Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jakbys miała deptak to bys miała tam tłumy :lol: :lol:

a wiem ,że wolisz cisze i spokój :wink:

Kalu67 - trafiłaś w 10-kę ( pewnie jak każdy, kto wyprowadza się na wieś)

Chociaż gdy byliśmy dzisiaj na działce, to ktoś tak głośno słuchał muzyki, że czułam się jk na naszym osiedlu we Wrocku :lol: :lol: :lol: :lol: . Michał mi powiedział skąd hałas słychać i opowiedział mi , jak to ostatnio, gdy był na działce, z tego samego domu dochodziły rodzinne kłótnie i wyzwiska ( chodziło o zepsuty traktor i roboty na polu) porzucali "mięchem" i tyle......... no cóż takie życie, a ja tak pragnę ciszy

:) :)

Ładnie się ta droga prezentuje. Miły dzionek mieliście.

Od rana jeździliśmy za dachówkami - chcę cieny brąz, ale niestety wybór, to jedna wielka porażka :evil: :evil: :evil: koszt dachówki to jedno, koszt dodatków i tego co chcą Ci wcisnąć dodatkowo to drugie, a trzecie, to jak czytam opinie na forum, to już tak naprawdę żadnej nie chcę :cry: :cry: :cry:

Chciałabym średzką falistą plus ciemno brązową, ale nie ma ciemno brązowej i musiałabym wybrać kasztanową kolorowy zawrót głowy :lol: :lol: :lol: :lol:

A Ty masz jakieś typy?

Chciałabym średzką falistą plus ciemno brązową, ale nie ma ciemno brązowej i musiałabym wybrać kasztanową kolorowy zawrót głowy :lol: :lol: :lol: :lol:

A Ty masz jakieś typy?

a ja mam ;) mam kasztanową i bardzo nam się podoba, nasz dach zdecydowanie odróżnia się na plus od sąsiadów co pozakładali firmowe brassa etc ale betonowe :) Brąz to to nie jest, ale zastanów się :)

nam się kolor złota jesień a mi też taki szary wpadający lekko w czerń ( nie pamiętam dokładnie nazwy). My się tak jeszcze nie rozglądamy, bo cierpimy na brak czasu - ja szpital, a Sławek ma pełnię sezonu w pracy (główne jego zajęcie to klimatyzacja)

No tak, masz głowę gdzie indziej :cry: :cry:

Właściwie coś wybrać trzeba i tyle :D

A Ty masz jakieś typy?

a ja mam ;) mam kasztanową i bardzo nam się podoba, nasz dach zdecydowanie odróżnia się na plus od sąsiadów co pozakładali firmowe brassa etc ale betonowe :) Brąz to to nie jest, ale zastanów się :)

TMK -Piszesz o średzkiej plus kasztanowej?

Biorę ją pod uwagę jako drugą :) :) :)

Dzisiaj rupp'a ciemnobrązowego widziałam i też był bardzo ładny, ale jak się naczytałam różnych rzeczy, to już nie wiem :(

Witaj Megana!

zazdroscimy Wrocławowi tak pięknego rynku i sami chętnie przybylibyśmy na spotaknie ale to trochę za daleko ... Tym bardziej, że pewnie byłoby sporo wspólnych tematów. Przecież budujemy domy wg tego samego projeku :) U nas budowa posuwa się do przodu. Dziś zaczęliśmy robić więźbę i za dwa tygodnie będzie już gotowy dach. Co do wyboru pokrycia dachowego to wierzę, że macie dylematy. My też wybieraliśmy ponad miesiąc a decyzję zmienialiśmy 3 razy.

Pozdrawiamy!

Fajnie, że zczynacie, teraz to już szybko pójdzie :D

nastka79 - fajnie to byłoby kończyć :lol: :lol: :lol: :lol: , ale coś przeżyć trzeba i co wspominać też, więc do dzieła :) :)

TMK - pomyliłam się z nazwą ( kolorowy zawrót głowy :o :o )

Taka jak Twoja dachówka, jest również brana pod uwagę jako druga, ale coś mi się wydaje, że już nawet jako pierwsza, no nic jutro będziemy rozmawiać z przedstawicielem z hurtowni w Strzelinie, zobaczymy co nam zaproponuje, wieczorem napiszę :)

Kalu - które spotkanie, bo coś nie mogę skojarzyć :wink: ??? :D

Witaj Megana!

zazdroscimy Wrocławowi tak pięknego rynku i sami chętnie przybylibyśmy na spotaknie ale to trochę za daleko ... Tym bardziej, że pewnie byłoby sporo wspólnych tematów. Przecież budujemy domy wg tego samego projeku :) U nas budowa posuwa się do przodu. Dziś zaczęliśmy robić więźbę i za dwa tygodnie będzie już gotowy dach. Co do wyboru pokrycia dachowego to wierzę, że macie dylematy. My też wybieraliśmy ponad miesiąc a decyzję zmienialiśmy 3 razy.

Pozdrawiamy!

Balbinko - odzywaj się częściej :) :) :)

Fajnie, że jesteś i czytasz :) :)

Szkoda, że nie możecie przyjechać, ale jesteście wytłumaczeni :)

Napisz jaką w końcu dachówkę wybraliście?

Czy ściankę kolankową podnosiliście?

Czy powiększaliście taras?

A może jakieś zdjęcie załączysz u mnie w komentarzach, będzie mi bardzo miło :) :)

Megana.........jak to jakie spotkanie??

Napisalaś tak :

Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00

Wrocław

Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło)

Znak rozpoznawczy gazeta Murator , dla zainteresowanych przyjściem, mój nr telefonu prześlę na PW (telefon w celu znalezienia grupy), pod warunkiem, że przyjdziecie i nie będę tam siedzieć sama. Oczywiście za zamówione trunki każdy płaci sam.

acha !!!!!!! to dopiero ma być 31.07 :lol: :lol: :lol:

a ja myslałam, że to juz było w ten wkeend :oops: :oops: :oops: