Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Luteus też były, tylko jakieś marne i liście zaczęły im już brązowieć , a raczej czernieć.

Nie wyglądały ładnie, ale też chyba się skuszę, bo ta zieleń jest śliczna.

Mam krzewuszkę o takim kolorze z różowymi kwiatkach i nie mogę się na nią napatrzeć :)

Co do Michałków,

to ja mam właśnie tą niską odmianę jakieś 40 cm.

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz już kilka razy przeglądałam Twój dziennik... i gdybym to zrobiła dwa lata temu ( z hakiem) to wygrałabym cytrynówkę ;)

Jeszcze raz napiszę, ze macie ładny domek :) Kiedyś podobny projekt był naszym faworytem "Gienia" , ale jak dał mi Emil w kość to mi się schodów na poddasze odechciało i to, że te schody też kosztują...

Małgoś czy Ty się orientujesz gdzie w okolicy , może być dalej niż Wy mieszkacie są szroty z meblami... Kiedyś byłam u ciotki koło Dzierżoniowa i pojeździłam z nią po takich szrotach... czasami można coś fajnego upolować... Może gdybym odzyskała Turbolota to bym się tam zapuściła....

Kalu, chciałaś zobaczyć Michałka/Marcinka białego :)

http://systemc.pl/domek/2011/10/DSC00917D.jpg

Arniko, powiedz cioci, że koleżanka pyta, która mieszka we Wrocławiu, chętnie się dowiem gdzie te meble i się wybiorę :)

Krysiu, ja to bym chciała umieć ten ogród zrobić pięknie, ale zdolności mi brak :)

Ale to że się staram też się liczy ;)

• 2 weeks później...