Megana 03.06.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 pytam o dom, drogę mamy podobną, więc też nas czeka przygotowanie jej do budowy Aniu co do drogi, jesteśmy teraz umówieni na wycenę robocizny z materiałem drogi. Jak już będę wiedziała co i za ile , to Ci napiszę. Facet sam wszystko załatwia i kładzie. Napiszę jak już będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 F1 - Kubek wreszcie zdobył pierwsze punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.06.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ulżyło mi, teraz będzie już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Meganus, widzials moj domek u TMK? Wczoraj pierwszy raz w zyciu udalo mi sie wkleic zdjecie Dziecko bedzie ze mnie dumne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Meganus, widzials moj domek u TMK? Wczoraj pierwszy raz w zyciu udalo mi sie wkleic zdjecie Dziecko bedzie ze mnie dumne. ellaj - widziałam i też jestem z Ciebie dumna, ale żebyś sufitu w nowym domku nie przebiła, to teraz kolej na dziennik i bez marudzenia zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 O, matko... Wole podczytywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 O, matko... Wole podczytywac Nie musisz pisać codziennie, ale za to będziemy mogli zostawić Ci informację, to załóż sobie tylko komentarze, albo komentarze z dziennikiem w wersji skróconej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.06.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No, dobra, cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No, dobra, cos wymysle Ty nie myśl, tylko rób - zakładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 10.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tak Was podczytuję i chyba pora "ujawnić się". Oczywiście gratuluję PNB !!! No to teraz wchodzi ekipa (21-06-2009 ? raczej nie bo to niedziela - aaa.... to moja rocznica ślubu ) i ... niech się mury pną do góry .... Również sprzedaliśmy mieszkanie, żeby mieć swój domek i to był także "ostatni gwizdek". Udało się Wam i nam Teraz trzeba dobrze spożytkować kasę A kalosze ŚLICZNE ! Mój totalnie osobisty zakup związany z budową był taki sam, tylko inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Tak Was podczytuję i chyba pora "ujawnić się". Oczywiście gratuluję PNB !!! No to teraz wchodzi ekipa (21-06-2009 ? raczej nie bo to niedziela - aaa.... to moja rocznica ślubu ) i ... niech się mury pną do góry .... Również sprzedaliśmy mieszkanie, żeby mieć swój domek i to był także "ostatni gwizdek". Udało się Wam i nam Teraz trzeba dobrze spożytkować kasę A kalosze ŚLICZNE ! Mój totalnie osobisty zakup związany z budową był taki sam, tylko inny model. Ryska - ja chętnie również poczytałabym, TWÓJ DZIENNIK i oczywiście miło nam Co do konkursu, rozwiązanie 21.06.2009 :) naprawdę to dzień Waszej rocznicy ślubu? Fakt - udało się nam sprzedać mieszkanie, ale myślę, że to był ostatni dzwonek Kalosze, no wiesz śmiesznie wyglądałbyś w moim modelu , a ja komicznie w twoim ( z racji rozmiaru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 12.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś doczytałam, że juz od dobrych kilku dni macie PnB Gratluacje teraz to już chyba z górki A my nadal nie mamy WZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 12.06.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Kurcze ,gdzie ja bylam jak tu sie wszystko dzialo? Wielkie gratulacje ,to teraz juz tylko lopaty kupowac i dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.06.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dziś doczytałam, że juz od dobrych kilku dni macie PnB Gratluacje teraz to już chyba z górki A my nadal nie mamy WZ J&M&W - dziękujemy, a co do WZ, to uważam , że pomysły ludzkie nie znają granic i uważam, że w nie których przypadkach warunki zabudowy wymyślali ludzie chyba ku własnej uciesze . Rozumiem,że porządek musi być, ale ostatnio przejeżdżaliśmy przez Bielany, ale jakąś uliczką równoległą do tej głównej i to co tam zobaczyliśmy, to byliśmy w pełnym szoku. Niestety nie mogę umieścić tych zdjęć na forum, bo może właściciele są forumowiczami lub podczytują forum i oberwie mi się, ale mogę wysłać na PW, jeśli ktoś chce Więc przykro, ale mam nadzieję, że nie długo dostaniesz i będziesz się cieszyć MRS.CONSTR. - Tobie również dziękuję. Najpierw zrobimy trochę drogę, prąd i wodę, a później będzie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 <--- o tak się cieszę, że już macie pozwolenie i dziennik w ręku. GRATULACJE raz jeszcze!!! Małgosiu - jeśli to nie tajemnica - to proszę napisz mi na PW ile sobie życzy firma, którą wybraliście i co liczą sobie w cenie. Ja wciąż zastanawiam się, że my chyba za dużo będziemy płacić... Ale z drugiej strony - ufam mojemu koledze (i podwładnemu zarazem ) i wiem, że przykłada się do roboty rzetelnie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 13.06.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 <--- o tak się cieszę, że już macie pozwolenie i dziennik w ręku. GRATULACJE raz jeszcze!!! Małgosiu - jeśli to nie tajemnica - to proszę napisz mi na PW ile sobie życzy firma, którą wybraliście i co liczą sobie w cenie. mi też, mi też (na pw) Dzisiaj był dzień pełen wrażeń 1. Zakończyliśmy kasting na ekipę budowlaną ( Pan Bogdan był "najprzystojniejszy"). TMK - dzięki Mamy nadzieję, że był to dobry wybór. Jeśli nie, to nie czuj się winny, to nasza decyzja i nasz wybór :) Spisz umowę szczegółowo i będzie dobrze. Bogdan pilnuje swoje mrówki, a zarazem myśli - jeden z normalniejszych budowlańców z jakich spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 14.06.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Macie już pozwolenie, i ekipe - fajnie, teraz zacznie się fajny etap dom będzie powstawał w oczach. Trzymam kciuki, by ekipa sie spisała na medal Fajnie że mieliście chwilę, by się wyrwać w góry , oj jak ja lubię góry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 piękne widoczki z wyprawy w góry i te jeszcze zdrowe smyreki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.06.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ty w górkach, ja na Mietkowie. Też się dziś trochę "opaliłam" na czerwono Piękne widoki.... Nóżki nie bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Macie już pozwolenie, i ekipe - fajnie, teraz zacznie się fajny etap dom będzie powstawał w oczach. Trzymam kciuki, by ekipa sie spisała na medal Fajnie że mieliście chwilę, by się wyrwać w góry , oj jak ja lubię góry.... PIT79 - trzymaj "mocnoooo" dziękujemy Iwonko - nóżki nie bolą. Ja się szybko regeneruję :), a ta wycieczka, wcale nie była trudna. Dopiero po 6 godzinach maszerowania z małymi przerwami, to mogę powiedzieć, że nogi bolą. TMK - poszło na PW , dostaliśmy umowę do akceptacji i załącznik do umowy, w którym jest zawarte to co powinno być zrobione. Naleśnik - zapraszamy na wycieczki z nami, będzie nam bardzo miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts