Megana 17.05.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) No tak, wiek robi swoje. Masz jeszcze siłę, bo ja już nie Dzisiaj rozpoczęłam rehabilitację na łokcie - za swoją kasę. Z NFZ, od lutego mam czekać do października na zabiegi Jakaś masakra. Na dodatek przepisała mi tylko dwa rodzaje zabiegów po 10 razy i to jakieś beznadziejne. Zaleciła dokupić sobie fale uderzeniową. Co robią z tymi moimi składkami Edytowane 17 Maja 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Masakra jest z tą rehabiliacją, oj, z wieloma rzeczami jest masakraWiesz, ta fala uderzeniowa nigdzie nie jest refundowana, a warto i to trzeba zazwyczaj tylko 2-3 zabiegi, moja pacjentka wykupiła sobie taniej na grouponie. Zobacz, może się coś uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.05.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dorbie, miałam po 3 fale na każdy łokieć. Druga sprawa, żeby dało rezultat musiałaby nic nie robić, a ja tak nie umiem Poprawa jest i da się wytrzymać te uderzenia Co do ceny, to i tak płaciłam po 50 zł, taniej nigdzie nie znalazłam we Wrocławiu. Na dodatek blisko pracy i nie muszę jeździć i tracić czasu i paliwa. Na dodatek zabiegi, które miałam na październik, za to że kupiłam falę, laser i jeszcze magnetotronik ( chyba tak się to nazywa), to Pani załatwiła mi, że będę miała już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To fajnie, że tak szybko. Pokaż zdjęcia ogrodutu moje czerwiechttps://picasaweb.google.com/115395675507700769209/201206?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLLIq9iL65zzoQE&feat=directlinkmajhttps://picasaweb.google.com/115395675507700769209/201205?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPuxs_Wyw6iGeQ&feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pięknie tam u Ciebie :) A domek wygląd super Nie mam teraz aparatu będę miała we wtorek, to spróbuję zrobić trochę zdjęć. Niestety u mnie dopiero będą zmiany, ale dopiero jak będzie troch czasu na przesadzenie roślinek i wykopanie trawy w miejscach gdzie będę inne posadzone. Nie wiem co się dzieje z różami. Znowu mają plamistość czarną i już nie wiem jak z tym walczyć. W zeszłym roku wszystkie były chore i w tym już zaczynają znowu chorować Właśnie trochę roślin pryskałam środkiem na mszyce, której jest dużo, a tu znowu ta plamistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 U mnie też mialy plamistość. Teraz pryskałam je Score profilaktycznie, widzę, że już coś się zaczyna. Pryskaj na grzyby, Score jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To jutro kupię Nie myślałam, że tak trudno hodować róże. Ale nie zniechęcam się, będę tępić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 U mnie chyba trudniej mają clematisy, ciągle któryś dostaje uwiądu i go zaraz nie ma i zazwyczaj koniec. Ostatni sezon im dałam szanśe. Te co wypadną w tym roku, już nie dokupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.06.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Miałam Clematisa jednego pod domem posadzonego i też padł. Już w to samo miejsce nie posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 10.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Właśnie nie powinio się sadzić w jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.06.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Małgosiu, ile zdjęć! Dzięki. Fajnie to wygląda. Powolutku zrobisz sobie gąszcz Patrzę na fragment waszej ścieżki od tarasu i chyba żadne chwasty nie przebijają się przez tą agrotkaninę. U mnie jest fragmencik, który wysypaliśmy kamykami w okolicy piaskownicy i cały zarósł skrzypem iperzem i tak się zastanawiam czy nie trzeba było położyć tam agrotkaniny zamiast agrowłokniny, bo ją przerosły. Tylko tam też się nasiało od góry. Wiesz, fajnie wygląda ten żywopłocik z bukszpanów. Ja bym dodała przed nimi drugi z tawuł japońskich Goldmound, tak w przestrzenie pomiędzy bukszpanem z przodu, aby sie wcisnęły gałazki pomiędzy bukszpan. Tak mi się widzi. Lubię to połączenie tawuł z zielonym, zobacz u mnie z świerkiem Conika po lewej https://lh3.googleusercontent.com/-Oj_04W-LYGQ/T9S7tQXdKMI/AAAAAAAAG-Y/9iZxMgYBaMo/s640/DSC_0449.JPG https://lh4.googleusercontent.com/-y1XulfEf8HY/T65C3YX0FxI/AAAAAAAAGOU/AVF_0ANJWlo/s640/DSC_0194.JPG Gosiu, to drugie zdjęcie jest z maja tego roku, tak się rozrosły te tawuły, powinnam je była mocniej przyciąc na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.06.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Meganko....ile Ty masz już roślin u siebie !! wow !! fajnie wszystko sie rozrasta.... tarasu Ci zazdroszczę ....ja dopiero zaczynam go robic. piękne masz krzewuszki i zurawki......bardzo je lubie będe dalej podgladać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dziękuję dziewczynki tylko w tych roślinkach, to mam totalny nieład Musze coś z tym zrobić. Projekt zakupiony przez Grupona niestety nic mi nie dał. Jest wielki i nie mam jak go zeskanować, żeby Wam pokazać Przekonałam się też, że jak kupować roślinki, to nie jedną sztukę, tylko kilka , wówczas daje to efekt np. żurawki, trawy itp. Kalu, ja Ciebie tez podglądam. Nic nie piszę, bo czasu mam mało i na nic mi go nie starcza ( WCIĄŻ BRAKI ) Na przyszły rok, będziesz miała u siebie bujną roślinność i zobaczysz jak będzie pięknie :) Dorbie, bardzo dobry pomysł z tymi tawułami. Ogólnie mam zamiar przed domem na trawniku posadzić parę tawuł, ale tu przy bukszpanie będą wyglądać super Co do agrowłókniny, za nim ją położyliśmy, to wyrosły chwasty, potem wszystkie wyrwałam i dopiero położyliśmy agrowłókninę. Nie było nasionek i korzeni, więc nic nie wychodzi. To chyba cała moja tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.06.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Megano, jeśli chodzi o siną kostrzewę, to ja jej obcinam kłosy, bo inaczej roślina angażuje całą moc w nasiona i robi się taka żółta, jak wyschnięta. a jak przytnę kłosy, to znowu jest ładna niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tatarak, aaaa, to dobrze, że napisałaś, idę poobcinać w całym rzędzie za tarasem te klosy - dzięki Twoje dalie pięknie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 bardzo sie cieszę, myśmy swoich nie zabezpieczyli wystarczająco i nam wymarzły, ale mój A. ich nie cierpi, a ja nie mam siły latać ze skrzynkami, więc już je odpuszczam całkiem a jak maliny? przyjęły się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Tak, maliny też się przyjęły, na dodatek od mamy koleżanki przywiozłam jakieś 16 sadzonek. Wszystkie rosną i mają się dobrze Wiesz , zawsze mogę się podzielić daliami z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.06.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 super, że maliny się przyjeły. co do dalii - no coś Ty, ja nie w tym sensie niech Ci się darzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Pokażę jak zakwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.06.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Małgosiu, ale masz roślin w ogrodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts