naLeśnik 31.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a propos cyferek czy wiecie drogie koleżanki, że porządna kobieta powinna umieć robić 70 rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 a propos cyferek czy wiecie drogie koleżanki, że porządna kobieta powinna umieć robić 70 rzeczy?? To na pewno umiemy to robić, więc jesteśmy PORZĄDNE Ok, wklejaj......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To na pewno umiemy to robić, więc jesteśmy PORZĄDNE nie śmiem nawet w to wątpić Ok, wklejaj......................................... po 1 dobrze gotować i jeszcze...... 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Jak tu tyrać na budowie jak leje i leje? Ps. Żart dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 31.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasia73 - tak , jeszcze przed 40, jestem 71 rocznik, mój mąż miał w marcu 40tkę. Meganka - moje kolanko lepiej, mam pełny zakres ruchu, trochę strzyka ale wróciłam do pracy w piątek (ale głupia się tam spieszyłam a lekarz jeszcze chciał dać L-4). Koniec czerwca zaczynamy budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.05.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Kasia73 - tak , jeszcze przed 40, jestem 71 rocznik, mój mąż miał w marcu 40tkę. Meganka - moje kolanko lepiej, mam pełny zakres ruchu, trochę strzyka ale wróciłam do pracy w piątek (ale głupia się tam spieszyłam a lekarz jeszcze chciał dać L-4). Koniec czerwca zaczynamy budowę. Naleśnik, gotowanie wyssałyśmy z mlekiem matki Aniu - ja w domu też nie wysiedzę nic nie robiąc, więc pewnie też pobiegłabym do pracy My też już w tym tygodniu mamy mieć pozwolenie, ciekawe, czy będzie:) Kasiu - chyba damy na mszę , aby byla pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witaj Małgosiu Nadrobiłam zaległości w Waszym dzienniku - jestem pod wrażeniem.... Tyle rzeczy się dzieje u Was - tylko pozazdrościć Kurde.... fajnie macie, bardzo się cieszę A my wczoraj wróciliśmy z wędkowania. Oczywiście jesteśmy zadowoleni, ale prawdę mówiąc, już tęskniliśmy za tą naszą budową. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 01.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 HA MAM CIE I podkradziony od BeaWroc - kamieniarstwo: http://www.kamieniarstwo.com.pl/oferta_blaty.html ja też podkradłam GLOWAC-om Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witaj Małgosiu Nadrobiłam zaległości w Waszym dzienniku - jestem pod wrażeniem.... Tyle rzeczy się dzieje u Was - tylko pozazdrościć Kurde.... fajnie macie, bardzo się cieszę A my wczoraj wróciliśmy z wędkowania. Oczywiście jesteśmy zadowoleni, ale prawdę mówiąc, już tęskniliśmy za tą naszą budową. Pozdrawiam serdecznie Iwonko, ja to dobrze że już jesteście. Smutno było :) bez Ciebie jakieś zdjęcia???? A gdzie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 HA MAM CIE I podkradziony od BeaWroc - kamieniarstwo: http://www.kamieniarstwo.com.pl/oferta_blaty.html ja też podkradłam GLOWAC-om Trochę z nas kradziejki, najwyżej obie będziemy siedzieć Hyyy ale tak głębiej się zastanowić, to musieliby zamknąć wszystkich forumowiczów - a w tak doborowym towarzystwie, to miło posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Iwonko, ja to dobrze że już jesteście. Smutno było :) bez Ciebie jakieś zdjęcia???? A gdzie rybki Małgosiu, ja też się cieszę, że już jestem. Pierwsze co zrobiłam po powrocie do domku, to oczywiście sprawdzenie forum Normalnie uzależnienie... Zdjęcia właśnie umieściłam w dzienniku... Chociaż to tylko kropla w morzu wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Właśnie przeczytałam w dzienniku tę fantastyczną wiadomość - GRATULUJĘ !!!!!! Kurde........wstyd się przyznać, ale trochę Wam zazdroszczę No to kochani - do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Właśnie przeczytałam w dzienniku tę fantastyczną wiadomość - GRATULUJĘ !!!!!! Kurde........wstyd się przyznać, ale trochę Wam zazdroszczę No to kochani - do roboty! Zdążysz nas dogonić Iwonko, jeszcze się tego miodu najesz hihihi więc nie zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gratuluję PnB - teraz to dopiero się zacznie A wykonawcę wybraliście? No i gumiaki masz PRZEPIĘKNE, jutro sprawdzę czy w naszym Tesco też są takie - mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gratuluję PnB - teraz to dopiero się zacznie A wykonawcę wybraliście? No i gumiaki masz PRZEPIĘKNE, jutro sprawdzę czy w naszym Tesco też są takie - mogę? Aniu, dzięujemy. Co do wykonawcy, to właśnie trwa wybór, czekamy na wyceny od 4 poleconych ekip. Myślę, że do końca tygodnia wszystko się wyjaśni. A gumiaczki - pewnie, że możesz hihihi, kupiłam na dziecięcym rozmiar ..............35 i naprawdę wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 O rany... to ja mam zupełnie niedziecięcy rozmiar ale może jakieś fajne też namierzę. Powodzenia przy wyborze ekipy. Dogadajcie też takie szczegóły jak sprzątanie po poszczególnych etapach, bo potem nie będzie gdzie nogi postawić, nie mówiąc już o ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 O rany... to ja mam zupełnie niedziecięcy rozmiar ale może jakieś fajne też namierzę. Powodzenia przy wyborze ekipy. Dogadajcie też takie szczegóły jak sprzątanie po poszczególnych etapach, bo potem nie będzie gdzie nogi postawić, nie mówiąc już o ogrodzie. Aniu, słuszna uwaga, spróbuję tego dopilnować. Ja to dziecięca nóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.06.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Super!! miła wiadomość, teraz tylko zakasać rękawy i do roboty ....trzymam kciuki powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 02.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 GRATULACJE piękny wam prezent na dzień bachorka zrobili p.s. gratuluję tego wielkiego szczupaka - niesamowity no i widoczki ze Szwecji suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Super!! miła wiadomość, teraz tylko zakasać rękawy i do roboty ....trzymam kciuki powodzenia!! Naleśnik, Kasiu dziękujemy - będziemy teraz starali się działać szybko, aby koniec budowy przybliżył się jak najszybciej Fakt, na Dzień Dziecka ładny prezencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts