Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serdecznie gratuluje, rok temu byłam na bardzo podobnym etapie, a dzisiaj już mieszkam.

Życzę powodzenia i mnóstwo siły. Niestey, nie będę mogła śledzić na bieżąco postępów na budowie, ale postaram się, jak tylko będę mogła, wpadać i nadrabiać zaległości :)

Dziękujemy i zapraszamy do naszego dziennika :), ale nie myśl, że do Twojego nie będę zaglądać :D :D :D

Megana.........tyle kasy Ci poszło?? ale jesteś rozrzutna :lol: :lol: :lol:

dobrze, że chociaż w tej kwocie zmieścily się tez gwoździe :lol: :lol: :lol:

....żartuje oczywiście :wink:

Tak to jest..pieniądze ubywaja w zastraszającym tempie :cry: u nas jest to samo :( ciagle tylko wydatki i wydatki....

więc witaj w klubie :lol: :lol:

Kalu - dobrze, że Michał kupił dużooo gwoździ, to może starczy do końca budowy, chociaż ........................wątpię. :lol: :lol:

Domek wytyczony...

Czy już "posiedziałaś" trochę w kuchni i na tarasie? :D

Gwoździ nigdy za wiele - z pewnością sie przydadzą :)

Iwonko - Niestety nie posiedziałam :(ponieważ nie maiłam kiedy tam być, wszystkiego Michał musi przypilnować i pracuje tam ostro. Jak ja wychodzę z pracy o 16-tej, to nie mam kiedy tam pojechać. Pewnie w piątek tam będę i sprawdzę wszystko :lol: :lol: :lol:

Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00

Wrocław

Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło)

Znak rozpoznawczy gazeta Murator :wink: , dla zainteresowanych przyjściem, mój nr telefonu prześlę na PW (telefon w celu znalezienia grupy), pod warunkiem, że przyjdziecie i nie będę tam siedzieć sama. Oczywiście za zamówione trunki :wink: każdy płaci sam :lol: :lol: :lol:

Szkoda że zaczynam urlop i 1 sierpnia wyjeżdzam :cry:

Mam kilka służbowych spraw we Wrocławiu - takie spotkanie by mnie zmobilizowało do tego aby tam pojechac

A miałaś taką ładną działkę :wink: fajnie, że już zaczynacie będę kibicować.

Kasiu73 - Widzisz, człowiek nie przypilnuje i wszystko zryte :lol: :lol: :lol:

też się cieszę, ale boję się o pogodę :(

kami-lla To szkoda, zawsze to okazja, żeby się poznać, ale może innym razem uda Ci się wpasować ? :D :D

Pozdrawiam Cię serdecznie :) :)

my jesteśmy umówieni od 27.07 ale u nas bardziej podmokłe tereny i nie mamy tak ładnie jak Wy.

Tato - po gorączce miał 34 C temp. ciała , było okropnie. wczoraj miałam urlop przesiedziałam cały dzień, dzisiaj byłam od 15.30 do 20 - stan ciężki ale stabilny.

Nadal ma niewydolność oddechową, płyn w jamie opłucnowej.

my jesteśmy umówieni od 27.07 ale u nas bardziej podmokłe tereny i nie mamy tak ładnie jak Wy.

Tato - po gorączce miał 34 C temp. ciała , było okropnie. wczoraj miałam urlop przesiedziałam cały dzień, dzisiaj byłam od 15.30 do 20 - stan ciężki ale stabilny.

Nadal ma niewydolność oddechową, płyn w jamie opłucnowej.

Kurcze, mogłoby się ustabilizować już zdrowie Twojego taty :cry: :cry:

Będę się modlić :(

Co do budowy, to teraz będzie trochę cieplej, to powinno wysuszyć szybko ziemię :)