Megana 08.07.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Secam, ta garderoba to wyraz miłości do żony Michał potrzebuje troszkę miejsca na kompa i parę rzeczy do zrobienia bałaganu , a za to na wszystkie graty ma caaaaaaaaaaaaałe 80 m2 na poddaszu Ale Twoja męska solidarność mi się podoba :) Nie zapomnij o cytrynówce jak już dasz radę odebrać, to napisz :) Bardzo dziękujemy za życzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witaj Megana !! ..po pierwsze....to nie prawda, że niewiele osób czyta!!!! poprostu sie nie ujawniają ..a po drugie...podziwiam takie osoby jak Ty !!! Które nawet w taki wielki dzień jakim jest własny ślub, myslą o innych, tych słabszych!!!! BRAWO KOCHANA !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Małgosiu i Michale - jesteście WIELCY !!! Sądzę, że nie ma wielu osób, które wpadłby na taki pomysł jak Wy - chwała Wam za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witaj Megana !! ..po pierwsze....to nie prawda, że niewiele osób czyta!!!! poprostu sie nie ujawniają ..a po drugie...podziwiam takie osoby jak Ty !!! Które nawet w taki wielki dzień jakim jest własny ślub, myslą o innych, tych słabszych!!!! BRAWO KOCHANA !!!!!!!! Kalu, wiesz ile radości daje mi patrzenie na szczęśliwe buzie Moja Kasiowa, jak kupiła różne drobiazgi właśnie na tą okazję i przyniosła do domu, to musiałabyś widzieć jej minę i radość - a zobacz jakie ołóweczki , a gumeczki a to , a tamto. Radość z dawania, to chyba to co lubimy, a i tak zawsze będzie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Małgosiu i Michale - jesteście WIELCY !!! Sądzę, że nie ma wielu osób, które wpadłby na taki pomysł jak Wy - chwała Wam za to. Iwonko - to naprawdę nic wielkiego, ale daje trochę radości :) , a że pogoda wciąż kiepska, to maluchy będą miały co robić i może malują,c troszeczkę zapomną o niedoli życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 zaimponowałas mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 zaimponowałas mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie badź taka skromna:) naprawde super mieliscie pomysł !!! Byłam juz na weselu gdzie zamiast kwiatów młodzi poprosili o slodycze tez uwazam, że szkoda kasy na kwiaty !! można to przeznaczyc na inny cel przecież !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 nie badź taka skromna:) naprawde super mieliscie pomysł !!! Byłam juz na weselu gdzie zamiast kwiatów młodzi poprosili o slodycze tez uwazam, że szkoda kasy na kwiaty !! można to przeznaczyc na inny cel przecież !! Masz rację dobry cel się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Szczerze przyznaje ja ostatnio zaniedbałem Twój dziennik i komentarze uznanie za pomysł i pomoc dla dzieciaków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 09.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Secam, ta garderoba to wyraz miłości do żony Michał potrzebuje troszkę miejsca na kompa i parę rzeczy do zrobienia bałaganu , a za to na wszystkie graty ma caaaaaaaaaaaaałe 80 m2 na poddaszu Ale Twoja męska solidarność mi się podoba :) [/b] On to Cię musi kochać ale wiem z autopsji ile mogą zająć komputery mężczyźni to gadzetowcy wiem po sobie Nie zapomnij o cytrynówce jak już dasz radę odebrać, to napisz :) Bardzo dziękujemy za życzenia :) Cytrynówkę mam nadzieję wypijemy razem na jakimś grilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cytrynówkę mam nadzieję wypijemy razem na jakimś grilku Secam- To przygotuję drugą butelkę - 1 będzie stanowczo za mało On to Cię musi kochać Oj tak, tak ale wiem z autopsji ile mogą zająć komputery mężczyźni to gadzetowcy wiem po sobie Właśnie dlatego ma całe poddasze - no patrz, jak ja go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.07.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Szczerze przyznaje ja ostatnio zaniedbałem Twój dziennik i komentarze Naleśnik - jesteś rozgrzeszony - dom, żona w ciąży, praca......... najważniejsze, że się odzywasz ( chociaż od czasu do czasu ) A czytanie możesz zawsze nadrobić ........... w deszczowe dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgosiu ty już masz firmę wybraną czy mozesz mi podać na prv orientacyjne ceny jakie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam:)co nowego słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgosiu - ktoś mi ostatnio powiedział tak : każde początki są trudne i nikt nie mówił, że będzie łatwo. Głowa do góry Tak więc i ja Tobie rzeknę - głowa do góry, będzie dobrze Najważniejsze, że już zaczynacie a to znaczy, że jesteście już bliżej końca (kiedykolwiek on miałby być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgosiu - ktoś mi ostatnio powiedział tak : każde początki są trudne i nikt nie mówił, że będzie łatwo. Głowa do góry Tak więc i ja Tobie rzeknę - głowa do góry, będzie dobrze Najważniejsze, że już zaczynacie a to znaczy, że jesteście już bliżej końca (kiedykolwiek on miałby być) Iwonko, masz rację oby do przodu, mam nadzieję, że w poniedziałek będzie lepiej Kalu - zapraszam Cię do dziennika, ta opisałam wredny piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 pędze do dziennika !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Naleśnik - jesteś rozgrzeszony - dom, żona w ciąży, praca......... najważniejsze, że się odzywasz ( chociaż od czasu do czasu ) uff...ulżyło mi Co do relacji z piątku to cóż niestety na budowie często jest nie tak jak sobie byśmy tego życzyli głowa do góry, kibicuje w pozytywnym załatwieniu spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.07.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Naleśnik - jesteś rozgrzeszony - dom, żona w ciąży, praca......... najważniejsze, że się odzywasz ( chociaż od czasu do czasu ) uff...ulżyło mi Co do relacji z piątku to cóż niestety na budowie często jest nie tak jak sobie byśmy tego życzyli głowa do góry, kibicuje w pozytywnym załatwieniu spraw. Musimy się zacząć przygotowywać na takie figle ludzi robiących w budowlance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts