Megana 30.05.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Megana, ale teraz sa bardzo modne roznokolorowe. Dziewczyny nawet smigaja w nich po miescie, zeby nie powiedziec do kosciola. A Ty co na budowe chcesz ubrac??!! ellaj - ja już nie dziewczyna, tylko starsza Pani Więc pozostaje mi budowa i chętnie w nich tam pośmigam , ku uciesze Panów budujących. Wyobrażam sobie ich miny, jak w nich wystąpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ellaj - ja już nie dziewczyna, tylko starsza Pani Megana, a Ty myslisz, ze ja to co? Szesnastka? Wprawdzie zalozylam sobie aparat na zeby, ale to tak dla zmylenia przeciwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 30.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ellaj - ja już nie dziewczyna, tylko starsza Pani Megana, a Ty myslisz, ze ja to co? Szesnastka? Wprawdzie zalozylam sobie aparat na zeby, ale to tak dla zmylenia przeciwnika "średnia budowlana" to i tak 30-40l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Loj, TMK, czy te widelki sa ruchome? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 "średnia budowlana" to i tak 30-40l Dobra dziewczynko i chłopczyku, zmieniamy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No, wlasnie. Bedzie bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No, wlasnie. Bedzie bezpieczniej To podoba Wam się moja piękna róża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Piekna. A, gumiaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Piekna. A, gumiaczki... ellaj a Ty się teraz nie podlizuj hihihihihi Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 ellaj, a gdzie się budujesz ( strona Wrocławia)? I ile już masz wybudowane, a może kończysz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
07 30.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No! Jestem pod wieeeelkim wrażeniem gumiaczków!. Przy następnym przelocie przez wieś zobaczę Cię od razu (to znaczy zobaczę gumiaczki i już będzie waidomo, że jesteś na działce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Magana, ales mnie szybko nakryla:)) Megana, koncze juz od dwudziestu lat No, troche przesadzilam, ale niewiele. Wlasnie mi otynkowali dom tynkiem cementowym. Za miesiac akrylowym. Szukam jakiegos jasnego koloru, takiego brudnego bialego, ale one na papierze wygladaja tak jednakowo. Pozniej poloza mi cokol z klinkieru i obloza kominy, bo mam z klinkierowki, ale czerwonej, a teraz chce, tzn. jestem zmuszona, grafitowa. Wewnatrz zostala mi kuchnia, salon i dolna lazienka chyba do wymiany, bo juz mi sie nie podoba. Jeszcze zobacze. No, i wszystkie dodatki, wszedzie. Buduje sie za Psim Polem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.05.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To wrzuć do mnie jakąś fotkę swojego domku Jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.05.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 No! Jestem pod wieeeelkim wrażeniem gumiaczków!. Przy następnym przelocie przez wieś zobaczę Cię od razu (to znaczy zobaczę gumiaczki i już będzie waidomo, że jesteś na działce) 07 Zgłoś się - jak tylko zobaczysz, to wpadnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gumiaczki super na budowlancach zrobią wrażenie jak nic co do wieku to jestem przed urodzinami i czuję się prawie 40 dychy na karku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.05.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasiu do 40 dych chyba troszkę brakuję, wnioskuję, że jesteś 73 rocznik, co?Szukam kierownika budowy, macie kogoś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ta... ale z tą podwójną 18-stką jakoś mi tak dziwnie i dziecko mam jakieś takie duże, moje? a jeszcze wczoraj byłam taka młoda Kierownika mamy umówionego ale to nasz znajomy. Czekam na telefon od architekta od czwartku i chyba doopa bo nie dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasiu dalej młodziutkie jesteśmy, to dzieci tylko szybko rosną.W końcu nowy etap w naszym życiu lada dzień nastąpi - budowa.A Wasz znajomy nie chce na następnej budowie zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ania ale ty też jeszcze przed 40? tak . Jak tam PnB to już lada dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.05.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Ania ale ty też jeszcze przed 40? tak . . Dziewczynki, to ja przy Was, jak Wasza mamusia ale czuję się na 22 ( to moje ulubione cyferki), a tak wogóle, to sio z mojego komentarza, jak będziecie rozmawiać o wieku Chyba się Panie nudzą, a może tak na budowę trochę po tyrać Zmiana tematu. Kasiu73 Mam architekta ze Strzelina, jak chcesz, to dam Ci namiary Aniu - jak Twoje kolanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts