kala67 02.11.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Meganko - zazdroszczę Ci podjazdu !!! u nas ten etap jeszcze przed nami.....może na wiosnę się za to zabierzemy .... U Ciebie pięknie to wyszło.....taka nawierzchnia i u mnie byłaby mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 02.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Michał, bardzo dziękuje za opis i chętnie zerknąłbym na łupka Wzrokowiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.11.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Tomku, odpisałam i chętnie się spotkamy. Co do dat napisała, wybierzcie kiedy Edytowane 2 Listopada 2013 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.11.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 (edytowane) Kalu, myślę, że nawierzchnia z łupka pasowałaby do wszego domu. Gdybym miała wybierać drugi raz, też bym wybrała łupek, tylko byłabym mądrzejsza co do wyboru ekipy Edytowane 2 Listopada 2013 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 06.11.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Witam po dłuższej przerwie !!!! Znowu sporo pracy zrobione. Bardzo ładnie wygląda.Precyzyjnie ułożone. Pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.11.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witaj Krysiu, serdeczni pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Radosnych Świąt Bożego Narodzeniaoraz szczęściaw nadchodzącym Nowym Rokyżyczy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego w te Swieta dla Ciebie i Twoich Najblizszych. http://freefever.com/stock/bcolorful-christmas-tree-toys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 06.04.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Małgosiu, dopiero teraz spojrzałam, ze zrobiliście podjazd. Super!!!! Rewelacja ten łupek. Zazdroszczę, bo jest pięknie. I chyba nie chce innego. Pozdrawiam i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2014 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witaj, cieszę się, że Ci się podoba . W rezultacie dobrze wyszło i wreszcie błoto nie wnosi się do domku Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.04.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Cześć Gosiu Zaglądam po długiej nieobecności, a tu takie zmiany Super podjazd wyszedł, a z ekipami..no cóż, ciężko trafić na porządną. My w tym roku chcemy zrobić podjazd, ale z kostki betonowej. Ładnie ogród zagospodarowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2014 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) aniahubi - Witaj, łooo matko kogo jak kogo, ale Ciebie nie spodziewałam się, tym bardziej się cieszę. Jak ma się maleństwo, pewnie już chodzi? Wiesz moi znajomi mają podjazd z kostki betonowej, strasznie się brudzi i zostają plamy jak "gościom" cieknie coś z samochodów, dlatego nie chciałam się denerwować. Może jakiś impregnat na tą kostkę trzeba zaraz po położeniu położyć? Masz jakieś zdjęcie maluszka może:) Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.04.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Zdrowych,pogodnychŚwiąt Wielkanocnychobfitości na świątecznym stolewiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts