Megana 18.07.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 My też się piszemy na spotkanko Super :) Bardzo się cieszę Kasiu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witaj !!!!!!! Megana ...cudną masz droge !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witaj !!!!!!! Megana ...cudną masz droge !!!! No nie jest to deptak na Rynku we Wrocławiu , ale trudno najważniejsze, że samochody przywożące materiały nie będą grzęznąć :) Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 jakbys miała deptak to bys miała tam tłumy a wiem ,że wolisz cisze i spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 jakbys miała deptak to bys miała tam tłumy a wiem ,że wolisz cisze i spokój Kalu67 - trafiłaś w 10-kę ( pewnie jak każdy, kto wyprowadza się na wieś) Chociaż gdy byliśmy dzisiaj na działce, to ktoś tak głośno słuchał muzyki, że czułam się jk na naszym osiedlu we Wrocku . Michał mi powiedział skąd hałas słychać i opowiedział mi , jak to ostatnio, gdy był na działce, z tego samego domu dochodziły rodzinne kłótnie i wyzwiska ( chodziło o zepsuty traktor i roboty na polu) porzucali "mięchem" i tyle......... no cóż takie życie, a ja tak pragnę ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 może podczas kolejnej awantury sami sie poduszą i będzies spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 może podczas kolejnej awantury sami sie poduszą i będzies spokój hihihihi - nie powiem daj im Boże, ale mam nadzieję, że nie będą tak głośno krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ładnie się ta droga prezentuje. Miły dzionek mieliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Ładnie się ta droga prezentuje. Miły dzionek mieliście. Od rana jeździliśmy za dachówkami - chcę cieny brąz, ale niestety wybór, to jedna wielka porażka koszt dachówki to jedno, koszt dodatków i tego co chcą Ci wcisnąć dodatkowo to drugie, a trzecie, to jak czytam opinie na forum, to już tak naprawdę żadnej nie chcę Chciałabym średzką falistą plus ciemno brązową, ale nie ma ciemno brązowej i musiałabym wybrać kasztanową kolorowy zawrót głowy A Ty masz jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 18.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Chciałabym średzką falistą plus ciemno brązową, ale nie ma ciemno brązowej i musiałabym wybrać kasztanową kolorowy zawrót głowy A Ty masz jakieś typy? a ja mam mam kasztanową i bardzo nam się podoba, nasz dach zdecydowanie odróżnia się na plus od sąsiadów co pozakładali firmowe brassa etc ale betonowe Brąz to to nie jest, ale zastanów się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 nam się kolor złota jesień a mi też taki szary wpadający lekko w czerń ( nie pamiętam dokładnie nazwy). My się tak jeszcze nie rozglądamy, bo cierpimy na brak czasu - ja szpital, a Sławek ma pełnię sezonu w pracy (główne jego zajęcie to klimatyzacja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 nam się kolor złota jesień a mi też taki szary wpadający lekko w czerń ( nie pamiętam dokładnie nazwy). My się tak jeszcze nie rozglądamy, bo cierpimy na brak czasu - ja szpital, a Sławek ma pełnię sezonu w pracy (główne jego zajęcie to klimatyzacja) No tak, masz głowę gdzie indziej Właściwie coś wybrać trzeba i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Chciałabym średzką falistą plus ciemno brązową, ale nie ma ciemno brązowej i musiałabym wybrać kasztanową kolorowy zawrót głowy A Ty masz jakieś typy? a ja mam mam kasztanową i bardzo nam się podoba, nasz dach zdecydowanie odróżnia się na plus od sąsiadów co pozakładali firmowe brassa etc ale betonowe Brąz to to nie jest, ale zastanów się TMK -Piszesz o średzkiej plus kasztanowej? Biorę ją pod uwagę jako drugą :) Dzisiaj rupp'a ciemnobrązowego widziałam i też był bardzo ładny, ale jak się naczytałam różnych rzeczy, to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Fajnie, że zczynacie, teraz to już szybko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 20.07.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 TMK -Piszesz o średzkiej plus kasztanowej? Biorę ją pod uwagę jako drugą :) Dzisiaj rupp'a ciemnobrązowego widziałam i też był bardzo ładny, ale jak się naczytałam różnych rzeczy, to już nie wiem o tej, ale bez plusa - poza gabarytami, to to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.07.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Megana.........napisz jak Wam sie udało spotkanie??? bo jestem ciekawska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balbinaa 20.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witaj Megana! zazdroscimy Wrocławowi tak pięknego rynku i sami chętnie przybylibyśmy na spotaknie ale to trochę za daleko ... Tym bardziej, że pewnie byłoby sporo wspólnych tematów. Przecież budujemy domy wg tego samego projeku U nas budowa posuwa się do przodu. Dziś zaczęliśmy robić więźbę i za dwa tygodnie będzie już gotowy dach. Co do wyboru pokrycia dachowego to wierzę, że macie dylematy. My też wybieraliśmy ponad miesiąc a decyzję zmienialiśmy 3 razy. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.07.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Fajnie, że zczynacie, teraz to już szybko pójdzie nastka79 - fajnie to byłoby kończyć , ale coś przeżyć trzeba i co wspominać też, więc do dzieła :) TMK - pomyliłam się z nazwą ( kolorowy zawrót głowy ) Taka jak Twoja dachówka, jest również brana pod uwagę jako druga, ale coś mi się wydaje, że już nawet jako pierwsza, no nic jutro będziemy rozmawiać z przedstawicielem z hurtowni w Strzelinie, zobaczymy co nam zaproponuje, wieczorem napiszę Kalu - które spotkanie, bo coś nie mogę skojarzyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.07.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witaj Megana! zazdroscimy Wrocławowi tak pięknego rynku i sami chętnie przybylibyśmy na spotaknie ale to trochę za daleko ... Tym bardziej, że pewnie byłoby sporo wspólnych tematów. Przecież budujemy domy wg tego samego projeku U nas budowa posuwa się do przodu. Dziś zaczęliśmy robić więźbę i za dwa tygodnie będzie już gotowy dach. Co do wyboru pokrycia dachowego to wierzę, że macie dylematy. My też wybieraliśmy ponad miesiąc a decyzję zmienialiśmy 3 razy. Pozdrawiamy! Balbinko - odzywaj się częściej :) Fajnie, że jesteś i czytasz :) Szkoda, że nie możecie przyjechać, ale jesteście wytłumaczeni Napisz jaką w końcu dachówkę wybraliście? Czy ściankę kolankową podnosiliście? Czy powiększaliście taras? A może jakieś zdjęcie załączysz u mnie w komentarzach, będzie mi bardzo miło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Megana.........jak to jakie spotkanie?? Napisalaś tak : Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00 Wrocław Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło) Znak rozpoznawczy gazeta Murator , dla zainteresowanych przyjściem, mój nr telefonu prześlę na PW (telefon w celu znalezienia grupy), pod warunkiem, że przyjdziecie i nie będę tam siedzieć sama. Oczywiście za zamówione trunki każdy płaci sam. acha !!!!!!! to dopiero ma być 31.07 a ja myslałam, że to juz było w ten wkeend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts