TMK 03.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Czy ja wiem? Jak chce niech sobie obija..., ja mam jeszcze trochę do spalenia w tym roku i to zrobię. W końcu po budowie jest czas na zajęcie się tłuszczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.04.2011 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 My jeszcze mamy dużo do biegania w koło domu, to spalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Megana, cora piekna Tylko myslalam, ze Ty masz dwadziesciapare lat. Choc moze jedno drugiemu nie przeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 04.04.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 MeganaWidzę,że również jesteściemiłośnikami górskich wycieczek.Tyle pięknych zdjęć umieściłaśw swoim dzienniku.Piękną masz córkę i męża takżei kotka także.A co do tego wypadu na Ślężęto jest wysoko? Już zapomniałambo byłam tam chyba z 30 lat temu.Czy są jakieś strome podejścia?Chciała bym spytać gdzie dokładnie sięspotykamy? Nie wiadomo czy będzieładna pogoda,prawda?Czy kwiatki już posadziłaś?Pozdrawiam Krystyna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2011 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 (edytowane) Termin i miejsce spotkania Ślęża/ Przełęcz Tąpadła - 09.04.2011 ( sobota ) godz. 12:00 Przybycie potwierdzili : - Megany - TAK - Afrodyta z rodzinką - TAK - Aniahubi z rodzinką -TAK ( ( Aniu z młodym już o 6 pod kościół - myślę, że zdążysz, nam ze dwie godzinki zejdzie na wejściu i zejściu z górki - KrysiaG z dziećmi - TAK - Ryski - TAK - TMK-i -TAK - Kasia73 - Tatarak- TAK - Sekamy TAK ( maluszek ma nie chorować ) - Havena ??? Czy ktoś jeszcze ? lasche wirtualnie - tak zdjęcia będą Edytowane 4 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Krysiu, Havena dziękuję za miłe słowa Co do wysokości, szlak czarny nie jest stromy, myślę, że dojdzie każdy. Pogoda musi być, ale jak nie to zadaszenie jest Powyżej powtórzyłam wszystkie informacje dotyczące spotkania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 04.04.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 lasche wirtualnie - tak tylko zdjęcia zróbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.04.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 lasche - dopisałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 ale Wam zazdroszczę tego spotkania!!!! ...szkoda, że mam tak daleko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 05.04.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 - Havena ??? Napisze tak: jak nam sie uda, dojedziemy (z prowiantem, oczywiscie ). W tej chwili nie moge niczego obiecac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) havena. oczywiście miło będzie, jeśli przyjedziecie Kalu, a Ty nie wiesz, jak ja Wam zazdroszczę Waszych spotkań I w zazdrości organizujemy nasze :) W niedzielę zaczęło mnie boleć gardło. Okazało się, że się rozchorowałam ( złapałam wirtualnie od Afrodyty hehehe) Jakieś wirusowe zapalenie gardła, węzły chłonne i trochę zatoki. Leżę w łóżeczku i mam nadzieję, że stawię się już naprawiona na spotkanie. Idę łykać czosnek i inne pierdoloty Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.04.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Małgosiu zdrowiej szybciutko:) my (babska część) będziemy o 12 i nasi znajomi których pozwoliłam sobie zaprosić, Przemek dojedzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2011 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Kasiu , kuruję się, a znajomi niech przyjeżdżają - wstęp wolny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 havena. oczywiście miło będzie, jeśli przyjedziecie Kalu, a Ty nie wiesz, jak ja Wam zazdroszczę Waszych spotkań I w zazdrości organizujemy nasze :) W niedzielę zaczęło mnie boleć gardło. Okazało się, że się rozchorowałam ( złapałam wirtualnie od Afrodyty hehehe) Jakieś wirusowe zapalenie gardła, węzły chłonne i trochę zatoki. Leżę w łóżeczku i mam nadzieję, że stawię się już naprawiona na spotkanie. Idę łykać czosnek i inne pierdoloty to możemy sobie podac ręke........ ja też leżę w łóżku chora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2011 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Najchętniej, to poszłabym na ogród i coś sobie podłubała, a nie leżała Jak już dam radę czytać, to zabiorę się za zaczętą książkę. Na razie łeb boli i katar leci To Kalu, życzę zdrowia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja na razie tylko kicham, ale to chyba zwykła alergia, własnie na pracę w ogrodzie... no i plecki mnie bolą, ale to wcale mi nie przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Sure, czosnek, mleko i łyżeczka masła To moje lekarstwo Ja też jak się napracuję w ogrodzie, to mimo, że wszystko mnie boli, to "ogromnie mnie cieszy" Zakochałam się w liliach , liliowcach i zaczęłam je kupować. Zamówiłam jeszcze 15 sztuk, bo udało mi się je kupić po 2 zł Nie wiem jak wyglądają, bo dopiero do mnie dojdą ( brat kupił mi na targu) Uściski dla "Brytyjczyków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.04.2011 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Meganki, dom wygląda rewelacyjnie. Różnica powalająca. Jesteście zadowoleni z ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 06.04.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Megana, dawno tu nie pisałam, ale zaglądam czasami i zobaczyłam ... piękną elewację bardzo mi się podoba kolor, dom wygląda tak spokojnie, klasycznie a przy okazji - zdrowia życzę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.04.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Megano - dom wydostojniał i wygląda na prawdę pięknie gratulacje! A kocia sówka - miód na moje serce. Identycznie wyglądała moja nieodżałowana TuTu, nawet mówiłam do niej "sóweczko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts