Megana 23.06.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Meganus, a co to sie tu wyprawia? Tydzien mnie nie bylo, a tu takie wiadomosci. Dolaczam sie do gratulacji i zycze wszystkiego naj, naj, naj. Dziękujemy bardzo ellaj, a Ty gdzie się wybrałaś, że Cię nie było i to aż tydzień ???? Aniu, to masz super cenę za bloczki , nam zaproponowano po 3,53 ale loco budowa w Betardzie, a Ty czy masz z transportem i napisz gdzie dali Ci taką dobrą cenę ( jeśli możesz)? :) MRS.CONSTR. - zapytam tak na wszelki wypadek jeszcze kolegę, to zobaczymy co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Bylam w domu. Zwykle jestem troche dalej. Corka miala bierzmowanie, a teraz jest ze mne przez dwa miesiace. Nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.06.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Bylam w domu. Zwykle jestem troche dalej. Corka miala bierzmowanie, a teraz jest ze mne przez dwa miesiace. Nad morzem Ojjj ale Ci dobrze , też by mi się przydało trochę odpoczynku Lecę spać buźka do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Taaa. Tylko, ze ja akurat do pracy wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.06.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Taaa. Tylko, ze ja akurat do pracy wrocilam Upsssss to życzę Ci przyjemnej pracy ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 23.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzieki. Lec spac, bo nie wstaniesz rano. Ja mam na 12, ale musze kolezanke odwiezc na lotnisko o 4 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.06.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Malgosiu bede jutro zaklinala piekna pogode dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Malgosiu bede jutro zaklinala piekna pogode dla Was Oj tak, tak bardzo się przyda :) Już na ten deszcz patrzeć nie mogę, a jak ogląda ludzi podtopionych i tracących dobytek, to płakać się chce , więc przy tych nieszczęściach, to ta impreza, to pikuś. Więc dla nas i dla wszystkich zaklinamy pitolony deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam , obiecałam Ci pogodę Meganko, więc jutro będzie słonecznie.Na pocieszenie powiem tylko , że mój ślub kościelny miał miejsce 12 lipca 1997r.To dzień powodzi we Wrocławiu. wesele było krótkie, orkiestra nie dojechała, a goście siedzieli w samochodach i nadsłuchiwali w radiu czy ich domy już zalało. Noc poślubna bez wody i prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam , obiecałam Ci pogodę Meganko, więc jutro będzie słonecznie. Na pocieszenie powiem tylko , że mój ślub kościelny miał miejsce 12 lipca 1997r. To dzień powodzi we Wrocławiu. wesele było krótkie, orkiestra nie dojechała, a goście siedzieli w samochodach i nadsłuchiwali w radiu czy ich domy już zalało. Noc poślubna bez wody i prądu. Jejku Aniu no to impreza, że hej. Ale masz teraz co wspominać Ok, trzymam Ciebie za słowo i liczę, że pogoda będzie, a jak nie, to będzie pogoda barowa i będzie za co pić - ZA POGODĘ i może gościom nie będzie się chciało wyjść i będą siedzieć i pić - oczywiście za nasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 25.06.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wolałabym mieć inne wspomnienia, z długiej przetańczonej nocy.Ale rzeczywiście wszyscy doskonale pamiętają nasze "wesele", a i w telewizji co roku przypominają o kolejnej rocznicy powodzi = naszego ślubu. będziesz miała ładną pogodę, zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.06.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wolałabym mieć inne wspomnienia, z długiej przetańczonej nocy. Ale rzeczywiście wszyscy doskonale pamiętają nasze "wesele", a i w telewizji co roku przypominają o kolejnej rocznicy powodzi = naszego ślubu. będziesz miała ładną pogodę, zobaczysz. Najważniejsze, że jesteście razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wpadłam z wizytą, poczytam Twój dziennik i wiesz co???kurcze nabrałam ochoty na takie kaloszki w kwiatki !!!zaraz ide szukać na allegro:) a Twojej budowie będę kibicowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wpadłam z wizytą, poczytam Twój dziennik i wiesz co??? kurcze nabrałam ochoty na takie kaloszki w kwiatki !!! zaraz ide szukać na allegro:) a Twojej budowie będę kibicowac:) Kalu67 - witaj, kaloszki kupiłam w Tesco , kibicuj i trzymaj kciuki , a ja będę Tobie kibicować. Masz już wybraną ekipę budującą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Meganko ....mam nadzieje ze pogoda wczoraj dopisala i chcialam ci zlozyc zyczenia ...... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA Przeczytalam dzisiaj w necie,ze nie mozna przejechac przez Zurawine bo sa jakies podtopienia Mam nadzieje ,ze nie masz w tym miejscu dzialki,bo wydaje mi sie ze cos wspominalas o Zurawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witaj i witajcie - MRS.CONSTR. i Aniu dzięki za zaklęcie pogody, bo nie padało wtedy, gdy nie miało padać Dziękujemy za życzenia - możemy dodać, że impreza się udała i to jaaaaaaak Goście dopisali, a na dodatek odciski na moich nogach świadczą o tym, że hulanka było super :) Jeszcze raz wielkie dzięki :) Byliśmy dzisiaj na działce i jest mokro, ale nie zalane Żórawina, jest od nas w odległości około 3 kilometrów ( albo bliżej, jak kto na to patrzy ) podtopień nie widziałam , ale coś się działo na autostradzie koło Żórawiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witaj i witajcie - MRS.CONSTR. i Aniu dzięki za zaklęcie pogody, bo nie padało wtedy, gdy nie miało padać Dziękujemy za życzenia - możemy dodać, że impreza się udała i to jaaaaaaak Goście dopisali, a na dodatek odciski na moich nogach świadczą o tym, że hulanka było super :) Jeszcze raz wielkie dzięki :) Byliśmy dzisiaj na działce i jest mokro, ale nie zalane Żórawina, jest od nas w odległości około 3 kilometrów ( albo bliżej, jak kto na to patrzy ) podtopień nie widziałam , ale coś się działo na autostradzie koło Żórawiny. Ale byka walnelam w nazwie miejscowosci ,zapomnialam ze tam jest o kreskowane i potraktowalam jak potrawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 27.06.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Meganus, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.Jak sie czujesz jako swiezo poslubiona malzonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Meganus, wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. Jak sie czujesz jako swiezo poslubiona malzonka? Ellaj - dziękujemy za życzenia, jak się czuję? ................................. Czujemy się SUPER i humory nam dopisują Chociaż zmęczenie daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ale byka walnelam w nazwie miejscowosci ,zapomnialam ze tam jest o kreskowane i potraktowalam jak potrawe Nie przejmuj się ja też się muszę pilnować Najważniejsze, że wiemy o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts