TMK 02.06.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Bardzo ważna wiadomość Tadam - MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ !!! Super, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Meganka, gratuluje. To teraz, jak ruszysz z buta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cieszymy się bardzo, bo przeszły nasze daszki nad wejściem i tarasem, które miały szanse na odpadnięcie w przedbiegach ze względu na zagospodarowanie przestrzenne Będą przedłużeniem dachu, tyle, że troszkę podniesione do góry ( jakby przełamane). W projekcie są .................... inne ( nie wiem jak je określić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Meganka, gratuluje. To teraz, jak ruszysz z buta... Ellaj, miałaś wkleić zdjęcie swojego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O, Boze. Myslalam, ze zapomnisz Na razie taki balagan wkolo domu po tym tynkowaniu, a czeka mnie jeszcze drugie za miesiac. To moze, jak posprzatam troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 O, Boze. Myslalam, ze zapomnisz Na razie taki balagan wkolo domu po tym tynkowaniu, a czeka mnie jeszcze drugie za miesiac. To moze, jak posprzatam troszke? Ellaj, przecież to tylko budowa ( a może aż?). Nie ważne, wklejaj zdjęcie i już , na bałagan przymknemy oczy, jak obiecasz, że posprzątasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Megana gratuluję PNB.Drogę możesz robić.Z czego będziecie budowali? A ja też się pochwalę - byłam dzisiaj pierwszy raz na rowerze - jeszcze trochę i zapomnę o kontuzji kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Megana gratuluję PNB. Drogę możesz robić. Z czego będziecie budowali? A ja też się pochwalę - byłam dzisiaj pierwszy raz na rowerze - jeszcze trochę i zapomnę o kontuzji kolana. Aniu, gratuluję przejażdżki - super, tylko nie forsuj się za mocno!!! Pytasz o drogę , z czego będziemy budować, czy dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 02.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 pytam o dom, drogę mamy podobną, więc też nas czeka przygotowanie jej do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 pytam o dom, drogę mamy podobną, więc też nas czeka przygotowanie jej do budowy Aniu - będziemy budować z prothermu+styropian 15. Taki mamy zamiar, co z tego wyjdzie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 pytam o dom, drogę mamy podobną, więc też nas czeka przygotowanie jej do budowy Aniu - będziemy budować z prothermu+styropian 15. Taki mamy zamiar, co z tego wyjdzie, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zaczynamy razem budowę i my też chcemy z porothermu. Proponuje wymieniać się cenami, co , gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 zaczynamy razem budowę i my też chcemy z porothermu. Proponuje wymieniać się cenami, co , gdzie i za ile? Jestem za Aniu, a czy wiecie już ile będzie Was kosztował SSO? Macie ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 będziemy budować z prothermu+styropian 15. Taki mamy zamiar, co z tego wyjdzie, zobaczymy Ja też wybudowałam z porothermu a lada dzień zaczną ocieplac 15 właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aniahubi -Ja też wybudowałam z porothermu a lada dzień zaczną ocieplac 15 właśnie To utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że dobrze robimy Aniahubi, a ile zapłaciłaś za SSO? Możesz na PW dać odpowiedź ? Zbieram informację, żeby nie przepłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tak , mamy ekipę. Wycena SSO to 43 tys., w tym dach 18 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Tak , mamy ekipę. Wycena SSO to 43 tys., w tym dach 18 tys. Ile masz m2? Bo nie wiem jak to porównać, my mamy 105 użytkowych + garaż jakieś 25 m2 = 130 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 my mamy 165 m użytkowej powierzchni, a ogółem ponad 200. A Wam na jaka kwotę wycenili SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 my mamy 165 m użytkowej powierzchni, a ogółem ponad 200. A Wam na jaka kwotę wycenili SSO Piszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 03.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts