Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Moja propozycja to "Orle Gniazdo" ( bo teraz robimy bliżej strony południowej Wrocławia)

Przedtem byliśmy po stronie Kasi , teraz Kasia do nas przyjedzie, bo na jest więcej :) :)

http://www.restauracjaorlegniazdo.pl/cennik.php

Pierwsza i druga prawda :)

Co do daty , też czekam na propozycję, bo może - spróbujmy zmienić jeśli wola większości? :)

Nam obojętna data :)

Małgośka

Nam też, byle by nie było błotniasto, bo w środku z dziećmi raczej nie wysiedzimy za długo a tam teren fajny bo obszerny (mają gdzie biegać) i ciekawy (ten samolot)

To może bliżej kwietnia ??

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tym razem młody przeszedł samego siebie - ledwie zaczęłam myśleć o zyciu towarzyskim, powitał tydzień 37,3 stopniami Celsjusza... ech, a całe trzy tygodnie był zdrowy :/

O masz Ci los :( Może do piątku wyzdrowieje.

37,3 to u nas na bank zaczyna się choróbsko, chyba, że coś mocno przeżywają emocjonalnie to wtedy wiem, że na drugi dzień jest wszystko ok.

Dużo zdrówka !!

Megano mam nadzieję że bliżej kwietnia pogoda nie będzie nas tak zaskakiwać jak teraz no i będą dodatnie temperatury.

O masz Ci los :( Może do piątku wyzdrowieje.

37,3 to u nas na bank zaczyna się choróbsko, chyba, że coś mocno przeżywają emocjonalnie to wtedy wiem, że na drugi dzień jest wszystko ok.

Dużo zdrówka !!

Megano mam nadzieję że bliżej kwietnia pogoda nie będzie nas tak zaskakiwać jak teraz no i będą dodatnie temperatury.

ja poznaję zawsze po tym, jak noc upływa - jak nie może spać albo gada przez sen za dużo - to będzie chory na bank :(

Przywitać się przyszłam wesprzeć chorowitki.

Moje dzieciaki poznaję dobry tydzień wcześniej, że będą chore. Choć przy 12-latce to już nie całkiem działa. Jak młodsi nie zdążają do łazienki przez kilka nocy, to na bank choroba za tydzień. Jak w zegarku.

Mnie - iloscia postow w stosunku do stanu zaawansowania prac budowlanych :) Ale to bardzo pozytywne intrygowanie! Jestem szalenie ciekawa tak zaangazowanej osoby! Bic nie chcialam, bron Boze, reke podac :)

hi hi hi ładnie powiedziane :) na swą obronę mogę tylko napisać, że w zasadzie jeden dom już mam.

a rękę podać chętnam bardzo :)

Tatarak ma tyle wpisów bo się nudzi, jak zacznie budować, to nie będzie miała kiedy się po ......................... głowie podrapać hehehe :)

To spotkanie na kwiecień przekładamy , a na którego to się zastanowimy.

Czy ktoś/któraś ma coś zaplanowane na kwiecień?

Edytowane przez Megana

O! Megana ma rację :) Mnie kwiecień pasuje w całości.

Ten kwiecień w całości to raczej nie bardzo, bo święta są w kwietniu 24-25. 04

Nasz najmłodszy przywitał świat 13 kwietnia, a że to jest w środku tygodnia to imprezę dzieciową mogę przenieść na przed i po właściwych urodzinach :) więc raczej się dostosujemy. Optymalnie dla nas to 9 kwietnia.

Tatarak ma tyle wpisów bo się nudzi, jak zacznie budować, to nie będzie miała kiedy się po ......................... głowie podrapać hehehe :)

mnie też to spotkało :)

Ten kwiecień w całości to raczej nie bardzo, bo święta są w kwietniu 24-25. 04

Oj tam, oj tam! Na wspolne malowanie jaj sie umowimy:)

Ja juz mam taki przesyt ta budowa, ze siedzialabym tylko na FM. W ogole nie chce mi sie tam chodzic i cokolwiek robic... Moze postow sobie troche nabije tymczasem :D

Nasz najmłodszy przywitał świat 13 kwietnia, a że to jest w środku tygodnia to imprezę dzieciową mogę przenieść na przed i po właściwych urodzinach :) więc raczej się dostosujemy. Optymalnie dla nas to 9 kwietnia.

moja starsza jest z 14 kwietnia a z 8 kwietnia jest mój mąż he he..... a po za tym Świeta myślę że dużo ludzi bedzie robić z tego wymówkę

jestem za porządnym dniem wagarowicza może to wywoła wiosnę z za gór i lasów a tak serio to marzec ma być (podobno?!) bardzo ciepły