Megana 08.10.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Luteus też były, tylko jakieś marne i liście zaczęły im już brązowieć , a raczej czernieć. Nie wyglądały ładnie, ale też chyba się skuszę, bo ta zieleń jest śliczna. Mam krzewuszkę o takim kolorze z różowymi kwiatkach i nie mogę się na nią napatrzeć Co do Michałków, to ja mam właśnie tą niską odmianę jakieś 40 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja też.. ale widziałam ( raczej są to astrowate) wyższe, tak właśnie ko 70-80cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 U mnie były niższe w zeszlym roku o polowę, a w tym roku tak urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.10.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Przejeżdżając przez wieś po drodze z pracy, to widzę właśnie te wyższe.A obcinałaś je na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.10.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Tak, bo one zgniły i nowe zaczynały wyrastać wiosną te po lewej na dole zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Meganko....a biale kupilas w doniczce?pokaz zdjecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Hej dziewczynki, Kalu, jutro zrobię zdjęcie i wkleję, dzisiaj mieliśmy gości i nie miałam kiedy Dorbie, zobaczymy, jakie wysokie wyrosną w przyszłym roku moje Michałki, ale myślę, że masz tą wyższą odmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.10.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 WitamMałgosiu dzisiaj przejeżdżałam koło Waszego domku. Od razu go rozpoznałam, prezentuje się bardzo ładnie i w fajnym miejscu go macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Aniu, to czemu nie wpadliście? Miałam nawet upieczoną szarlotkę- żałuj Dziękujemy za pochwały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wiesz już kilka razy przeglądałam Twój dziennik... i gdybym to zrobiła dwa lata temu ( z hakiem) to wygrałabym cytrynówkę Jeszcze raz napiszę, ze macie ładny domek Kiedyś podobny projekt był naszym faworytem "Gienia" , ale jak dał mi Emil w kość to mi się schodów na poddasze odechciało i to, że te schody też kosztują... Małgoś czy Ty się orientujesz gdzie w okolicy , może być dalej niż Wy mieszkacie są szroty z meblami... Kiedyś byłam u ciotki koło Dzierżoniowa i pojeździłam z nią po takich szrotach... czasami można coś fajnego upolować... Może gdybym odzyskała Turbolota to bym się tam zapuściła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.10.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Aniu, to czemu nie wpadliście? Miałam nawet upieczoną szarlotkę- żałuj Dziękujemy za pochwały uwielbiam szarlotkę. Arnika - w Rawiczu są szroty z meblami, głównie meble z Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Chodzi art deco po głowie... ale wiem, że tam było mnóstwo z Holandii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Arniko, dziękujemy, lubimy swój domek i mam nadzieję, że będę tu mieszkać do końca życia A we Wrocławiu, to niestety nie widziałam nic godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Nieeee nie we Wrocku.. Bardziej na południe... Nie chcę dzwonić do ciotki i pytać gdzie, żeby się nie obraziła, że do niej nie zajadę... ale chciałabym tam wpaść, pobuszować i wrócić zanim odbiorę Emila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 MeganaPięknie zagospodarowane otoczenie domku.Pięknie wygląda.Kwiaty śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Kalu, chciałaś zobaczyć Michałka/Marcinka białego http://systemc.pl/domek/2011/10/DSC00917D.jpg Arniko, powiedz cioci, że koleżanka pyta, która mieszka we Wrocławiu, chętnie się dowiem gdzie te meble i się wybiorę Krysiu, ja to bym chciała umieć ten ogród zrobić pięknie, ale zdolności mi brak Ale to że się staram też się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 dopiero dzis dotarłam do Ciebie......jestem taka zalatane przez tą wykonczeniówke, że totalny brak czasu na reszte:( biale michałki ładne....będą piekna ozdoba jesiennego ogrodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Meganko............gdzie jesteś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.10.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Hej Kala Małgoś jest już 2 tyg. w sanatorium. Wraca w niedzielę za tydzień I wtedy na pewno się odezwie. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 oj....to niech tam zdrowieje, wypoczywa i wraca do nas z nowymi siłami!!! pozdrów Ją od koleżanek z FM ps....w sanatorium nie mają internetu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts