Ryska1719503950 25.02.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Hihi, maj to komunie Moze niech zostanie ten marzec? Mam inne pytanie - ile placiliscie za odbior kominiarski? Maz dzis spotkal kominiarza i ten chce 300zl. Mozna taniej? Do komuni to nam jeszcze parę latek brakuje Za odbiór kominiarski daliśmy 250 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 To spotkanie na kwiecień przekładamy , a na którego to się zastanowimy. Czy ktoś/któraś ma coś zaplanowane na kwiecień? O! Megana ma rację Mnie kwiecień pasuje w całości. święta są w kwietniu 24-25. 04 Nasz najmłodszy przywitał świat 13 kwietnia,Optymalnie dla nas to 9 kwietnia. moja starsza jest z 14 kwietnia a z 8 kwietnia jest mój mąż he he..... Pamiętacie jak mówiłam, że następne spotkanie należy zrobić w kwietniu, jako rodzinną imprezę urodzinowo-imieninową? W związku z powyższym proponuję kwiecień, bo 16 -Julii, 17-Roberta i 20 będę miała to drugie;) I nieśmiało się wpiszę na listę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 27.02.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 MeganaNowi forumowicze także przychodzą i znikająna dwa miesiące.Z zimnej budowy w ciepełkodomowe.Witam po przerwie i powoli wracamna łono forum.Na budowie u nas nic się nie dzieje.Królują tylko krety i orzą nam działkę.Będziemy mieć chyba rok przerwy na złapanie oddechu.Czytałam przed chwilą post Sekama,on to naprawdęfachura i tylko na temat prawda?A co do starych forumowiczów to może wielu niezapamiętałam,ale brakuje mi Daggulki.Te jej imprezy fajne były,nie mówiąc o poradach,bezcenne.Fajne fotki umieszczała.Jeszcze pamiętam Raszponkę i Zielonookąale nic o nich nie słychać teraz.Teraz wszyscy czekają na wiosnę prawda?My także.Zrobimy sobie z budowy działkęrekreacyjną.To narazie do usłyszenia KG:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Meganko, czy można na Wasze spotkanie się jeszcze zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Afrodytko, może i masz rację, może kwiecień wszystkim bardziej podpasuje Krysiu, takie życie - jedni przychodzą inni odchodzą, ale myślę, że Ci co odchodzą to nawet jak nie piszą, to czytają ( ja tak mam . Bardzo rzadko się odzywam, ale zawsze czytam dzienniki i komentarze tych, których "poznałam na forum Aniuhubi , będę bardzo zadowolona jeśli do nas dołączysz - super Mam nadzieję, że wpasujesz się w termin, który w końcu uda nam się wybrać :) Nowy termin spotkania 02.04.2011 ( sobota ) chętni zgłaszać się : - Megany - Afrodyta z rodzinką - Aniahubi - TMK-i - Ryski -Sekamy kogo jeszcze dopisać? Jutro zadzwonię do "Orlego Gniazda", żeby zapytać, czy nie będzie w tym terminie jakiegoś ślubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 28.02.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Będzie mi bardzo miło Termin wydaje się być ok, chociaż z moim mężem to nigdy nic nie wiadomo... Z dziećmi można przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Będzie mi bardzo miło Z dziećmi można przyjechać? Wręcz to obowiązek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Wpadłam przedstawić Twojokotopodobnego domownika http://i590.photobucket.com/albums/ss350/Famelia/DSC_1117.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Famelio, koteczek śliczny i rzeczywiście kolorki ma Megusiowe a w jakim jest wieku, bo wygląda mi na 3-4 miesięcznego kociaka Aniahubi, tak jak napisała Afrodyta, pewnie Ryska i TMK-i, również zabiorą swoje pociechy ( tylko niech potwierdzą, że idą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 28.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Oj, podobno ma 7mcy. I pierwszą rujkę. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.02.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Oj współczuję może jakiś zabieg ? Planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.02.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 co do kotów to bardzo fajny (mamy plan na jeszcze jednego w tym roku) a na śpiewy polecam promon vet już się nie wydziera po nocy:)termin 2. 04 jest ok piszemy się ps. z "kozą" byliśmy dzisiaj u ortopedy wszystko dobrze nawet szyna ściągnięta dziękuję że się martwiliście z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 (mamy plan na jeszcze jednego w tym roku) A kiedy i jakiego, bo mam jednego na zbyciu. Dowiozłabym na spotkanie, teraz ma 4 tyg. Po mamusi pers, tatuś -sąsiad:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Afrodytko, może i masz rację, może kwiecień wszystkim bardziej podpasuje Krysiu, takie życie - jedni przychodzą inni odchodzą, ale myślę, że Ci co odchodzą to nawet jak nie piszą, to czytają ( ja tak mam . Bardzo rzadko się odzywam, ale zawsze czytam dzienniki i komentarze tych, których "poznałam na forum Aniuhubi , będę bardzo zadowolona jeśli do nas dołączysz - super Mam nadzieję, że wpasujesz się w termin, który w końcu uda nam się wybrać :) Nowy termin spotkania 02.04.2011 ( sobota ) chętni zgłaszać się : - Megany - Afrodyta z rodzinką - Aniahubi - TMK-i - Ryski -Sekamy kogo jeszcze dopisać? Jutro zadzwonię do "Orlego Gniazda", żeby zapytać, czy nie będzie w tym terminie jakiegoś ślubu. Dobry My raczej tak, ale jeszcze musze żony spytać - ale oczywiscie to spotkanie rodzinne bo my jak zwykle z dzieciami wszędzie PS> Sliczna podbitka nie będzie już folia łupać po nocach co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.03.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Aniahubi, tak jak napisała Afrodyta, pewnie Ryska i TMK-i, również zabiorą swoje pociechy ( tylko niech potwierdzą, że idą ) Idą, idą Tylko teraz wraz z córą zapracowaliśmy sobie na tydzień leżenia i piguł, stąd rzadko zaglądam do netu - światłowstręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 01.03.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A co do starych forumowiczów to może wielu nie zapamiętałam,ale brakuje mi Daggulki. Te jej imprezy fajne były,nie mówiąc o poradach, bezcenne Daga jest, tylko nie tutaj Jak nie znajdziesz, to podeśle Ci linka na PM gdzie teraz imprezuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.03.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja, ja, ja! - jeszcze mnie dopiszcie z przychówkiem (ciiii, żeby wirusy Juniora nie usłyszały, bo znowu zrobią bal) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 (edytowane) Uaktualniona lista Nowy termin spotkania 02.04.2011 ( sobota ) chętni zgłaszać się : - Megany - Afrodyta z rodzinką - Aniahubi z rodzinką - TMK-i - Ryski - Sekamy ( do uzgodnienia z żoną ) - Kasia73 - Tatarak Dzisiaj nie zdążyłam zadzwonić, ale jutro zadzwonię do Orlego Gniazda, dzisiaj miałam w pracy delikatnie mówiąc straszny młyn Edytowane 2 Marca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.03.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Gosiu, to mi też proszę rodzinkę dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts