TMK 31.03.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) "Bydle" z rusztem 60x60cm Byłoby chyba łatwiej niż z kilkoma oddzielnymi lub ogniskiem? Jak będą nadwyżki jedzenia, mogę zabrać naszego wilka do towarzystwa Przy okazji, będzie wchodzić na górkę? Edytowane 31 Marca 2011 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 31.03.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Mamy w planie, jak nas ktoś poprowadzi i dotrzyma towarzystwa. Tomek, a oferta aktualna, bo fajnie byłoby jechać razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.03.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tomek, myślę, że pomyślimy o zabraniu Twojego grilla. Michał powiedział, że zabierzemy grilla. Aniu, na pewno się załapiesz na grilla Rysko, na środku całego pola, jest miejsce na pieczenie kiełbasek w ognisku ( dla dzieciaków byłaby to frajda ) Afrodyta, My na pewno idziemy na górę, więc kto będzie chciał to idzie , kto zostaje robi grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 31.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Górka będzie zdobyta Jak co roku Najwyżej dziewczyny zostaną na dole. Afrodyta, oczywiście że zapraszamy do wspólnego wyjazdu. Będzie nam miło jak nas odwiedzisz Grilla zobaczę na ile można rozmontować, aby za dużo nie siedzieć przy skręcaniu. Takie cuś http://images.budujesz.pl/full/19849_0_f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.03.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 (edytowane) Tomku, nie rozkręcaj, rozłożymy siedzenie tylne i wejdzie caluśki Nie takie rzeczy się woziło: - płyta GK w całości - podbitka - styropian i inne większe rzeczy Edytowane 31 Marca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tomku, nie rozkręcaj, rozłożymy siedzenie tylne i wejdzie caluśki Nie takie rzeczy się woziło: - płyta GK w całości - podbitka - styropian i inne większe rzeczy co Wy macie za auto? pickupa jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.04.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Megana ma tweengolota, ale coś mi się zdaje, że jakiegoś powiększonego skoro rozłoży siedzenia i to bydle wejdzie My na górkę raczej nie będziemy wchodzić, będziemy ucztować na dole Ale kto wie ? Aniu, nie ma problemu, połowę grila odstapię My dużo nie jemy, chociaż na takich nie wyglądamy Moje małe chłopaki pewnie zapchają sie chlebem i na grila nie będą mieli ochoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.04.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Który to weekend właściwie ma być? Bo właśnie mi małż doniósł, że jutro musi do roboty Ale zdawało mi się, że za tydzień, tak? musimy zobaczyć, czy nasz grill jeszcze żyje i przeżyje składanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 01.04.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Który to weekend właściwie ma być? Hmmm... Nie wiem ja Wy ale ja się szykuję na przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 01.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Megano, przegladalam sobie zaleglosci w Twoim dzienniku. Ty naprawde masz DOROSLA corke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Mnie się popierniczyło, bo myślałam, że to za 2 tyg. A u mnie 50% chorobowego ma. Miejmy nadzieję, że się wyleczymy do tego czasu. Mam wizytę u konowała na 14.10...a pojechałam na 7.40 żeby z rana wejść...echhhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.04.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Megano, przegladalam sobie zaleglosci w Twoim dzienniku. Ty naprawde masz DOROSLA corke??? I jeszcze jaka sliczna, na dodatek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.04.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Tatarak mamy jeszcze Lagunę, a my tylko we dwójkę będziemy jechać A do Twingolota też by się zmieścił - jest bardzo pojemny Myślę, że nie musisz Tatarak szukać, duży grill TMK da radę nas obsłużyć i jeszcze pewnie kilka osób zabierze Ja od razu mówię,że nie stoję przy grillu, mogę szykować coś innego Ryska ma rację 09.04.2011 o godzinie 12:00 spotkanie Droga na górę czarnym szlakiem jest super i dzieci dadzą radę ( jeśli będą chciały), a jak będzie ich więcej to pewnie z chęcią wszyscy wejdą Afrodyta proszę się szybko kurować Havena, jakoś tak wyszło, że dziecię już duże hehehe http://systemc.pl/domek/2011/04/Kasia 2.jpg http://systemc.pl/domek/2011/04/Kasia i kot.jpg http://systemc.pl/domek/2011/04/Kasia i pies.jpg Pewnie mnie udusi za te zdjęcia......................, ale matkę, eeee nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.04.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Kuruję się, kuruję. Antybiotyki łykam. Córa...no cóż urodę po mamusi odziedziczyła i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.04.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Afrodyta, nie trafiłaś - po tatusiu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 02.04.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Ładna córcia i fajne ma włosy. Coś mi się zdaje że też po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 03.04.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Podobna do samej siebie i tyle. Co wy z tymi porównaniami? Pogoda coraz fajniejsza, odprawiać proszę jakieś zaklęcia aby była niezgorsza za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.04.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Rzeczywiście podobna do tatusia całkowicie, TMK - czekam na Twoje zaklęcia pogodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 03.04.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 :rotfl:na razie zaklinam własne 4 litery Przebiegłem się dziś z psem z 2km i byłem mokry, zima jak zwykle osadziła się w tylnej części ciała Pogoda będzie fajna, musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.04.2011 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 To może obicie przez Sylwię tych 4 literek, jakąś trzepaczką pomoże lepiej niż bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts