Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Secam, ta garderoba to wyraz miłości do żony :lol: :lol: :lol:

Michał potrzebuje troszkę miejsca na kompa i parę rzeczy do zrobienia bałaganu :lol: :lol: , a za to na wszystkie graty ma caaaaaaaaaaaaałe 80 m2 na poddaszu :)

Ale Twoja męska solidarność mi się podoba :) :)

Nie zapomnij o cytrynówce :) jak już dasz radę odebrać, to napisz :) :) :wink:

Bardzo dziękujemy za życzenia :) :)

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Megana !!

..po pierwsze....to nie prawda, że niewiele osób czyta!!!! poprostu sie nie ujawniają :lol:

..a po drugie...podziwiam takie osoby jak Ty !!! Które nawet w taki wielki dzień jakim jest własny ślub, myslą o innych, tych słabszych!!!!

BRAWO KOCHANA !!!!!!!!

Kalu, wiesz ile radości daje mi patrzenie na szczęśliwe buzie :lol: :lol: :lol:

Moja Kasiowa, jak kupiła różne drobiazgi właśnie na tą okazję i przyniosła do domu, to musiałabyś widzieć jej minę i radość - a zobacz jakie ołóweczki , a gumeczki a to , a tamto. Radość z dawania, to chyba to :lol: :lol: :lol: co lubimy, a i tak zawsze będzie za mało :cry:

Małgosiu i Michale - jesteście WIELCY !!! :D

Sądzę, że nie ma wielu osób, które wpadłby na taki pomysł jak Wy - chwała Wam za to. :D

Iwonko - to naprawdę nic wielkiego, ale daje trochę radości :) :) , a że pogoda wciąż kiepska, to maluchy będą miały co robić i może malują,c troszeczkę zapomną o niedoli życia.

Secam, ta garderoba to wyraz miłości do żony :lol: :lol: :lol:

Michał potrzebuje troszkę miejsca na kompa i parę rzeczy do zrobienia bałaganu :lol: :lol: , a za to na wszystkie graty ma caaaaaaaaaaaaałe 80 m2 na poddaszu :)

Ale Twoja męska solidarność mi się podoba :) :) [/b]

On to Cię musi kochać ;)

ale wiem z autopsji ile mogą zająć komputery :) mężczyźni to gadzetowcy ;) wiem po sobie 8)

Nie zapomnij o cytrynówce :) jak już dasz radę odebrać, to napisz :) :) :wink:

Bardzo dziękujemy za życzenia :) :)

Cytrynówkę mam nadzieję wypijemy razem na jakimś grilku :)

Cytrynówkę mam nadzieję wypijemy razem na jakimś grilku :)

Secam- To przygotuję drugą butelkę - 1 będzie stanowczo za mało :) :wink:

On to Cię musi kochać

Oj tak, tak :oops:

ale wiem z autopsji ile mogą zająć komputery mężczyźni to gadzetowcy wiem po sobie

Właśnie dlatego ma całe poddasze - no patrz, jak ja go kocham :D :D

Małgosiu - ktoś mi ostatnio powiedział tak : każde początki są trudne i nikt nie mówił, że będzie łatwo. Głowa do góry :) Tak więc i ja Tobie rzeknę - głowa do góry, będzie dobrze :D Najważniejsze, że już zaczynacie a to znaczy, że jesteście już bliżej końca (kiedykolwiek on miałby być) :lol:

Małgosiu - ktoś mi ostatnio powiedział tak : każde początki są trudne i nikt nie mówił, że będzie łatwo. Głowa do góry :) Tak więc i ja Tobie rzeknę - głowa do góry, będzie dobrze :D Najważniejsze, że już zaczynacie a to znaczy, że jesteście już bliżej końca (kiedykolwiek on miałby być) :lol:

Iwonko, masz rację oby do przodu, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie lepiej :)

Kalu - zapraszam Cię do dziennika, ta opisałam wredny piątek :lol: :lol: :lol:

Naleśnik - jesteś rozgrzeszony - dom, żona w ciąży, praca......... najważniejsze, że się odzywasz ( chociaż od czasu do czasu :wink: )

uff...ulżyło mi ;)

Co do relacji z piątku to cóż niestety na budowie często jest nie tak jak sobie byśmy tego życzyli :-? głowa do góry, kibicuje w pozytywnym załatwieniu spraw.

Naleśnik - jesteś rozgrzeszony - dom, żona w ciąży, praca......... najważniejsze, że się odzywasz ( chociaż od czasu do czasu :wink: )

uff...ulżyło mi ;)

Co do relacji z piątku to cóż niestety na budowie często jest nie tak jak sobie byśmy tego życzyli :-? głowa do góry, kibicuje w pozytywnym załatwieniu spraw.

Musimy się zacząć przygotowywać na takie figle :wink: ludzi robiących w budowlance :)