Tatarak 13.12.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Pewnie wszystko ma wpływ na drewno. Znajomy mojego męża - konserwator zabytków z zawodu - zawsze mówi, że drewno to materiał, który przestaje "pracować", jak się je spali Ale ma tak szlachetny wygląd, że moim zdaniem wiele można mu wybaczyć miłego tygodnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.12.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Już wybaczyłam dzisiaj zamalowałam wystające jasne kreseczki i drzwi wyglądają tak, jak miały wyglądać - ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.12.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Już wybaczyłam dzisiaj zamalowałam wystające jasne kreseczki i drzwi wyglądają tak, jak miały wyglądać - ładnie i prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 19.12.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Małgosiu gratuluję odbioru domku, ładny prezent na święta sobie zrobiliście.A pieska Megance też sprawicie na gwiazdkę? Macie może kuchnię zrobioną, gdzie robiliście i czy jesteście z niej zadowoleni? PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Hej Aniu, dziękujemy Właśnie przed chwilką myśleliśmy o Was. Michał zastanawiał się co u Was i jak z dachem sobie poradziliście? Kuchni nie mamy zrobionej, mamy tymczasowe meble, kiedyś, kiedyś może coś zmienimy. Najpierw zależy nam na zrobieniu podbitki i w przyszłości otynkowaniu domu, a później droga dojazdowa do domu i na końcu meble i inne pierdoloty Z tym pieskiem , to nic nie wyjdzie, bo Megana by go "zjadła" Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.12.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Małgosiu, Michał! Gratulujemy odbioru Ten mały papierek daje dużo radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 I trochę oszczędności hehehe TMK-i szykujecie się do świąt? Pierniczki dziewczynki już upiekły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.12.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Teraz malują okna i obrazki na folii, które później zostaną przeniesione na szyby Generalnie sjesta w domu, funduszy nie ma, to sobie powolutku żyjemy Pierniczki były już parę dni temu. Wczoraj Sylwia owinęła przed domem nasze słupy kilkunastometrowym łańcuchem świątecznym, dzisiaj wilczysko podzieliło go na 10 kawałków... Dobrze że skończyło się na wyprowadzeniu do kojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.12.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Przy okazji, kończysz dziennik na FM? Korci mnie, aby swój wywalić gdzieś do archiwum, a tutaj skasować. Do "nowego" forum nie przyzwyczaiłem się i raczej to się nie zmieni. Do sporadycznego podczytywania jakoś dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Nie nie kończymy dziennika, zawsze jeszcze można o coś zpytać lub coś podpowiedzieć, ale zapytam Michała on miał jakiś sposób na ściągnięcie dziennika w całości ze zdjęciami i wydrukowanie go ( tak było ze starym FM), nie wiem jak to jest z nowym. Michał spróbuje coś zrobić, żeby można było ściągnąć dziennik Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.12.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Michał spróbuje coś zrobić, żeby można było ściągnąć dziennik ctrl+s w firefoxie, czyli zapisz stronę w całości - działa poprawnie Edytowane 19 Grudnia 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Tomku - takie "chwyty" oczywiście znamy. Ale chodzi o to żeby wszystkie strony dziennika wrzucić do jednego pliku - łatwego do oglądania/przesłania itp. Dlatego napisałem kawałek kodu który wczytuje wszystkie strony dziennika i tworzy jedną długa stronkę. I taką stronkę "drukujemy" do *.pdf. W starej wersji forum ładnie działało, w tej pewnie potrzebne będzie małe przystosowanie.Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 19.12.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jeden pdf z kilku/nastu stron jest łatwy do przesłania? Nie ma moim łączu Mam też podpięta wirtualna drukarkę PDF i działa przyzwoicie, ale strona po stronie. Przy moich 4str nie ma problemu, a pliki i tak są duże. Na upartego "pdf merge tool" i mamy jeden zbiorczy plik, na większe zabawy nie mam zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 No to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.12.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Małgosiu i Michale ! Z okazji oddania domku do użytkowania życzę Wam z całego serca samych dobrych chwil w nim spędzonych. Pewien etap macie za sobą, ale przed Wam kolejne - oby były już tylko łatwiejsze:). PS. Aaaaaaa....i oczywiście życzę tańszego prądu, bo chyba taryfę tez zmieniacie. My złożyliśmy papiery do odbioru w piątek - teraz czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 (edytowane) Iwonko, trzymamy kciuki, żeby szybko miny dni oczekiwania po złożeniu Napisz jak tam Puszek się zaklimatyzował się w domku? Edytowane 19 Grudnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.12.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Gratuluję odbioru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Dzięki Surku A Ciebie głowa nie boli po imprezce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Właśnie czuję, ze boli. Może nawet nie po imprezce, ale dzisiaj po obiedzie ze znajomymi, chyba to było o jeden obiad za dużo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts