KrysiaG 06.04.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Megana!!!!! Domek wygląda super.Piękny tynk. Taki jaśniutki z tym ciemnym dachem. Fajnie też prezentuje się loggia/nie wiem czy dobrze napisałam/ Jeszcze tylko zieleń i bajkowo.Możecie już się cieszyć. Wydaje mi się,że w środku to dużo metrów jest.Prawda? Twój kot to zachowuje się tak jak prawdziwy model na wybiegu. Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Hej dziewczynki Domek teraz też mi się podoba, szary kolor kleju nie jest moim ulubionym kolorem na murach, ale udało się i został otynkowany Ekipa od tynków Jeśli chodzi o ekipę kładąc tynki, to w sumie jesteśmy zadowoleni. Czyste ramy okien, były oklejone przez panów folią i przyklejone taśmą. Na dole pod domem mieliśmy wysypane kamyczki, bo nie wiedzieliśmy kiedy będziemy tynkować, więc folia czarna gruba została na nie położona. Jeśli były jakieś drobne poprawki, to bez problemu i marudzenia zostały zrobione. Jeszcze do położenia mozaika marmurit. Jeśli położą tak, jak widziałam na poprzednich ich robotach, to będę zadowolona. Na dodatek cena za robociznę i i za to co zrobili, jest przyzwoita. Materiały też trochę taniej niż w sklepie. Kładli jeszcze raz klej+grunt+tynk+ inna cena za murki. Wiem już , że u sąsiada na 99% mają kłaść i drugi też chyba się szykuje - to chyba tak źle nie jest położony Dobra rada - nie sadźcie nic pod domem za nim nie zrobicie podbitki i tynków. Nawet jak się panowie starają ( a widziałam, że się starali - z obu ekip), to zeskakując z rusztowań można rośliny zniszczyć. U mnie juki przeżyły gdzieś tam pojedyncze listki się połamały ( większe straty były zrobione przez śnieg spadający z dachu, bo rosną na linii - muszę je przesadzić) , tulipany były posadzone w korze, prawie ich nie było widać, więc czubki zostały uszkodzone ( myślę, że to były liście), dalej rosną, żonkile też przeżyły, żurawkę otoczyłam kamieniami - żyje, tak więc dużych strat nie było Jeśli ktoś chce namiary na ekipę od tynków lub obejrzeć na "żywo" to co zrobione, to proszę o kontakt na PW. Musze wyjść z łóżka zrobić sobie mleko z czosnkiem i masełkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.04.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 To ja poproszę namiary na priv i wracaj pod kołdrę, bo do soboty masz być na chodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.04.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj Małgosiu:)Prawda, że domek z tynkiem wygląda całkiem inaczej? Bardzo ładny kolorek tynku - domyślam się, że Ty wybierałaś. Megana z miną sowy wygląda bardzo dostojnie. Nasz Puszek dostaje obecnie tzw. jobla z powodu nowej domowniczki:). Jak znajdę trochę więcej czasu, to skreślę parę słów w dzienniku i przedstawię ową nową domowniczkę. Tymczasem zdrowiej szybciutko i nie daj sie chorobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Tataraczku, leżę pod kołderką Wysyłam na PW namiary Iwonko, ostatnio o tobie rozmawialiśmy z Michałem, że się nie odzywacie A może przyjedziecie do Sobótki na spotkanie?? Masz rację, kolor ja wybierałam hehehehe Tak, tak szybko napisz co to za nowy domownik, bo w łóżku nie wysiedzę Pozdrowienia dla Norberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2011 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Krysiu, dziękuję za pochwały, metrów w domu mieszkalnych z garażem i kotłownią, to jakieś 125 m2, ale tylko dół. Góra jest nie zamieszkana ( poddasze użytkowe) i pewnie nie będzie, chyba, że któreś z dzieci będzie chciało, to wtedy będziemy myśleć My żeby nie łamać języków mówiąc logga, mówimy lola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Meganko, i jak się dziś czujesz? u nas Junior na krawędzi, a małżonek oświadczył, że on w sobotę absolutnie musi kontynuować budowę ogrodzenia więc jak Junior nie padnie, to będziemy we dwójkę. jak padnie... to wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Hej Tataraczku, wczoraj o 19-tej, jechałam do Wrocławia do lekarza, bo chyba zaatakowało mi zatoki. Kiedy już tak mialam. Dała mi leki jakieś, ale też gdyby nie pomogło w ciągu 2-3 dni, to mam wziąć antybiotyki Całą jesień i zimę nie chorowałam, a tu masz ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.04.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Oj, Kochana to weekend masz z głowy raczej. Dbaj tam o siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Zobaczymy co z tego wyjdzie Mam nadzieję, że mi przejdzie Tradycyjnie idę robić mleko z czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.04.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Megano - dom wydostojniał i wygląda na prawdę pięknie gratulacje! A kocia sówka - miód na moje serce. Identycznie wyglądała moja nieodżałowana TuTu, nawet mówiłam do niej "sóweczko". Ulubiony kot naszych sąsiadów (Koczilla) też wygląda identycznie jak Wasza kociczka. I też jak twierdzi moja córcia, jest podobna do sowy. Zreszta jak zobaczyłam tę fotkę, to rzeczywiście identycznie nastawia uszka. Niestety, moje kundle nie pozwalają biednej Koczilce już do nas przychodzić, a bardzo lubiła wylegiwać się na podgrzewanej podłodze i wszystkich moich kanapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 cześć Co z sobotą? Robimy czy przekładamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Koleżanki i koledzy nic nie przekładamy. Najwyżej ja nie pojadę, ale Michał pojedzie - dostał rozkaz, że ma jechać. TMK - kiedy Michał ma po grilla przyjechać? Czy jutro wieczorem będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jolu, mówią, koty znają się na dobrych ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 to ja poprosze namiary na tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Lasche - Wysłałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 07.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 TMK - kiedy Michał ma po grilla przyjechać? Czy jutro wieczorem będzie ok? Nie lepiej po drodze? Przecież my jesteśmy na linii między Wami a górą Ciekawe co będzie z pogodą, na razie paskudnie dmucha i trochę ciapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Lasche - proszę TMK - dzisiaj dopiero czwartek, a do soboty ma już być ok Co do zabrania grilla, to Michał skontaktuje się z Tobą i uzgodnicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.04.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 No i $%&%$@&%#@$&%#$%&$@$%&$#@$#%$%&%$@&%#@$&%#$%&$ DOOOOOOOOOOOOOOPA BLADAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Nie będzie nas, jestem uziemiona :cry::cry::cry::mad::mad::evil::evil::evil::cry::cry::cry::mad::mad::mad::mad::mad::evil::evil::evil::evil: Jutro się dowiem co dokładnie, ale albo mam rozwaloną torebkę stawową, albo złamaną nogę w okolicach kostki. :mad::mad::evil::evil: Tak, że moi mili kochani Zlotowicze nie będziemy mieli tej przyjemności żeby się spotkać /z tymi, których znam/ i poznać / z tymi, których nie znam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts