Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Meganus, a co to sie tu wyprawia? Tydzien mnie nie bylo, a tu takie wiadomosci.

Dolaczam sie do gratulacji i zycze wszystkiego naj, naj, naj.

Dziękujemy bardzo ellaj, a Ty gdzie się wybrałaś, że Cię nie było i to aż tydzień :o :o :o :o ????

Aniu, to masz super cenę za bloczki :D :D , nam zaproponowano po 3,53 ale loco budowa :cry: w Betardzie, a Ty czy masz z transportem i napisz gdzie dali Ci taką dobrą cenę ( jeśli możesz)? :) :)

MRS.CONSTR. - zapytam tak na wszelki wypadek jeszcze kolegę, to zobaczymy co powie :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malgosiu bede jutro zaklinala piekna pogode dla Was :D :D :D :D

Oj tak, tak bardzo się przyda :) :)

Już na ten deszcz patrzeć nie mogę, a jak ogląda ludzi podtopionych i tracących dobytek, to płakać się chce :( :( , więc przy tych nieszczęściach, to ta impreza, to pikuś. Więc dla nas i dla wszystkich zaklinamy pitolony deszcz :evil: :evil: :evil: :evil:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Witam , obiecałam Ci pogodę Meganko, więc jutro będzie słonecznie.

Na pocieszenie powiem tylko , że mój ślub kościelny miał miejsce 12 lipca 1997r.

To dzień powodzi we Wrocławiu. wesele było krótkie, orkiestra nie dojechała, a goście siedzieli w samochodach i nadsłuchiwali w radiu czy ich domy już zalało. Noc poślubna bez wody i prądu.

Witam , obiecałam Ci pogodę Meganko, więc jutro będzie słonecznie.

Na pocieszenie powiem tylko , że mój ślub kościelny miał miejsce 12 lipca 1997r.

To dzień powodzi we Wrocławiu. wesele było krótkie, orkiestra nie dojechała, a goście siedzieli w samochodach i nadsłuchiwali w radiu czy ich domy już zalało. Noc poślubna bez wody i prądu.

Jejku Aniu :o :o :o :o no to impreza, że hej.

Ale masz teraz co wspominać :wink:

Ok, trzymam Ciebie za słowo i liczę, że pogoda będzie, a jak nie, to będzie pogoda barowa i będzie za co pić - ZA POGODĘ :lol: :lol: :lol: i może gościom nie będzie się chciało wyjść i będą siedzieć i pić :) :lol: :lol: :lol: - oczywiście za nasze zdrowie :lol: :lol: :lol:

Wolałabym mieć inne wspomnienia, z długiej przetańczonej nocy.

Ale rzeczywiście wszyscy doskonale pamiętają nasze "wesele", a i w telewizji co roku przypominają o kolejnej rocznicy powodzi = naszego ślubu.

będziesz miała ładną pogodę, zobaczysz.

Najważniejsze, że jesteście razem :) :D :D :D

Wpadłam z wizytą, poczytam Twój dziennik i wiesz co???

kurcze nabrałam ochoty na takie kaloszki w kwiatki !!!

zaraz ide szukać na allegro:) a Twojej budowie będę kibicowac:)

Kalu67 - witaj, kaloszki kupiłam w Tesco :) , kibicuj i trzymaj kciuki :), a ja będę Tobie kibicować. Masz już wybraną ekipę budującą? :D :D

Meganko ....mam nadzieje ze pogoda wczoraj dopisala i chcialam ci zlozyc zyczenia ......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA

Przeczytalam dzisiaj w necie,ze nie mozna przejechac przez Zurawine bo sa jakies podtopienia :o :o :o

Mam nadzieje ,ze nie masz w tym miejscu dzialki,bo wydaje mi sie ze cos wspominalas o Zurawinie

Witaj i witajcie -

MRS.CONSTR. i Aniu

dzięki za zaklęcie pogody, bo nie padało wtedy, gdy nie miało padać :D :D :D

Dziękujemy za życzenia :D :D :D - możemy dodać, że impreza się udała i to jaaaaaaak :D :D

Goście dopisali, a na dodatek odciski na moich nogach świadczą o tym, że hulanka było super :) :)

Jeszcze raz wielkie dzięki :) :) :)

Byliśmy dzisiaj na działce i jest mokro, ale nie zalane :)

Żórawina, jest od nas w odległości około 3 kilometrów ( albo bliżej, jak kto na to patrzy :) ) podtopień nie widziałam :), ale coś się działo na autostradzie koło Żórawiny.

Witaj i witajcie -

MRS.CONSTR. i Aniu

dzięki za zaklęcie pogody, bo nie padało wtedy, gdy nie miało padać :D :D :D

Dziękujemy za życzenia :D :D :D - możemy dodać, że impreza się udała i to jaaaaaaak :D :D

Goście dopisali, a na dodatek odciski na moich nogach świadczą o tym, że hulanka było super :) :)

Jeszcze raz wielkie dzięki :) :) :)

Byliśmy dzisiaj na działce i jest mokro, ale nie zalane :)

Żórawina, jest od nas w odległości około 3 kilometrów ( albo bliżej, jak kto na to patrzy :) ) podtopień nie widziałam :), ale coś się działo na autostradzie koło Żórawiny.

Ale byka walnelam w nazwie miejscowosci :oops: :oops: :oops: :oops: ,zapomnialam ze tam jest o kreskowane i potraktowalam jak potrawe :roll: :wink: :wink: