dorbie 06.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Małgosiu, jedziemy na ferie do Szklarskiej poręby, teraz popatrzyłam że będziemy jechać przez Twoje okolice:-) ale chyba kawałek, bo przez Legnicę. Tak się cieszę na te karkonosze, mieliśmy jechać w zeszłe lato, ale pojedziemy w te lato, juz planujemy by pochodzić po górach. Jesteśmy znad jezior a góry kochamy:-), wiesz jak ja zawsze z sentymentem podchodzę do Twoich zdjęć. A mamy tam jakieś 550km i to małymi drogami. Raz byliśmy w górach stołowych i srebrnych i była susza, to była nasza pierwsza wyprawa jak się tylko poznalismy, moi rodzice nie wiedzieli o tej wyprawie, szok, miałam 19 lat. A potem byliśmy kilka lat pozniej i była powódź, zalało wtedy Kłodzko, my wpierw siedzieliśmy kilka dni w schronisku na Przełęczy Karkonoskiej i przeszliśmy na stronę Czech, jak skończyło się żarcie i piwo w schronisku, i do Pragi, nie wiedzieliśmy, że w Polsce jest powódź, a rodzice się denerwowali. Wróciliśmy za tydzień do suszącego się Kłodzka. Już nie zobaczę restauracji na Śnieżce...a miałam wtedy zobaczyć. Ale i tak się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.01.2012 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Dorbie, to jeśli będziemy w tym czasie w domu ( nigdzie nie wyjedziemy), to może odwiedzicie nas w naszych skromnych progach ? A restauracja na Śnieżce ma się dobrze i jak przyjedziesz, to na pewno ją zobaczysz. ostatnio nawet odrestaurowana i wygląda lepiej niż kiedykolwiek Ceny tam też się mają dobrze - strasznie wysokie, ( troszkę jakiego gulaszu z kluskami śląskimi kosztuje 28 zł) Ale widoki piękne A skąd jedziesz, gdzie mieszkasz? Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.01.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Małgosiu, to napisz mi swój tel na priv, to jak będziemy jechać to zadzwonimy, czy będziecie, to was odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dorbie, wysłałam prw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.01.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzieki, mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.01.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Meganko.....gratuluje obudowy kominka:) zawsze nowa rzecz cieszy, wiem to teraz Wasz kominek przypomina nasz:D:D:D: i tez cały czas zastanawiam się czym go obudować! ....ale na wszystko przyjdzie pora.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.01.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Kalu, ja już się uparłam na płytki wyglądające jak cegła. Sprawiają, że w domu robi się przytulnie. Michał zaakceptował Obudowę Twojego kominka widziałam za nim nasz obudowaliśmy i zazdrościłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Megana, świetna obudowa kominka - bardzo w moim stylu. W kwestii farby na obudowie, myślę, że zależy to od izolacji. Szczerze mówiąc nie spotkałam się z opinią, że farba odchodzi. My mamy obudowę z termoizolacyjnych bloczków z betonu komórkowego. Ścianka w ogóle się nie nagrzewa. Od półtora roku nic się nie wydarzyło z farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A mu się spotkaliśmy z Małgosią, Michałem i Meganą! I tak nas ugoszczono super!!!Małgosiu, buziaki i dzięki:-) Zdjęcia zaraz wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nam również było milo Was poznać Dorotko Tworzycie super rodzinkę Mam nadzieję, że odpoczynek będzie rewelacyjny Cieszymy się, że Wrocław Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nikosja Kiedy ciag dalszy? Hallo Megana! Dlaczego nie ma dalszych wpisów - sprawozdan? Czemu zamilklas? Ja przeczytalam Twoje zapiski jednym tchem i z wypiekami na twarzy! Uwielbiam Twoj styl i fajne fotki! Prosze o wiecej! O dalszy ciag! Z góry dziekuje i serdecznie pozdrawiam! Pozdrowienia równiez dla Megany od mojej Niki. PS A swoja droga, czy pomyslalas o tym, zeby Twoje tu zapiski wydac w formie ksiazeczki-poradnika np. pt. "W zielonym królestwie Megany"? Witaj Nikosju, dziękuję za pochwałę, dziennik na pewno wydrukujemy w formie jaka jest w muratorze ( Michał musi się zebrać i napisać programik do ściągnięcia) Pamiątka dla wnuków Natomiast nic ostatnio nie wpisywałam, gdyż brak kasy powoduje, że na daną chwilę nic się nie dzieje No może nie do końca nic, bo planujemy obłożyć kominek płytkami ceglanymi. Udało nam się już nawet wybrać jakie chcemy, tylko jeszcze musimy policzyć ile ich potrzebujemy i zamówić. Zamówiliśmy również schody, niestety pan jest obłożony pracą i będą robione dopiero w kwietniu. Jak widzisz nie ma za wiele o czym pisać A Ty budujesz się, czy już się wybudowałaś, czy może przymierzasz się dopiero? Serdecznie pozdrawiam Małgośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam,:bye::bye::bye: Wiem, wiem, że mnie długo nie było, ale ciągle czasu brak. Wpadłam się przywitać. My już mieszkamy i dlatego się nie odzywałam. Ciągle coś było do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 aniamr, no właśnie ładnie to tak? Prosze szybko powklejać zdjęcia i się nie lenić Jestem ciekawa jak u Ciebie wygląda dom wewnątrz i z zewnątrz. A drinusia mozesz popijać podczas wklejania zdjęć , szybciutkoooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.02.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 aniamr, no właśnie ładnie to tak? Prosze szybko powklejać zdjęcia i się nie lenić Jestem ciekawa jak u Ciebie wygląda dom wewnątrz i z zewnątrz. A drinusia mozesz popijać podczas wklejania zdjęć , szybciutkoooooo Gosiu aparat zabrał mąż na turniej do Krakowa a zdjęć w komputerze nie mam z wykończeniówki, bo nie było, kiedy zrobić. Ciągle jest coś do zrobienia. Dzisiaj zrobiłam sobie dzień dziecka :)i powiedziałam dosyć sprzątania, przekładania chwila relaksu i wskoczyłam na forum do was moje kochane chciałam zobaczyć, co u was słychać, bo bardzo mi się tęskni za wami. Nie wiem, co z tym moim dziennikiem, bo skończyłam go na bardzo wczesnym etapie a uzupełniać go jak to było wcześniej to nie za bardzo mam ochotę. Myślę sobie może go wykasuję i zrobię galerię, ale szkoda, bo trochę się opisałam i fajnie jest powrócić i poczytać jak to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.02.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nic nie kasuj, tylko wpisuj co Ci się przypomni Odpoczynek Ci się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 08.03.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Małgosiu, bardzo ładne płytki wybraliście. Ja jestem za szarą fugą, Krzysiek na pewno za tą kremową (bo on nie lubi tej naszej szarej) Fajnie, że już niedługo będą u Was schody, duży postęp! U nas dobiega do końca akcja z drzwiami na górze. Jeszcze tylko kilka szlifów i gipsów nad nadprożami, klameczki na całość ( dwie nowe już są) i pobejcować jeszcze raz listwy i koniec, takie drobiazgi, a nie ma na nie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam po przerwie zimowej........... Wracam do gry, heheheee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.03.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Dorbie, oj tego czasu strasznie mało, my otynkowaliśmy garaż- już nie straszą bloczki. Dzisiaj papierem ścierny lecieliśmy ściany. Jeszcze troszkę pracy i malowanie garażu Na schody czekamy cierpliwie do kwietnia jednak najchętniej w takie dni jak dzisiaj, siedziałabym w ogrodzie Powycinałam niektóre zeschłe badylki, ale jeszcze nie wszystkie. Zastanawiałam się, czy róże już odkryć i podciąć, czy jeszcze nie? Tak samo z lawendą nie wiem co zrobić? Wiesz może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.03.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Stuku, czy tam twoje wpisy, tylko czasu brak na pisanie Idę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Małgosiu, u nas jeszcze zimno, bo wczoraj było w nocy -8, w dzień tez trochę mrozu. Ja jeszcze nie wychodziłam do ogrodu, oprucz zdjęć kilku. A poza tym nie mam w ogóle czasu, wieczór odpada, a ja wracam codziennie wieczorem, rano wyjeżdżam o 7.30. Ale za tydzień będę miała cały weekend wolny, bo jutro mam dyżur cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts