TMK 16.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 To nie jest źle. Mi tynkarze nagrzewnicą 15kWh także kilkaset złoty nastukali w paręnaście dni. Bardzo szybko uruchamiałem piec aby grzejnikami wyrównać temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 16.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Tak jak pisze TMK "uprzejmie donosze" - tylko na to jadą reszta zdalnie wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Po "uprzejmie donoszę" na 100% sprawdzą Może jakąś fototapetę niech przyklei z tyłu? niee no, taka to nie jestem. chociaż może by należało. zachody słońca mi będzie zasłaniać! wiem, powinien z mojej strony mieć dużą plazmę, a na przeciwnej kamerkę - i niech mi wyświetla to, co zasłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 wiem, powinien z mojej strony mieć dużą plazmę, a na przeciwnej kamerkę - i niech mi wyświetla to, co zasłania. Przy tej wielkości plazmy taniej wyjdzie zburzy budę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ale daję człowiekowi alternatywę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 O taaaaak... łaskawa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Łaskawość to moje drugie imię ale serio mówiąc, to jak myślę o tej sąsiadowej przybudówce, to... nietrudno zgadnąć, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wzrokiem jej nie przewrócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 hm, to jest myśl:) póki co mąż się martwi, że jak sąsiad będzie mieć do nas jakieś "ale" (że mu na przykład liście z mojej jabłonki na działkę lecą), to skorzystam z pretekstu, żeby mu do gardła skoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Drzeć koszulę trzeba i tłuc garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Drzeć koszulę trzeba i tłuc garnki liczyłam raczej na rady w stylu: licz do dziesięciu, ćwicz samokontrolę, oddychaj miarowo, pamiętaj, co jest w życiu naprawdę ważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Takie rady to 3 lata temu przed budową... Teraz idź i rozwal ten kurnik Apropo, poczytałem ostatnie strony na grupie "wrocławskiej". Od powrotu głównego lansera jakoś tam dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Apropo, poczytałem ostatnie strony na grupie "wrocławskiej". Od powrotu głównego lansera jakoś tam dziwnie mam takie same odczucia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Żeby to był kurnik, sasiadka mi wyznała, że wydali na niego 30 koła. Z entej strony - wiem z doświadczenia, że dobry sąsiad lepszy niż agencja ochrony: wyjechaliśmy kiedyś na święta, i tuż po tym przyjechał listonosz, popukal, nikogo nie zastał, to poszedł, ale zostawił za sobą otwartą na oścież bramę (nie było czynnej furtki). a dobry sąsiad - z aktualnego miejsca zamieszkania - tak się przejął, że przyszedł, zamknął, własną kłódkę założył dla pewności i zaraz zadzwonił do nas z informacją więc wolałabym na nowym terenie nie zaczynać od otwartej wojny Co do grupy - NAS jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 mam takie same odczucia....... sama sobie mówię, że najlepiej ignorować, ale jak można poczytać, czasami nie słucham swoich dobrych rad nic to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 16.02.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 oj bo nas zbanuje imperator, moderator:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 ej tam, sobie wybraliśmy, sobie obalimy. powinno być chyba prościej niż w Egipcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Nie trawię osób znających się na wszystkim, a jak jeszcze taki ktoś traktuje z góry... Mam za cięty język, aby przeszło przez moderację i 'moderatora'. To omijam niektóre wątki... Może dogadaj się z sąsiadem aby jakieś tuje albo żywopłot tam posadzić? Generalnie ukryć w zielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja jeszcze nie zaczęłam budowy - to się jakoś kontroluję, ale może też z czasem zacznę omijać W każdym razie szkoda by było, bo to miejsce oferuje sporą "wartość dodaną". a dziś to się nawet cieszę, że zabrałam głos w wiadomej sprawie, bo czuję "poparcie społeczne" i może (jestem meganaiwna?) ktoś z tego wyciągnie wnioski? co do "kurnika"- Maż obiecał, że mi tam zrobi przy ogrodzeniu solidną drewnianą kratkę to sobie puszczę ukochane bluszcze... przed nimi też dam coś ładnego i przeżyję. a sąsiad niech się tylko wychyli, że mu pnącza siatkę niszczą, to... wróć! miałam się nie nakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.02.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Jak mi ponownie nadepnie na odcisk, to już nie będzie musiał czytać między-wierszami.... Ostatnio coś tam napisałem o wydeptaniu dobrych cen w 2008r, a tu jakaś górnolotna myśl ,że ci co szukają najtaniej to paserzy lub wielbiciele chińskiego g... Płot obsadzaj, tylko zwróć uwagę na system łodyg w bluszczu. Są gatunki bardzo ciężkie dla ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts