Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia73 - tak , jeszcze przed 40, jestem 71 rocznik, mój mąż miał w marcu 40tkę.

Meganka - moje kolanko lepiej, mam pełny zakres ruchu, trochę strzyka ale wróciłam do pracy w piątek (ale głupia się tam spieszyłam a lekarz jeszcze chciał dać L-4).

Koniec czerwca zaczynamy budowę.

Kasia73 - tak , jeszcze przed 40, jestem 71 rocznik, mój mąż miał w marcu 40tkę.

Meganka - moje kolanko lepiej, mam pełny zakres ruchu, trochę strzyka ale wróciłam do pracy w piątek (ale głupia się tam spieszyłam a lekarz jeszcze chciał dać L-4).

Koniec czerwca zaczynamy budowę.

Naleśnik, gotowanie wyssałyśmy z mlekiem matki :)

Aniu - ja w domu też nie wysiedzę nic nie robiąc, więc pewnie też pobiegłabym do pracy :wink:

My też już w tym tygodniu mamy mieć pozwolenie, ciekawe, czy będzie:)

Kasiu - chyba damy na mszę , aby byla pogoda.

Witaj Małgosiu :D

Nadrobiłam zaległości w Waszym dzienniku - jestem pod wrażeniem.... Tyle rzeczy się dzieje u Was - tylko pozazdrościć :)

Kurde.... fajnie macie, bardzo się cieszę :)

A my wczoraj wróciliśmy z wędkowania. Oczywiście jesteśmy zadowoleni, ale prawdę mówiąc, już tęskniliśmy za tą naszą budową.

Pozdrawiam serdecznie :D

Witaj Małgosiu :D

Nadrobiłam zaległości w Waszym dzienniku - jestem pod wrażeniem.... Tyle rzeczy się dzieje u Was - tylko pozazdrościć :)

Kurde.... fajnie macie, bardzo się cieszę :)

A my wczoraj wróciliśmy z wędkowania. Oczywiście jesteśmy zadowoleni, ale prawdę mówiąc, już tęskniliśmy za tą naszą budową.

Pozdrawiam serdecznie :D

Iwonko, ja to dobrze że już jesteście. Smutno było :) :) :) bez Ciebie :)

jakieś zdjęcia???? A gdzie rybki :lol:

HA MAM CIE 8)

I podkradziony od BeaWroc - kamieniarstwo:

http://www.kamieniarstwo.com.pl/oferta_blaty.html

ja też podkradłam GLOWAC-om :lol:

Trochę z nas kradziejki, najwyżej obie będziemy siedzieć :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Hyyy ale tak głębiej się zastanowić, to musieliby zamknąć wszystkich forumowiczów - a w tak doborowym towarzystwie, to miło posiedzieć :lol: :lol:

Iwonko, ja to dobrze że już jesteście. Smutno było :) :) :) bez Ciebie :)

jakieś zdjęcia???? A gdzie rybki :lol:

Małgosiu, ja też się cieszę, że już jestem. Pierwsze co zrobiłam po powrocie do domku, to oczywiście sprawdzenie forum :lol: Normalnie uzależnienie... :p

Zdjęcia właśnie umieściłam w dzienniku... Chociaż to tylko kropla w morzu wrażeń :)

Gratuluję PnB - teraz to dopiero się zacznie :D

A wykonawcę wybraliście?

No i gumiaki masz PRZEPIĘKNE, jutro sprawdzę czy w naszym Tesco też są takie - mogę?

Aniu, dzięujemy.

Co do wykonawcy, to właśnie trwa wybór, czekamy na wyceny od 4 poleconych ekip. Myślę, że do końca tygodnia wszystko się wyjaśni.

A gumiaczki - pewnie, że możesz hihihi, kupiłam na dziecięcym rozmiar ..............35 :) i naprawdę wygodne.

O rany... to ja mam zupełnie niedziecięcy rozmiar :( ale może jakieś fajne też namierzę.

Powodzenia przy wyborze ekipy.

Dogadajcie też takie szczegóły jak sprzątanie po poszczególnych etapach, bo potem nie będzie gdzie nogi postawić, nie mówiąc już o ogrodzie.

Aniu, słuszna uwaga, spróbuję tego dopilnować.

Ja to dziecięca nóżka :wink: