Ryska1719503950 30.12.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 To się uśmiałam z kurtki Czyta się jak dobry dowcip To teraz wiadomo czy zahartowana jesteś Dopadło Cię po tej wycieczce na letniaka? Też czasami chodzę "zakręcona", ale najczęściej posiewam rękawiczki i czapkę. Za duży zmarźluch jestem by wejść do garażu bez kurtki Mamy w garażu 7 ~ 10 st. C. Dane sprawdzone przez kamerzystę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.12.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 no to ja się uśmiałam, ale z siebie przeczytałam sobie tytul "HURTOWNIE" i całą historię czekam w napięciu, o co chodzi z tymi hurtowniami... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.12.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 no to ja się uśmiałam, ale z siebie przeczytałam sobie tytul "HURTOWNIE" i całą historię czekam w napięciu, o co chodzi z tymi hurtowniami... :D Fajne z Was babki - tyle radości w ciągu 0,5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 uff...to ja juz na spokojnie i mialam czas poczytac dziennik.. Malgosia, piekna ta sofa:yes: bardzo mi sie podoba! Wyglada bardzo wygodnie i miekko! Bardzo mi sie podobaja naroznikowe sofy, a Twoja ma jeszcze piekne wykonczenie, ale Maciej mi nie pozwoli takiej kupic...bo Mu sie naroznik z PRLem kojarzy i juz:o Uparty typ mi sie trafil:rolleyes: Bez kurtki tez mozna latac:p...ciekawe jasz szybko do pracy przybieglas:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Malgosia, piekna ta sofa:yes: bardzo mi sie podoba! Wyglada bardzo wygodnie i miekko! Testowaliśmy, wygodna i na szczęście nie jest miękka Co do ubrań, kwestia przyzwyczajania Kurtkę zimową miałem chyba dwa razy na sobie, standardowo koszulka + polar200 + softshell i jest wygodnie. W pracy czasami zaczepiają czy nie zamarznę latając w "bluzie" ps. "hurtownie" były piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.12.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://img12.dreamies.de/img/668/b/4i46u5wmitz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.12.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/szczesliwego_nowego_roku_2041.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 31.12.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Megi Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.12.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.glitzup.com/gallery/happy_new_year_2011_dog_shirt-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Spełnienia marzeń, realizacji planów oraz zdrowia,zdrowia i jeszcze raz pieniędzy... w Nowym Roku http://congee.pl/data/gfx/pictures/medium/6/4/2446_1.jpg życzy rasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! http://img258.imageshack.us/img258/3426/yczeniakocie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Sory wklepałem się do dziennika ale juz przeklejam Nastała historyczna dla nas chwila - WCZORAJ OTRZYMALIŚMY DOKUMENT - MAMY ODEBRANY BUDYNEK Serdecznie dziękujemy wszystkim tym, którzy nam pomogli podpowiedziami, dobrymi radami i wsparciem duchowym http://www.systemc.pl/domek/2010/12/koniec.jpg Wreszcie będzie prąd domowy Cześć Fajnie ze macie już odbiór sałe Michał, na twoją prośbę spim wczoraj liczniki i wyszło mi ze za niecałe 3 miesiące zużyłem 690 zł kurde trzeba szybko przechodzić na ten domowy przeliczałem wg stawek normalych, wyszło by wtedy 590 . To i tak chyba dość dużo choć przyznaję ze nie oszczędzałem porądu, trzeba bedzie powkręcać zarówy energo i nie rozświecać wszystkiego dookoła. Mam już węgiel ten nowy - bardzo dobry 28-29 KW, pali się fajnie, popiół mały, tylko makabrycznie mokry normalnie leje sie z worów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.01.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Witajcie, ja na krótko, gdyż nie wiem gdzie ręce włożyć. Dziękujemy za życzenia i Wam wszystkim tu zaglądającym dużoooo wszystkiego co: - dobre - miłe - piękne - fascynujące - przyjemne - ekscytujące - podniecające - intrygujące - pyszne a wszystko w gronie ludzi, których kochacie i którzy Was kochają SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.01.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Przyznam, że naśmiałam się z kurtki do łez, a myślałam, że tylko ja taka zakręcona bywam. Był Nowy Rok, wieczór, spałam z Miśkiem u nas w pokoju, a córka u siebie. Obudził mnie sms, sąsiadka pisze: Przeczytałam zaspana: " Hej może byście tak wpuścili gościa, czekam." Zerwałam się oparzona, nakładam szlafrok, mówię: -Misiek sąsiadka przyszła, stoi pod drzwiami, a my śpimy jak zabici. Biegnę do drzwi tarasowych, bo idąc do nas na skróty tamtędy wchodzi. Patrzę, kot siedzi przy drzwiach a sąsiadki nie ma, otwieram drzwi i wołam po imieniu sąsiadkę: - Bogusia, Bogusia. Kot popatrzył, wszedł do środka. Pomyślałam, że nic tylko poszła z drugiej strony, do drzwi wejściowych, biegnę, otwieram i wołam -halo Bogusiaaaaaa, Bogusiaaaaaaaa... Kurczę myślę, nic, tylko jak wołałam ją z tamtej strony, to ona poszła tam, a ja tutaj niepotrzebnie ją wołam.... i znowu pobiegłam do drzwi tarasowych i jakaż byłam zdziwiona, gdy jej nie było:eek:. Wróciłam do pokoju, oczywiście wszyscy wstali i mówię: - kurczę, była Bogusia i poszła widocznie do domu, tak spaliśmy jak zabici, że nie usłyszeliśmy jak puka. Wzięłam telefon znowu do ręki i czytam jeszcze raz sąsiadki sms-a..... " Hej, może byście Wy tak przyszli w gości. Czekam". Misiek przez kilka dni miał ubaw ze mnie, a ja oczywiście ryczałam ze śmiechu. Szukam sąsiadkę a sąsiadka u siebie w domu... Edytowane 6 Stycznia 2011 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Miśka, teraz my się uśmialiśmy. Znając siebie, to pewnie bym coś podobnego wywinęła Ja to z tych co zawsze mylą dni, godziny itp. Chociaż teraz z wiekiem trochę mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.01.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witammmm poniedziałkowo! Faktycznie z wiekiem człek mniej zakręcony:yes: Ileż razy, dalej pojechały moje rękawiczki i czapki, kapelusik ulubiony to chyba pociągiem dojechał do Gdyni. Potem scwaniłam się i wkładałam do torby:yes:. A sytuacji miałam wiele zakręconych. Nie zapomnę początki zamieszkania w bloku, ja z rodzicami na 1 piętrze, miałam 11 lat i ileż razy zbiegając od sąsiadki z 4 piętra wbiegałam do sąsiadów o piętro wyżej -drzwi takie same, te pierwsze, wszyscy mieli takie białe... A ile razy sąsiad do nas wszedł, zamiast iść o jedno piętro wyżej ahhhaa... Ostatnio z Miskiem w sklepie robiliśmy zakupy, Misiek biega to tu to tam, podchodzi wrzuca mi część zakupów, część ja. Co pewien czas zostawia człowiek ten koszyk i wraca. Wróciłam po chwili też dołożyłam jajka a przede mną Misiek woła z koszykiem: - nie ten, tutaj jest nasz. A za moment za koszyk łapie kopie kobietka i patrzy do koszyka, czy jej wyjęłam coś z niego -ahhaaaa. Sama miałam taką sytuację, że jeden Pan wziął mi mój koszyk z zakupami i zorientował się po zakupach, że to raczej nie jego. Jak można być zakręconym? Myślę, że bardzoooooooo... Moja koleżanka opowiadała, jak jej znajomy dojeżdżał do pracy pociągiem. Jechał tak 2 godziny do Gdańska. Kupił sobie autko, pojechał nim. Wrócił do domu, zona jego pyta, gdzie zaparkował auto ? A on dopiero się zorientował, że zostawił w Gdańsku a wrócił pociągiem, tak jak zawsze ahhaaaaaa... dobrego dzionkaaaaa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.01.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Hahahaha, mój brat jak tylko wsiadał do pociągu, to zasypiał i budził się zamiast w Strzelinie, to na końcu drogi pociągu w Kamieńcu Ząbkowickim albo Międzylesiu Ja natomiast zawsze gubiłam torebki z dokumentami , a w dzieciństwie klucze do mieszkania Mój tato sam się nauczył dorabiać, bo w przeciwnym wypadku, majątek zrobiłby na nas pan od dorabiania kluczy Edytowane 10 Stycznia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 18.01.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Witam się noworocznie, bo dawno mnie nie było. Widzę, że się już zadomowiliście . I Megana też - zdjęcia na poduszce na kanapie wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.01.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Cześć Nastko Oj tak zadomowiliśmy się i jest fajowo Czekamy prawdę mówiąc na wiosnę, bo już dość mamy tej ciemnicy na dworze. pewnie wszyscy tak mają hehehe Pozdrawiamy Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts