Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Ale piękną wycieczkę sobie zrobiliście :D My zostaliśmy w domu i ... odpoczywaliśmy. Ostatnio za dużo było jeżdżenia i załatwiania - chwila oddechu nam się przydała.

A w tzw. międzyczasie kupiłam sobie kalosze - prawie tak ładne jak twoje :D :D :D

http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SjO6JGepK3I/AAAAAAAADVI/_0RQqnojo6c/s400/IMG_9060.JPG

To kiedy ruszacie z budową?

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, kaloszki są śliczene :lol: :lol: :lol: widziałam je ale nie było rozmiaru 35 :lol: :lol: :lol:

Są takie wiosenne i w margerytki moje ulubione kwiaty :) zazdroszczę :wink:

A z budowę zaczynamy 20 lipca ( nasza ekipa ma robotę do połowy lipca).

Ale co się odwlecze, to nie uciecze :lol: :lol: :lol:

W sumie i tak jesteśmy trochę zajęci ważną rzeczą, więc nie za wiele mamy czasu.

A jak już pisałam wcześniej musimy jeszcze drogę prąd i wodę zrobić :) przed budową :)

A z budowę zaczynamy 20 lipca ( nasza ekipa ma robotę do połowy lipca).

Ale co się odwlecze, to nie uciecze :lol: :lol: :lol:

My zaczynaliśmy 14 lipca chyba, a w tym roku ok. 14 lipca się przeprowadzamy :D

Cieszę się, że ci się kaloszki podobają, ale faktycznie rozmiaru 35 nie widziałam :(

Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów :wink:), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu" :lol: :lol: :lol:

i jak już sie przyzwyczaję do tego, że mam Was w domku i do wyprowadzania Megany na balkon i spowrotem i do jej towarzystwa na kocyku na pudełku u siebie w pokoju, to się wyprowadzicie :p

Będziesz mogła Megusię odwiedzać :) :) :), a nas przy okazji :lol: :lol:

zapomniałaś dopisać - byle nie za często...

a propos mojego kierbuda - dzisiaj zadzwoniłem żeby się umówić na odbiór dziennika - mówię przy okazji, że go dawno nie widziałem.

KB>Noo byłem niedwno - czasami przejeżdżam.

Ja>No to tak przy okazji powiem Panu, że strop krzywy jest.

KB>Ale ja Panu o tym mówiłem, nawet napisane było na ścianie. Po prostu źle podstemplował.

Krew we mnie zawrzała...

To po prostu kierownik budowy jest od tego, żeby znajdować błędy i informować o tym inwestora, a co inwestor z tą wiedzą zrobi to już jego sprawa.

Pozdrav

Trabi - Ty wiesz co ja bym z KB zrobiła????:evil: :evil:

Wiesz :lol: ...........................................

Ty zapier.......................dzielasz na swoją kasę, a on dostaje za darmo. Nie bądź dobrym wujkiem i znajdź sobie nowego KB, a on inną krowę dojną :evil:

Oby wogóle nie znalazł i musiał rowy kopać :evil:

Śliczne te widoki - i znajome :)

Nam zabrakło siły na wypad za miasto (piątek i sobota na budowie) trzeba było regenerować się w sposób leniuchowy :)

Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów ), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu"

Święta są dla wielu takim przełomowym momentem i my też na święta - tylko jeszcze nie wiem które :-? :D

Śliczne te widoki - i znajome :)

Nam zabrakło siły na wypad za miasto (piątek i sobota na budowie) trzeba było regenerować się w sposób leniuchowy :)

Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów ), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu"

Święta są dla wielu takim przełomowym momentem i my też na święta - tylko jeszcze nie wiem które :-? :D

Ja myślę Rysko, że będą to święta Bożego Narodzenia, tylko w którym roku??? :lol: :lol: