Kaśka73 19.06.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Jakie piękne roślinki:)Małgoś a czemu gruponowy projekt nic nie dał? (pytam bo mnie też kusi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.06.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Kasiu, Pani pomogła mi może w dwóch zakątkach i to tyle. 1 -powiedziałam, że chcę kupić liliowce - podpowiedziała, że w koło wykusza mogę je posadzić 2 - elementy pergoli dodać do samej pergoli na róże. To by było na tyle. Powiedziała mi, że najpierw rozrysuje, a później przyjedzie i będziemy wybierać rośliny ( już nie znalazła czasu). Nie przyjechała, my pojechaliśmy do niej i wzięliśmy projekt. Nie podoba mi się, że coś jest narysowane, a ja dalej nie wiem jakie rośliny gdzie posadzić i jak daleko od siebie. Powiedziała, że mam dużo ładnych roślin i żebym sobie z nich coś posadziła/przesadziła w inne miejsca. Na dodatek projekt robiony ................... kredkami Szkoda 200 zł, trzeba było za nie kupić rośliny Sąsiadka też kupiła na Gruponie projekt i nie może się doprosić, żeby wogóle przyjechali. Sure, roślinki są, ale nie poukładane jak powinny, nie mam wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.06.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Sure, roślinki są, ale nie poukładane jak powinny, nie mam wyobraźni Za to kocica układa się całkiem prawidłowo, tak jak powinna! Liczyłam na nowe fotki, a Ty też o wątkach zapominasz... mam nadzieję, że łokcie sprawniejsze po zabiegach i siły na takie ogrodowe przyjemności będzie więcej? A co do układania roślinek, to ja się Elfirki pytam, jeśli nie wiem, co z czym zamienić, albo skomponować, szczególnie pod kątem wymagań roślin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.06.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Sure, o jakich nowych zdjęciach piszesz? Wkleiłam dużo roślinek. Czy coś jeszcze miałam wkleić? Napisz mi proszę. Łokcie lepiej, ale i tak pobolewają, bo wciąż coś robię i nie umiem siedzieć na 4 literach :) Jeśli chodzi o roślinki, to Elfi podpowiada,tyle, że ja mam za dużo pytań i tak na prawdę cały ogród do zrobienia, a za takie rzeczy, to już niestety trzeba zapłacić i to nie małe pieniądze Będę sobie sama przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Małgosiu, pytaj jak tylko CI czas pozwoli, my tu za darmo odpowiadamy, podzielimy się tym co wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.06.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dorbie, wiem, że jesteś kochany buziak, więc będę pytać Na pewno zrealizuję Twoja podpowiedź z tawułami koło bukszpanów. W poniedziałek wybieram się zakupić tawuły, mam nadzieję, że będą tam gdzie zawsze kupuję roślinki. Niestety w mojej okolicy nie bardzo jest gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Kup Goldmound, Golden Princess lub Golflame. Ale wszystkie tej samej odmiany. Bedziesz zadowolona. Polecam się Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Sure, o jakich nowych zdjęciach piszesz? Wkleiłam dużo roślinek. Czy coś jeszcze miałam wkleić? Napisz mi proszę.No jest trochę tych zdjęć (ale zdjęć nigdy za wiele, zawsze chce się nowe oglądać). Pamiętam, że gdzieś w maju rozmawiałyśmy o daliach, byłam ciekawa, jak Ci zakwitły. Tylko teraz czytam, że to kwitnienie to w lipcu, chyba będę musiała jeszcze trochę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.07.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Ale super u Was, już tyle w ogrodzie zrobione. Ja tak długo mieszkam i chyba tyle roślin co ty nie mam. Ślicznie - widać, że włożyłaś dużo pracy. No a u mnie ostatnio jakoś tak zaniedbane, bo mała ważniejsza i czasu na chwasty mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.07.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Małgosiu, jedziemy w Karkonosze. Ale chyba nie będziemy Was niepokoić, bo jedziemy w poniedziałek lub wtorek, nie w weekend, będziecie pewnie zajęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.07.2012 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dorbie, napisałam e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.07.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dzięki Małgosiu! Czekam na maila od Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ale super u Was, już tyle w ogrodzie zrobione. Ja tak długo mieszkam i chyba tyle roślin co ty nie mam. Ślicznie - widać, że włożyłaś dużo pracy. No a u mnie ostatnio jakoś tak zaniedbane, bo mała ważniejsza i czasu na chwasty mało... Witaj Nastko, zdążysz jeszcze, a dzidzia potrzebuje teraz zainteresowania, jak podrośnie , to będzie Ci pomagać Moja mała sąsiadka przychodzi do mnie i też pomaga, to jakiegoś chwast wyrwie, a to pokazuje gdzie wyrwać trzeba itp, , na wszystko przyjdzie pora ( jak na Telesfora ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 09.07.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam, te żółte kwiatki to uczep złocisty, ładne to to, ale jak Ci się rozpleni bez umiaru, to będziesz go miała dość, wszędzie będzie, chyba że nie dopuścisz do przekwitnięcia. W zeszłym roku rozsiał się przy młodym winogronie (ładnie to wyglądało) i winogron wypuścił tylko kilka listków, zagłuszył go. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witaj rubinowa, dziękuję za nazwę Będę go pilnować, mam go tylko w jednym miejscu i w koło trawa i irysy, przed rozsianiem w zeszłym roku obcięłam go - czyli dobrze zrobiłam . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 03.08.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Meganus, i jak mama? Lepiej?Trzymaj sie. Bedzie dobrze.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witaj Meganko jeju jak Ci zazdroszcze tego wyjazdu w góry....piękne widoki, klimatyczne miejsce w którym nocowaliście !! Chcialabym mieć takie kamienne wybrukowanie przed domem własnie ogródek u Ciebie pięknieje, super wygladają te tawuły z bukszpanami ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.08.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Małgosiu mocno przytulam. Trzymajcie się, będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Dziękuję dziewczynki Napiszę szybko, że jest lepiej ręką i nogę lewą mama troszkę rusza, ale z pamięcią na razie jest różnie. Mama jest silna i uparta i widzę, że już nawet sama trochę ćwiczy ruszanie kończynami. Nie siedzi jeszcze sama i we wszystkim jej pomagamy, ale i tak jest kochana i czasem nawet wraca jej poczucie humoru między zamyśleniami i smutną miną. Napiszę więcej we wtorek. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.08.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Małgosiu, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts