secam 16.02.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wiecie co...... ja bym sie modlił zeby nie wprowadzili tego nowego podatku katasralnego - tam kwota rocznie za taki dom jak nasze ma byc miedzy 1000-1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Secam, idź i wypluj to słowo. właśnie się skończyła dyskusja na ten temat na wrocławskiej i już mi ciśnienie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Takiego katastru raczej nie zrobią, większość baranów z rządu ma dużą ilość ziemi na siebie, żony, teściów etc Kręciliby bata na siebie... Dla tych co nie znają tematu:http://niepoprawni.pl/blog/2456/podatek-katastralny-czyli-tsunami-nadciaga-nad-polske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Secam, idź i wypluj to słowo. właśnie się skończyła dyskusja na ten temat na wrocławskiej i już mi ciśnienie skończyło Wyplułem odpukałem i 3 razy w lewą stronę się zakręciłem mówią odwołuje odwołuje odwołuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Takiego katastru raczej nie zrobią, większość baranów z rządu ma dużą ilość ziemi na siebie, żony, teściów etc Kręciliby bata na siebie... Dla tych co nie znają tematu: http://niepoprawni.pl/blog/2456/podatek-katastralny-czyli-tsunami-nadciaga-nad-polske Mam taka nadzieję, choć znając naszych wspaniałych parlamentarzystów to pewnie jakąś furtkę dla siebie wymyślą - oczywiście taką tajna o której sami beda wiedziec zresztą nerwy mnie biorą jak pisze o polityce - normalnie nie daję już rady wiadomości oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oby to pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a'propos furtek - jak będę już mieć w ręce pozwolenie na budowę, to opowiem, jak się to robi na działce z zakazem zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oby to pomogło Jak nie pomorze to rzucimy urok na gminę choć patrząc w jakiej jest kondycji to już pewnie dawno ktoś rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A mnie ostatno znajomy pokazał jak robią w nadzorze odbiory - patrzą sobie na swojej stronie z mapami na nakładkę ze zdjeciami sartelitarnymi nałozonymi na mapy geodezyjne Super widać domy świeże zdjecia max sprzed roku i duzo wieksza roździelczość niż na googlu - normalnie wszytko widza i nie musza jechać sorawdzać czy ktoś szorpe postawił - a przy odbiorze jest nakładany na mapę rysunek z projektu i wiadc czy sie obrys zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oj tam urok, to nie lepiej od razu granat? albo kilka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oj tam urok, to nie lepiej od razu granat? albo kilka! granat ma mały zasięg nie trafisz w okno i od fali uderzeniowej się panie kawą pooblewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 o! i to nie jest taki zły pomysł. może kawa trafi w klawiaturę? ja sobie ostatnio tak wylałam i klawiatura umarła. a wiesz - gmina, żeby kupić nową musi rozpisać przetarg. a jak go "rozpisze" bez klawiatur? ręcznie? załatwimy ich na cacy i to bez ofiar w ludziach p.s. chyba mam głupawkę, a robota leży odłogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 o! i to nie jest taki zły pomysł. może kawa trafi w klawiaturę? ja sobie ostatnio tak wylałam i klawiatura umarła. a wiesz - gmina, żeby kupić nową musi rozpisać przetarg. a jak go "rozpisze" bez klawiatur? ręcznie? załatwimy ich na cacy i to bez ofiar w ludziach p.s. chyba mam głupawkę, a robota leży odłogiem Włąsnie ja się kawą oplułem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 16.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Oj, tak piszecie że dostaliście liściki od gminy z podatkiem a ja właśnie sobie przypomniałam, że mamy skrzynkę pocztową do której nie zaglądamy od listopada i żyję w błogiej nieświadomości Megano ja już wolę zapłacić większy podatek niż droższy prąd. My dalej na budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Secam - lepiej siebie niż klawiaturę no chyba, że w jedwabnym garniturze byłeś Rysko - właśnie przeczytałam to: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?53557-POMPA-CIEP%C5%81A-spostrze%C5%BCenia-uwagi.&p=4576243#post4576243 i pomyślałam o Tobie, bo chyba też korzystałaś z usług tej firmy. poczytaj też może w tym wątku coś o ustawieniach pompy - może uda Ci się zmniejszyć zużycie prądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hej w kwestii prąd..... %#%&^^&^ w styczniu popłynęłam na kwotę 772,0 nie, nie pomyliłam przecinków przyszło tzw. wyrównanie (ciśnienia mi to nie wyrównało to był skok do 200) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Grzejesz tylko na drugiej taryfie czy całą dobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 A mnie ostatno znajomy pokazał jak robią w nadzorze odbiory - patrzą sobie na swojej stronie z mapami na nakładkę ze zdjeciami sartelitarnymi nałozonymi na mapy geodezyjne Super widać domy świeże zdjecia max sprzed roku i duzo wieksza roździelczość niż na googlu - normalnie wszytko widza i nie musza jechać sorawdzać czy ktoś szorpe postawił - a przy odbiorze jest nakładany na mapę rysunek z projektu i wiadc czy sie obrys zgadza o! może wypatrzą nielegalną przybudówkę mojego sąsiada? metr od granicy na wysokości moich okien z salonu:mad: stare też tak sprawdzają, czy tylko najnowsze odbiory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 o! może wypatrzą nielegalną przybudówkę mojego sąsiada? metr od granicy na wysokości moich okien z salonu:mad: stare też tak sprawdzają, czy tylko najnowsze odbiory? Po "uprzejmie donoszę" na 100% sprawdzą Może jakąś fototapetę niech przyklei z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Grzejesz tylko na drugiej taryfie czy całą dobę? to za agregat do tynków, do wylewek, 2 grzejniki elektryczne, 3 dni non stop nagrzewnicy elektrycznej!!!!, wiertaki, młoty udarowe czajnik elektryczny więcej grzechów nie pamiętam no chyba że ktoś w wiaderku fazę wyniósł...... ale podatek mam ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts