Alunek 20.04.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Małgosiu, szukam namiarów na sprawdzone szkółki z okolic Wrocławia, Leszna, Legnicy, Zielonej Góry. Pożesz jakąś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witaj Małgosia jest na wyjeździe integracyjnym do niedzieli wieczór. Na pewno się odezwie w tej sprawie jak wróci. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.04.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 nie śpieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.04.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Hej Alunek, w Galowicach jest szkółka i widzę, że jest tam dużo ładnych roślin. Link do ich strony: http://www.multiflora.com.pl/ Kupowałam tam różne roślinki i wszystko ładnie rośnie A co chciałaś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 szukam sprawdzonych szkółek dla mojej koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.04.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Małogsiu, Michale, jak tam Wasz ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.05.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) Hej Dorbie Jak widzisz nawet nie mam czasu na forum. Wciąż coś robimy w ogrodzie. Michał walczy z słupkami i siatką przed domem, a ja oczyszczałam ogród z chwastów wiosennych. miałam zrobić zdjęcia kwitnących tulipanów i ............... nie zdążyłam Codziennie myślałam jutro zrobię , jutro zrobię, a jak wreszcie przyszło to któreś tam jutro, to już tulipany przekwitły Kwitną irysy i kolorowo zrobiło się na skalniaku. Trochę roślinek niestety wymarzło i muszę coś w tych miejscach powsadzać. A co u Ciebie? Widziałam w dzienniku, że już drzwi osadzone ładnie, a firanka wygląda super Edytowane 6 Maja 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.05.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Małgosiu, u nas roślinki kwitną majhttps://picasaweb.google.com/115395675507700769209/201205?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPuxs_Wyw6iGeQ&feat=directlinkkwiecieńhttps://picasaweb.google.com/115395675507700769209/201204?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO7Grqz7iunv7gE&feat=directlink A drzwi jeszcze nie dokończone, tzn Krzysiek własnie dzis po 2 mcach przerwy zabrał się za kończenie tej różnicy wysokości naproża nad drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.05.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Twoje roślinki już pięknie zaczęły rosnąć U mnie chyba nie przeżyła róża herbaciana, była taka piękna i duża Zmarzła. inne zaczęły puszczać listki, a ta nic, a nic Czy u Ciebie wyszły listki wszystkim różą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 U mnie jedna róża zmarzła, to i tak sukces, bo mój teść zabezpieczał mi róże, ale kopców nie było, troche je usypalam, ale miałame przykryte róże i nie chciało mi się ich wszystkich odkrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No, dotarłam w końcu i do Ciebie (ale jeszcze za wiele nie przeczytałam). Sasanki mnie zauroczyły. Ja swoje wysiałam końcem zimy, teraz skiełkowały, ale malutkie są, nie wiem, kiedy powinnam je przesadzić do gruntu?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 (edytowane) Ja siałam na jesien do gruntu, urosły sobie w ziemi. Teraz powinnam już je rozsadzić na stałe miejsce ( trochę już rozdałam ). Przegapiłam moment jak kwitły tulipany -szkoda bo były śliczne, teraz zakwitł tamaryszek, szkoda że gałązki ma takie delikatne ( jedna już się ułamała), bardzo go lubię. Pigwy japońskie tez już mają kwiatuszki. Może jutro zrobię jakies zdjęcia. Roboty w ogrodzie duuuużo i nie nadążam, bo wciąż jest coś pilniejszego. Michał walczy z siatką ogrodzeniową. Wkleiłam właśnie zdjęcia naszych schodów, możesz przy okazji zobaczyć Edytowane 11 Maja 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 13.05.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 A, to sasanki łatwe w obsłudze są! To pewnie zniosą przesadzenie w maju! Jeszcze muszę dowiedzieć się, co z orlikami, nie wiem, czy na opakowaniu nie było, że wysadzać do gruntu we wrześniu? Trochę mi się nie chce trzymać siewek całe lato na parapecie... Schody super! Strasznie lubię takie proste klasyczne, a od drabiny to jeszcze dużo wygodniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Wiesz, chyba mi się pojawił orlik różowy na skalniaku. Muszę go przesadzić , ale widzę u sąsiadki za płotem jest fioletowy - śliczny Dziękuję, schody miały być proste, takie rzeczy lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.05.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 U mnie jedna róża zmarzła, to i tak sukces, bo mój teść zabezpieczał mi róże, ale kopców nie było, troche je usypalam, ale miałame przykryte róże i nie chciało mi się ich wszystkich odkrywać odwołuję, odbiła mi w tym tygodniu Małgosiu, Michale! Cudne schody! Proste i eleganckie. Bardzo nam się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dzięki Dorbie Widzę, że więcej roślinek mi jednak padło. Trzeba będzie coś nowego ponasadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Schody bardzo eleganckie - moje klimaty Czy mi się wydaje, czy one dość strome są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.05.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A co z Twoim projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.05.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 AGP - wydaje mi się, że nie są takie strome. Była u nas dziewczynka 4 letnia sąsiadów i spokojnie wchodziła i schodziła. A ja mam wreszcie komfort z wieszaniem prania na górze ). Dorbie - projekt jest, ale chyba nie do końca jestem zadowolona z niego. Jak go Michał zeskanuje, to wkleję do dziennika. Myślę, że muszę sama coś pomyśleć, jak przesadzić niektóre roślinki. Tylko nie mam siły kopać, a Michał ma tyle innej pracy, że szkoda mi go angażować w ogród Twój ogród jest bardzo łady i kiedy ty na niego masz czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 16.05.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Małgosiu, nie mam czasu, ale jak mam weekend wolny to pracuję w nim do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts