aniahubi 14.06.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ale piękną wycieczkę sobie zrobiliście My zostaliśmy w domu i ... odpoczywaliśmy. Ostatnio za dużo było jeżdżenia i załatwiania - chwila oddechu nam się przydała. A w tzw. międzyczasie kupiłam sobie kalosze - prawie tak ładne jak twoje http://lh5.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/SjO6JGepK3I/AAAAAAAADVI/_0RQqnojo6c/s400/IMG_9060.JPG To kiedy ruszacie z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Aniu, kaloszki są śliczene widziałam je ale nie było rozmiaru 35 Są takie wiosenne i w margerytki moje ulubione kwiaty zazdroszczę A z budowę zaczynamy 20 lipca ( nasza ekipa ma robotę do połowy lipca). Ale co się odwlecze, to nie uciecze W sumie i tak jesteśmy trochę zajęci ważną rzeczą, więc nie za wiele mamy czasu. A jak już pisałam wcześniej musimy jeszcze drogę prąd i wodę zrobić przed budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.06.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A z budowę zaczynamy 20 lipca ( nasza ekipa ma robotę do połowy lipca). Ale co się odwlecze, to nie uciecze My zaczynaliśmy 14 lipca chyba, a w tym roku ok. 14 lipca się przeprowadzamy Cieszę się, że ci się kaloszki podobają, ale faktycznie rozmiaru 35 nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.06.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A z budowę zaczynamy 20 lipca ( nasza ekipa ma robotę do połowy lipca). Ale co się odwlecze, to nie uciecze My zaczynaliśmy 14 lipca chyba, a w tym roku ok. 14 lipca się przeprowadzamy Cieszę się, że ci się kaloszki podobają, ale faktycznie rozmiaru 35 nie widziałam Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów ), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 16.06.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 i jak już się przyzwyczaję do tego, że mam Was w domku i do wyprowadzania Megany na balkon i z powrotem i do jej towarzystwa na kocyku na pudełku u siebie w pokoju, to się wyprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 i jak już sie przyzwyczaję do tego, że mam Was w domku i do wyprowadzania Megany na balkon i spowrotem i do jej towarzystwa na kocyku na pudełku u siebie w pokoju, to się wyprowadzicie Będziesz mogła Megusię odwiedzać :) , a nas przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 i jak już sie przyzwyczaję do tego, że mam Was w domku i do wyprowadzania Megany na balkon i spowrotem i do jej towarzystwa na kocyku na pudełku u siebie w pokoju, to się wyprowadzicie Będziesz mogła Megusię odwiedzać :) , a nas przy okazji zapomniałaś dopisać - byle nie za często... a propos mojego kierbuda - dzisiaj zadzwoniłem żeby się umówić na odbiór dziennika - mówię przy okazji, że go dawno nie widziałem. KB>Noo byłem niedwno - czasami przejeżdżam. Ja>No to tak przy okazji powiem Panu, że strop krzywy jest. KB>Ale ja Panu o tym mówiłem, nawet napisane było na ścianie. Po prostu źle podstemplował. Krew we mnie zawrzała... To po prostu kierownik budowy jest od tego, żeby znajdować błędy i informować o tym inwestora, a co inwestor z tą wiedzą zrobi to już jego sprawa. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Trabi - Ty wiesz co ja bym z KB zrobiła???? Wiesz ........................................... Ty zapier.......................dzielasz na swoją kasę, a on dostaje za darmo. Nie bądź dobrym wujkiem i znajdź sobie nowego KB, a on inną krowę dojną Oby wogóle nie znalazł i musiał rowy kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Trabi - Ty wiesz co ja bym z KB zrobiła???? Wiem, wiem ... wspominałaś w sobotę Tak czy owak, dzięki jego niekompetencji mam na zbyciu duuuuużo stali zbrojeniowej ukrytej w dobrym miejscu Jak mi ktoś ją zwędzi to od razu będę wiedział gdzie szukać Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No cóż , ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiowa 17.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 często jak często, ale nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 17.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Śliczne te widoki - i znajome Nam zabrakło siły na wypad za miasto (piątek i sobota na budowie) trzeba było regenerować się w sposób leniuchowy Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów ), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu" Święta są dla wielu takim przełomowym momentem i my też na święta - tylko jeszcze nie wiem które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.06.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Śliczne te widoki - i znajome Nam zabrakło siły na wypad za miasto (piątek i sobota na budowie) trzeba było regenerować się w sposób leniuchowy Michał już się zastanawiał wczoraj, czy święta ( wielkanocne, żeby nie było domysłów ), będziemy mogli zrobić dla całej rodziny w naszym domku, ale to się okaże - "w praniu" Święta są dla wielu takim przełomowym momentem i my też na święta - tylko jeszcze nie wiem które Ja myślę Rysko, że będą to święta Bożego Narodzenia, tylko w którym roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.06.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja myślę Rysko, że będą to święta Bożego Narodzenia, tylko w którym roku??? zobaczysz jak to szybko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.06.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgosiu jaką bedziesz miała wentylację? Ja myśle o mechanicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 często jak często, ale nie na długo Dziecko drogie, toż na górze będzie dla Ciebie całe 100 m2 miejsca :) Zobaczysz, jak już będziesz przyjeżdżać, to Ci się nie będzie chciało wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ja myślę Rysko, że będą to święta Bożego Narodzenia, tylko w którym roku??? zobaczysz jak to szybko będzie OBIECUJESZ NALEŚNIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Małgosiu jaką bedziesz miała wentylację? Ja myśle o mechanicznej. Kasiu - muszę zapytać Michała, coś móił, ale ja teraz mam trochę innych spraw na głowie, ale się dowiem i napiszę co zaplanowane Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 OBIECUJESZ NALEŚNIK jak bum cyk, cyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.06.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 OBIECUJESZ NALEŚNIK jak bum cyk, cyk Ufffff, aż mi się lepiej zrobiło Jak Pani Naleśnikowa się czuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts