Ryska1719503950 21.02.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Moja propozycja to "Orle Gniazdo" ( bo teraz robimy bliżej strony południowej Wrocławia) Przedtem byliśmy po stronie Kasi , teraz Kasia do nas przyjedzie, bo na jest więcej :) http://www.restauracjaorlegniazdo.pl/cennik.php Pierwsza i druga prawda Co do daty , też czekam na propozycję, bo może - spróbujmy zmienić jeśli wola większości? Nam obojętna data Małgośka Nam też, byle by nie było błotniasto, bo w środku z dziećmi raczej nie wysiedzimy za długo a tam teren fajny bo obszerny (mają gdzie biegać) i ciekawy (ten samolot) To może bliżej kwietnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.02.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tym razem młody przeszedł samego siebie - ledwie zaczęłam myśleć o zyciu towarzyskim, powitał tydzień 37,3 stopniami Celsjusza... ech, a całe trzy tygodnie był zdrowy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tatarak, to Ty nic nie mów głośno, nawet nie myśl głośno, to jak nie usłyszy, to może nie zdąży się rozchorować Rysko - Może być bliżej kwietnia nie mam nic przeciwko Rozumiem że dzieciaczki tez muszą trochę wyjść do ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 21.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tym razem młody przeszedł samego siebie - ledwie zaczęłam myśleć o zyciu towarzyskim, powitał tydzień 37,3 stopniami Celsjusza... ech, a całe trzy tygodnie był zdrowy :/ O masz Ci los Może do piątku wyzdrowieje. 37,3 to u nas na bank zaczyna się choróbsko, chyba, że coś mocno przeżywają emocjonalnie to wtedy wiem, że na drugi dzień jest wszystko ok. Dużo zdrówka !! Megano mam nadzieję że bliżej kwietnia pogoda nie będzie nas tak zaskakiwać jak teraz no i będą dodatnie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.02.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 O masz Ci los Może do piątku wyzdrowieje. 37,3 to u nas na bank zaczyna się choróbsko, chyba, że coś mocno przeżywają emocjonalnie to wtedy wiem, że na drugi dzień jest wszystko ok. Dużo zdrówka !! Megano mam nadzieję że bliżej kwietnia pogoda nie będzie nas tak zaskakiwać jak teraz no i będą dodatnie temperatury. ja poznaję zawsze po tym, jak noc upływa - jak nie może spać albo gada przez sen za dużo - to będzie chory na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.02.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Przywitać się przyszłam wesprzeć chorowitki. Moje dzieciaki poznaję dobry tydzień wcześniej, że będą chore. Choć przy 12-latce to już nie całkiem działa. Jak młodsi nie zdążają do łazienki przez kilka nocy, to na bank choroba za tydzień. Jak w zegarku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 22.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witajcie Jesli tylko nie wypadnie nam wtedy zadna dzieciowa impreza, bedziemy! Bardzo chetnie Was poznam. Zwlaszcza intrygujacego Tataraka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 o matko! a czym jak tak intryguję? nie bijcie, ja nie chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 22.02.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 o matko! a czym jak tak intryguję? nie bijcie, ja nie chciałam Mnie - iloscia postow w stosunku do stanu zaawansowania prac budowlanych Ale to bardzo pozytywne intrygowanie! Jestem szalenie ciekawa tak zaangazowanej osoby! Bic nie chcialam, bron Boze, reke podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 22.02.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Mnie - iloscia postow w stosunku do stanu zaawansowania prac budowlanych Ale to bardzo pozytywne intrygowanie! Jestem szalenie ciekawa tak zaangazowanej osoby! Bic nie chcialam, bron Boze, reke podac hi hi hi ładnie powiedziane na swą obronę mogę tylko napisać, że w zasadzie jeden dom już mam. a rękę podać chętnam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) Tatarak ma tyle wpisów bo się nudzi, jak zacznie budować, to nie będzie miała kiedy się po ......................... głowie podrapać hehehe To spotkanie na kwiecień przekładamy , a na którego to się zastanowimy. Czy ktoś/któraś ma coś zaplanowane na kwiecień? Edytowane 23 Lutego 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 O! Megana ma rację Mnie kwiecień pasuje w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 23.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Tatarak ma tyle wpisów bo się nudzi, jak zacznie budować, to nie będzie miała kiedy się po ......................... głowie podrapać hehehe też tak miałam hehe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.02.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 O! Megana ma rację Mnie kwiecień pasuje w całości. Ten kwiecień w całości to raczej nie bardzo, bo święta są w kwietniu 24-25. 04 Nasz najmłodszy przywitał świat 13 kwietnia, a że to jest w środku tygodnia to imprezę dzieciową mogę przenieść na przed i po właściwych urodzinach więc raczej się dostosujemy. Optymalnie dla nas to 9 kwietnia. Tatarak ma tyle wpisów bo się nudzi, jak zacznie budować, to nie będzie miała kiedy się po ......................... głowie podrapać hehehe mnie też to spotkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 24.02.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ten kwiecień w całości to raczej nie bardzo, bo święta są w kwietniu 24-25. 04 Oj tam, oj tam! Na wspolne malowanie jaj sie umowimy:) Ja juz mam taki przesyt ta budowa, ze siedzialabym tylko na FM. W ogole nie chce mi sie tam chodzic i cokolwiek robic... Moze postow sobie troche nabije tymczasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Nasz najmłodszy przywitał świat 13 kwietnia, a że to jest w środku tygodnia to imprezę dzieciową mogę przenieść na przed i po właściwych urodzinach więc raczej się dostosujemy. Optymalnie dla nas to 9 kwietnia. moja starsza jest z 14 kwietnia a z 8 kwietnia jest mój mąż he he..... a po za tym Świeta myślę że dużo ludzi bedzie robić z tego wymówkę jestem za porządnym dniem wagarowicza może to wywoła wiosnę z za gór i lasów a tak serio to marzec ma być (podobno?!) bardzo ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 24.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a! święta - zapomniałam my na święta wyjeżdżamy do cz-wy więc na przykład na wspólnego dyngusa się nie umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.02.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 No i się porobiło, chyba wszystkim nie dogodzę z datą spotkania To pewnie maj nas zastanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.02.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No i się porobiło, chyba wszystkim nie dogodzę z datą spotkania To pewnie maj nas zastanie Hihi, maj to komunie Moze niech zostanie ten marzec? Mam inne pytanie - ile placiliscie za odbior kominiarski? Maz dzis spotkal kominiarza i ten chce 300zl. Mozna taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.02.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) hej. Jeżeli coś nie pomyliłem to nas kosztowało 250,-Michał PS. ale tej ceny to nie jestem pewien na 100% Nam robił Adamczyk & Płonka. 600 889371, 502 513484 Edytowane 25 Lutego 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts