Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Po "uprzejmie donoszę" na 100% sprawdzą ;) Może jakąś fototapetę niech przyklei z tyłu?

niee no, taka to nie jestem. chociaż może by należało. zachody słońca mi będzie zasłaniać! :mad:

wiem, powinien z mojej strony mieć dużą plazmę, a na przeciwnej kamerkę - i niech mi wyświetla to, co zasłania. :)

Żeby to był kurnik, sasiadka mi wyznała, że wydali na niego 30 koła. Z entej strony - wiem z doświadczenia, że dobry sąsiad lepszy niż agencja ochrony: wyjechaliśmy kiedyś na święta, i tuż po tym przyjechał listonosz, popukal, nikogo nie zastał, to poszedł, ale zostawił za sobą otwartą na oścież bramę (nie było czynnej furtki). a dobry sąsiad - z aktualnego miejsca zamieszkania - tak się przejął, że przyszedł, zamknął, własną kłódkę założył dla pewności i zaraz zadzwonił do nas z informacją :) więc wolałabym na nowym terenie nie zaczynać od otwartej wojny :(

Co do grupy - NAS jest więcej :)

Nie trawię osób znających się na wszystkim, a jak jeszcze taki ktoś traktuje z góry... Mam za cięty język, aby przeszło przez moderację i 'moderatora'. To omijam niektóre wątki... :rotfl:

Może dogadaj się z sąsiadem aby jakieś tuje albo żywopłot tam posadzić? Generalnie ukryć w zielsku.

Ja jeszcze nie zaczęłam budowy - to się jakoś kontroluję, ale może też z czasem zacznę omijać :) W każdym razie szkoda by było, bo to miejsce oferuje sporą "wartość dodaną". :) a dziś to się nawet cieszę, że zabrałam głos w wiadomej sprawie, bo czuję "poparcie społeczne" i może (jestem meganaiwna?) ktoś z tego wyciągnie wnioski?

co do "kurnika"- Maż obiecał, że mi tam zrobi przy ogrodzeniu solidną drewnianą kratkę to sobie puszczę ukochane bluszcze... przed nimi też dam coś ładnego i przeżyję. a sąsiad niech się tylko wychyli, że mu pnącza siatkę niszczą, to... wróć! miałam się nie nakręcać :)

Jak mi ponownie nadepnie na odcisk, to już nie będzie musiał czytać między-wierszami.... Ostatnio coś tam napisałem o wydeptaniu dobrych cen w 2008r, a tu jakaś górnolotna myśl ,że ci co szukają najtaniej to paserzy lub wielbiciele chińskiego g... :lol2:

Płot obsadzaj, tylko zwróć uwagę na system łodyg w bluszczu. Są gatunki bardzo ciężkie dla ogrodzenia.