Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

pytam o dom, drogę mamy podobną, więc też nas czeka przygotowanie jej do budowy

Aniu co do drogi, jesteśmy teraz umówieni na wycenę robocizny z materiałem drogi. Jak już będę wiedziała co i za ile , to Ci napiszę. Facet sam wszystko załatwia i kładzie. Napiszę jak już będę wiedziała :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak Was podczytuję i chyba pora "ujawnić się".

Oczywiście gratuluję PNB !!!

No to teraz wchodzi ekipa (21-06-2009 ? raczej nie bo to niedziela - aaa.... to moja rocznica ślubu :D ) i ... niech się mury pną do góry ....

Również sprzedaliśmy mieszkanie, żeby mieć swój domek i to był także "ostatni gwizdek". Udało się Wam i nam :D Teraz trzeba dobrze spożytkować kasę :wink:

A kalosze ŚLICZNE ! Mój totalnie osobisty zakup związany z budową był taki sam, tylko inny model.

Tak Was podczytuję i chyba pora "ujawnić się".

Oczywiście gratuluję PNB !!!

No to teraz wchodzi ekipa (21-06-2009 ? raczej nie bo to niedziela - aaa.... to moja rocznica ślubu :D ) i ... niech się mury pną do góry ....

Również sprzedaliśmy mieszkanie, żeby mieć swój domek i to był także "ostatni gwizdek". Udało się Wam i nam :D Teraz trzeba dobrze spożytkować kasę :wink:

A kalosze ŚLICZNE ! Mój totalnie osobisty zakup związany z budową był taki sam, tylko inny model.

Ryska - ja chętnie również poczytałabym, TWÓJ DZIENNIK :lol: :lol: i oczywiście miło nam :)

Co do konkursu, rozwiązanie 21.06.2009 :) :) naprawdę to dzień Waszej rocznicy ślubu?

Fakt - udało się nam sprzedać mieszkanie, ale myślę, że to był ostatni dzwonek :p

Kalosze, no wiesz śmiesznie wyglądałbyś w moim modelu :lol: :lol: :lol:, a ja komicznie w twoim ( z racji rozmiaru) :wink:

Dziś doczytałam, że juz od dobrych kilku dni macie PnB

Gratluacje

teraz to już chyba z górki

A my nadal nie mamy WZ :x

J&M&W - dziękujemy, a co do WZ, to uważam , że pomysły ludzkie nie znają granic i uważam, że w nie których przypadkach warunki zabudowy wymyślali ludzie chyba ku własnej uciesze :evil: . Rozumiem,że porządek musi być, ale ostatnio przejeżdżaliśmy przez Bielany, ale jakąś uliczką równoległą do tej głównej i to co tam zobaczyliśmy, to :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o byliśmy w pełnym szoku. Niestety nie mogę umieścić tych zdjęć na forum, bo może właściciele są forumowiczami :wink: lub podczytują forum i oberwie mi się, ale mogę wysłać na PW, jeśli ktoś chce 8)

Więc przykro, ale mam nadzieję, że nie długo dostaniesz i będziesz się cieszyć

:D

MRS.CONSTR. - Tobie również dziękuję. Najpierw zrobimy trochę drogę, prąd i wodę, a później będzie budowa :D :D

:D <--- o tak się cieszę, że już macie pozwolenie i dziennik w ręku. GRATULACJE raz jeszcze!!!

Małgosiu - jeśli to nie tajemnica - to proszę napisz mi na PW ile sobie życzy firma, którą wybraliście i co liczą sobie w cenie. Ja wciąż zastanawiam się, że my chyba za dużo będziemy płacić... Ale z drugiej strony - ufam mojemu koledze (i podwładnemu zarazem :lol: ) i wiem, że przykłada się do roboty rzetelnie :)

Pozdrawiam serdecznie :)

:D <--- o tak się cieszę, że już macie pozwolenie i dziennik w ręku. GRATULACJE raz jeszcze!!!

Małgosiu - jeśli to nie tajemnica - to proszę napisz mi na PW ile sobie życzy firma, którą wybraliście i co liczą sobie w cenie.

mi też, mi też :) (na pw)

Dzisiaj był dzień pełen wrażeń :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1. Zakończyliśmy kasting na ekipę budowlaną ( Pan Bogdan był "najprzystojniejszy"). TMK - dzięki :) Mamy nadzieję, że był to dobry wybór. Jeśli nie, to nie czuj się winny, to nasza decyzja i nasz wybór :) :)

Spisz umowę szczegółowo i będzie dobrze. Bogdan pilnuje swoje mrówki, a zarazem myśli - jeden z normalniejszych budowlańców z jakich spotkałem.

Macie już pozwolenie, i ekipe - fajnie, teraz zacznie się fajny etap dom będzie powstawał w oczach.

Trzymam kciuki, by ekipa sie spisała na medal :)

Fajnie że mieliście chwilę, by się wyrwać w góry , oj jak ja lubię góry....

PIT79 - trzymaj "mocnoooo" dziękujemy :)

Iwonko - nóżki nie bolą. Ja się szybko regeneruję :) :), a ta wycieczka, wcale nie była trudna. Dopiero po 6 godzinach maszerowania z małymi przerwami, to mogę powiedzieć, że nogi bolą.:)

TMK - poszło na PW , dostaliśmy umowę do akceptacji i załącznik do umowy, w którym jest zawarte to co powinno być zrobione.

Naleśnik - zapraszamy na wycieczki z nami, będzie nam bardzo miło :) :) :)