielę jak komuś to nie przeszkadza. Pralkę programuję sobie tak, żeby skończyła pranie o 6 (teraz o 7), jak rano wstaję to mam gotowe do rozwieszenia. A zmywarkę puszczam jak kładę się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.11.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Oj to zazdroszczę, że dajesz radę spać , bo ja mam problem nawet z pompom od podłogówki, zresztą i tak śpię ze stoperami, więc chyba już byłoby bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.11.2010 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ja nastawiam zarówno pralkę jak i zmywarkę na noc, już od paru lat i nam to nie przeszkadza. Taryfa G12g obowiązuje od 14 w sobotę, przez CAŁĄ niedzielę aż do poniedziałku do 7 rano. Więc można nastawić pranie w sobotę po południu, albo w niedzielę jak komuś to nie przeszkadza. Pralkę programuję sobie tak, żeby skończyła pranie o 6 (teraz o 7), jak rano wstaję to mam gotowe do rozwieszenia. A zmywarkę puszczam jak kładę się spać. To jest sposób jak ktoś nie pracuje. Gdybym nastawiła pralkę tak, żeby prała w tańszych godzinach to albo czeka mnie wieszanie o 23 albo na drugi dzień koło 16. Ze zmywarką nie byłoby większego problemu ale prasować codziennie po 22 ? a odkurzanie ? a gotowanie ? pieczenie ? Trochę to za dużo jak na 2 godziny (od 22 do 24) bo przecież też trzeba kiedyś położyć się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 NIeraz zdarzało mi się rozwieszać pranie po powrocie z pracy, nic się nie zepsuło... tylko pytanie, czy pranie i zmywanie to taki duży wydatek energii, żeby się opacało G12? Podsumuję sobie na wiosnę. Meganko, faktycznie jesteś wrażliwa na hałasy. Ja raczej dobrze śpię, takie szumki mi nie przeszkadzają, zresztą mało słychać, a lodówka i zmywarka są wręcz usypiające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.11.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 btw,czy wam też się zdarza, że fm powtarza wyrazy? W edycji jest ok, a potem mi się pojawia np. "tylko tylko" jak w poprzednim poście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Przeprowadziłam się na wieś, żeby spokojnie spać, więc hałasy urządzeń odpadają Jak byłam dzieckiem, to miałam łóżko przy ścianie, za którą był pokój sąsiadów. Zasypiałam dopiero, gdy wyłączali telewizor i nastawała kompletna CISZA .......................... Pokręcona jestem hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Oj to zazdroszczę, że dajesz radę spać , bo ja mam problem nawet z pompom od podłogówki, zresztą i tak śpię ze stoperami, więc chyba już byłoby bez różnicy Megano, jak masz stopery, to słyszysz budzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Tataraczku - Kupuję stopery coś jak z wosku, formuję stożek i zatykam uszy. Jak zasypiam, to mam zatkane, później one się luzują ( czasem wypadną) i rano nie mam problemu z usłyszeniem zegarka. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym nie słyszała, a używam ich już z 10 lat Póbowałam kiedyś innych, ale mi nie odpowiadały były badziewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 28.11.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Tataraczku - Kupuję stopery coś jak z wosku, formuję stożek i zatykam uszy. :rotfl:Shrek przypomniał mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Hehehe, fakt ma przy uszach takie ładne zatyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 28.11.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Cześć, przsyzłam zobaczyc jak ię ieszk i zobaczylam super drzwi piekne dzielo musze przyznać, a jaki kolorek nalozyliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.11.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 na drzwi nałożony jest Palisander , http://www.systemc.pl/domek/2010/11/IMG_0003M.jpg nam też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 29.11.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 na drzwi nałożony jest Palisander , http://www.systemc.pl/domek/2010/11/IMG_0003M.jpg nam też się podoba A czym to malowaliscie, pędzlem? Pytam , bo sama tez myslałam o zakupie drzwi sosnowych i samodzielnym malowaniu i montażu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Zaglądam bo fajnie o prondzie było ... a ja zielona to łykałam jak kluski ...i chyba mnie wyleczyłyscie z nocnego prania ...Dzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.11.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 A czym to malowaliscie, pędzlem? Malowaliśmy pędzlami gąbkowymi, a później zwykłym pędzlem. Malowanie tymi gąbkowymi jest całkiem fajne i równomiernie rozkłada farbę - ale słabe te pędzle (te które my mieliśmy). A kosztują też troszkę. Jak brakło gąbkowych to Małgosia zwykłym podmalowała i jest OK. Mała rada - ościeżnicę i jej poszerzenie to malować po montażu. W trakcie montażu to się różne rzeczy dzieją (porysują się np.), a w dodatku elementy są łączone na pióro/wpust. Pomalowane pióro to tragedia przy montażu Trzeba też wziąć pod uwagę wymianę uszczelek bo dostarczane z ościeżnicą są bardzo jasno brązowe. Jakby co to mam namiar na allegro z uszczelkami Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 w temacie drzwi...Ten palisander to taki troche wenge? Po lazurze malowaliście jeszcze lakierem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.11.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Cześć AGP-ko Czy on trochę wenge czy nie to Małgosia może odpowie. Wg. napisu na puszce to palisander Pewnie na fotkach i na monitorze może być przekłamanie. Do tego mamy listwy przypodłogowe (kolor wg etykiety : wenge dunkel) - fajne są bo mi się podobają, pasują nam (kolorkiem też) i jeszcze kosztują całe 9,99 za 2.5mb :) Tylko Ci co jeszcze listew nie szukali nie wiedzą czemu mi się gęba cieszy Nie lakierowaliśmy - zobaczymy jak to będzie wyglądało po jakimś czasie. Lakier zawsze można "domalować". Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts