Megana 17.07.2009 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Secam - miło poczytać rady, w tym całym zamieszaniu człwiek traci głowę Budowniczy B. powiedział, że do polewania fundamentów woda potrzebna mu będzie, wiec coś zorganizujemy. Uwagi wydrukuję i wręczę Michałowi, żeby przypilnował Napisz, jak Dorotka się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Napisz, jak Dorotka się czuje Pomalutku, pomalutku do przodu , po troszkę coraz lepiej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Napisz, jak Dorotka się czuje Pomalutku, pomalutku do przodu , po troszkę coraz lepiej, Na prawdę BARDZO SIĘ CIESZĘ, więc pozdrów ją i przesyłam buziaczki dla chłopców Chociaż wiem, że Ci mali chłopcy z reguły nie lubią się całować i przechodzi im później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 widzę Małgosiu, że ruszyliście pełną parą. gratuluję.Sławek mój jeszcze na działce, rów zasypuje. Mówił, że bardzo się dzisiaj narobił. Ale jutro nad morzem odetchnie. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 widzę Małgosiu, że ruszyliście pełną parą. gratuluję. Sławek mój jeszcze na działce, rów zasypuje. Mówił, że bardzo się dzisiaj narobił. Ale jutro nad morzem odetchnie. [/b] Ale nad morze opalać się, czy pracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Trzeba jechac nad morze i wykorzystac pogode póki jest bo nie wiadomo jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Trzeba jechac nad morze i wykorzystac pogode póki jest bo nie wiadomo jak długo My lubimy górki, ostatni raz nad naszym morzem byłam jakieś.......................20 lat temu. Nie lubię się opalać, ani dużych skupisk ludzkich, a w górkach zawsze się gdzieś ukryjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Megana.....ja morze uwielbiam bo z Kołobrzegu pochodze góry tez lubie..ale zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Megana.....ja morze uwielbiam bo z Kołobrzegu pochodze góry tez lubie..ale zimą A znasz jakieś ciche miejsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 teraz to nawet Kołobrzeg jest cichy bo mało turystów przyjechało w tym roku!!! a to przez brak pogody i głosny kryzys:) ....proponuje Ci Grzybowo , to jest pod Kołobrzegiem. fajne plaże, nie ma tam tłumów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeaWroc 17.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Megana widze w Waszym dzienniku, że to już w pare dni droga no no no , jak tak dalej bedzie , to dom postawicie w miesiąc Trzymam kciuki , będe Was podglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 teraz to nawet Kołobrzeg jest cichy bo mało turystów przyjechało w tym roku!!! a to przez brak pogody i głosny kryzys:) ....proponuje Ci Grzybowo , to jest pod Kołobrzegiem. fajne plaże, nie ma tam tłumów. To może na drugi rok nad morze, bo teraz zaczyna się budowa, a we wrześniu mamy Rajd w górach, ale zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jezeli chcesz nad morze...to proponuje Ci Chorwacje ceny noclegow porównywalne jak nad naszym morzem, a pogoda murowana!! w tym roku jedziemy 7 raz i naprawde polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 jezeli chcesz nad morze...to proponuje Ci Chorwacje ceny noclegow porównywalne jak nad naszym morzem, a pogoda murowana!! w tym roku jedziemy 7 raz i naprawde polecam!!! To ile na osobę wyniesie was ten wyjazd? Możesz na PW odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Megana....jezeli nie chcesz tłoku to za apartament 3 osobowy w czerwcu zapłacisz 30 euro za dobe !!!! czyli wychodzi 10 euro na osobe za dobe. A masz dla siebie pokój, kuchnie, łazienke, taras, miejsce parkingowe i grila Takie małe mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Megana....jezeli nie chcesz tłoku to za apartament 3 osobowy w czerwcu zapłacisz 30 euro za dobe !!!! czyli wychodzi 10 euro na osobe za dobe. A masz dla siebie pokój, kuchnie, łazienke, taras, miejsce parkingowe i grila Takie małe mieszkanko To rzeczywiście ceny przystępne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00 Wrocław Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło) Znak rozpoznawczy gazeta Murator , dla zainteresowanych przyjściem, mój nr telefonu prześlę na PW (telefon w celu znalezienia grupy), pod warunkiem, że przyjdziecie i nie będę tam siedzieć sama. Oczywiście za zamówione trunki każdy płaci sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 17.07.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dam znać po weekendzie, ale na 90% będziemy - jak tylko ożenimy komuś dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dam znać po weekendzie, ale na 90% będziemy - jak tylko ożenimy komuś dzieci To może nianię Wam znajdę Żartowałam, oczywiście mam nadzieję, że uda Wam się kogoś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 18.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 My też się piszemy na spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts