Megana 01.07.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 taka_ja & taki_on - miło mi Cię widzieć u nas Oj boli i jedno i drugie, walczymy z trawnikiem i chwastami na nim Oboje jesteśmy padnięci, jutro postaram się zrobić zdjęcia moich pięknych irysów, wyglądają na tle zieleni po prostu ślicznie , również pergola stanęła dla róż pnących i od mamy . Dzisiaj, żeby mieć pretekst wstąpienia do szkółki z roślinkami, wymyśliłam że potrzebna mi ziemia hahaha Oczywiście kupiłam ziemię, ale oprócz ziemi .................................... 6 lawend i jakiegoś dzwonka fioletowego ( jednego wcześniej zakupiłam) też wygląda ślicznie, aż się prosiły, żeby je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.07.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Kasiu, ze spotkaniem teraz nie damy rady, ale może w sierpniu? Nie zazdrość, bo za chwilę będziesz tak jak my tyrać w ziemi i kwiatki sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Meganko..bardzo mi sie ten Twój łupek spodobał.......nawet wysłałam do sprzedawcy zapytanie ile kosztowałby transport do Grudziądza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.07.2011 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Kalu, za tydzień będziemy układać, to wtedy powiem, czy jest fajny. Pewnie zajmie nam to 5 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 sami układacie? czy zlecacie komuś robotę??? bo jestem ciekawa ile biorą za ułożenie?? do mnie transport kosztuje 2300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.07.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Megana, teraz Ci zakwitły iryski? szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.07.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Tataraczku, jak byliśmy 26.06.2011 w ogrodzie w Wojsławicach, to tam już kwitły irysy to u mnie później były http://systemc.pl/domek/2011/07/DSC00636B.jpg http://systemc.pl/domek/2011/07/DSC00637B.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.07.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Kalu , niestety sami, kasa się skończyła, stąd napisałam, że pewnie 5 lat nam to zajmie Co do kosztów łupka, poszukaj bliżej siebie, ktoś kto tym handluje przewozi zapewne większe ilości koleją i wówczas taniej będziesz mogła kupić. Edytowane 3 Lipca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.07.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 sami układacie? czy zlecacie komuś robotę??? bo jestem ciekawa ile biorą za ułożenie?? do mnie transport kosztuje 2300 My tez to braliśmy pod uwagę, ale to jest jedyne wyjście, bo łupka nie ma u nas. Dajcie mi namiary a tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 04.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Megana Śliczne roślinki znowu przybyły. Cieszą oczy takie piękne kolorki. Czekam na ten łupek jak położycie, bo tak dokładnie to nawet nie wiem jak on wygląda. Ale cena fajna.Zawsze to nie tak dużo jak za granitowy. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 05.07.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 mi te chwasty wyglądaja na rumianek nie zakwitniety http://www.zielarnia.six.pl/rumianek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dorbie, wklejam linka, gdzie zamawialiśmy http://allegro.pl/nieregularna-kostk...682792899.html pan bardzo kontaktowy i szybko zamówiliśmy i przywieźli , można się dogadać. Jedno co mogę napisać, to nie zamawiaj krawężników, bo są fatalne, ale łupek wygląda na całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kasiowa, widzę, że będzie z Ciebie ogrodniczka hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.07.2011 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 (edytowane) Krysiu, łupek jest granitowy, tyle, że nieregularny kształt ma Zajrzyj pod tego linka, tam jest zdjęcie jak wygląda droga wyłożona nim http://allegro.pl/nieregularna-kostka-granitowa-lupek-granitowy-i1682792899.html Edytowane 7 Lipca 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renewa 07.07.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Puk, puk. Przyszłam przywitać się i przyznać do podglądania. Podziwiam tempo, pracowitość i wytrwałość GOSPODARZY. Domek śliczny, ogród robi się bajkowy. Podziwiam, zazdraszczam i pozdrawiam . Renata - sąsiadka z Galowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Hej Renewko, Dziękujemy za odwiedziny w naszym dzienniku Czy jesteś mieszkanką naszej wsi, czy okolic ? Napisz na PW Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.07.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 mi te chwasty wyglądaja na rumianek nie zakwitniety http://www.zielarnia.six.pl/rumianek.jpg właśnie miałam Ci to dumnie obwieścić bo właśnie zrywałam rumianek a tu proszę ale cóż wszystkie Kaśki to świetne ogrodniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Kasiu, ciekawa jestem zdania mojego dziecka hehehe, jak Kasi Kuba wyjeżdżał w delegację na ponad tydzień, to miała przykazane dbać o kwiatki, bo to on o nie dba Czyż nie Kasiowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.07.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Megana Gratuluję pięknych mebli na taras. Piękny kolor. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Krysiu, dziękuję. A kiedy Wy zaczniecie coś robić na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts