Megana 17.08.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kalu, małe okazy na drugi rok będą duże i piękne więc nie ma się co martwić, te co mam z zeszłego roku, są bardzo ładne i duże Może jeszcze gdzieś spotkam taniej, to kupię, cena 3,49 atrakcyjna . Teraz właśnie zamawiać będę tulipany, białe narcyze-pełne, krokusy i szafirki. Nie mam w ogrodzie wiosennych kwiatów, a jak zima się kończy, to człowiekowi brak kolorów w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Megana, możesz mi podesłać namiary na sklep z trawami? Adres www.trawy.pl niestety nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 pewnie http://www.trawki.pl patrząc na pudełko, to na pewno od nich, bo ja tam tez zamawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kalu, małe okazy na drugi rok będą duże i piękne więc nie ma się co martwić, te co mam z zeszłego roku, są bardzo ładne i duże Może jeszcze gdzieś spotkam taniej, to kupię, cena 3,49 atrakcyjna . Teraz właśnie zamawiać będę tulipany, białe narcyze-pełne, krokusy i szafirki. Nie mam w ogrodzie wiosennych kwiatów, a jak zima się kończy, to człowiekowi brak kolorów w ogrodzie gdzie będziesz zamawiała??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 pewnie http://www.trawki.pl patrząc na pudełko, to na pewno od nich, bo ja tam tez zamawiałam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.08.2011 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Kalu, tu będę zamawiać cebulki http://allegro.pl/my_page.php?uid=15978966&p=2&p=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Meganko.....dziękuje za linka:) zaraz tam zacznę buszować i wybierać coś do siebie..... najgorsze jest to, że nie zapisałam sobie i nie zaznaczyłam, w którym miejscu rosną u mnie tulioany i w jakich kolorach:( ....musze poszukać zdjęć....może coś wyśledzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Skoda, że nie ma u niej czerwonych, ale może poszukam gdzieś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 zlozyłas juz zamówienie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2011 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Jeszcze nie, podałam koleżance swoje zamówienie, sobie też będzie zamawiać, więc zamówi dla mnie i dla siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 29.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Malgosiu twoja kocica ma takie same nawyki zjadania nowych nabytkow roslinnych ,jak moja.Wszystko musze chowac .Widzialam dzisiaj w Leroy krokusy i czarne tulipany ,ale sie powstrzymalam,bo u mnie jeszcze ziemia bedzie rownana........echhhhhhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.08.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ooo jejku, kto tu zajrzał dawno Cię nie "widziałam" masz rację poczekaj, ale dobrze też kupić sobie i w jedno miejsce posadzić, a później przesadzić pomyśl o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Kalu, tu będę zamawiać cebulki http://allegro.pl/my_page.php?uid=15978966&p=2&p=4 Chyba i ja skorzystam. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.09.2011 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ooo jejku, kto tu zajrzał dawno Cię nie "widziałam" masz rację poczekaj, ale dobrze też kupić sobie i w jedno miejsce posadzić, a później przesadzić pomyśl o tym tylko potem jak rozpoznać które cebulki są jakiego koloru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.09.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Kalu, na pewno będą tak zapakowane, że będziesz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 przyszłam i ja:) zobaczyć jak tam u Was pięknie w ogrodzie no i powiedzieć że u nas pomału ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.09.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Hej Kasiu, żałuję, że nie mam tyle kasy, żeby ktoś zaprojektował ogród. Posadziłam azalie, różaneczniki z przodu domu ( strona południowa) i chyba trzeba będzie je przesadzić. mają za gorąco i nieciekawie rosną. Myślę, że na wiosnę zrobię mała rewolucję i trzeba będzie je poprzesadzać Ale to moje ogrodowe początki, więc wybaczam sobie Mam nadzieję, że czujesz się już dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witaj Meganko:) przygoda z kocicą rewelacja ....usmiałam sie ....wyobrażam sobie miny tych Panów gdy im po pięknej wygładzonej powierzchni kotek przeleciał :) ....he he :) sofę fajną wybraliście.....widac, że jestes kolorystycznie konsekwentna a płytki na tarasie to dzis zaczynają u Was kłaść czy w przyszłą sobote jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Hej Kalu, wkleiłam zdjęcia w dzienniku kładzionych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 wyglada ślicznie ... matko jak ja Ci zazdroszcze tego tarasu !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts