ania klepka 21.07.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Haj,ja byłam dzisiaj na naszej działce - działka z drogą ma 2007m, była duża. Piszę była, bo po ściągnięciu humusu z drogi i spod "domu" zrobiła się malutka.Mało tego, to zakopali mi 3 drzewa owocowe ładnie przyjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Brawo Małgosiu - gratulacje z okazji zdjęcia humusu Ten dzień zaznacz sobie w kalendarzu Bardzo się cieszę i z niecierpliwością czekam na następne postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 http://www.systemc.pl/domek/0907/humus30.jpg No stąd dużo lepiej widać niż z drogi Fajne etapy przed wami - najbardziej spektakularne i cieszące oko i serce. A i tak wiem co najbardziej cieszy Twego męża - że może sobie na działkę samochodem wjechać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.07.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A własnie, Gosia, Przypomniałem sobie Mam do oddania paletę cementu - trzeba sobie zabrac tylko z budowy - został mi z wylewek i jak będzie leżał to skamienieje. Cena - całkowicie za darmo jesli chcecie napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 22.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Serdecznie gratuluje, rok temu byłam na bardzo podobnym etapie, a dzisiaj już mieszkam. Życzę powodzenia i mnóstwo siły. Niestey, nie będę mogła śledzić na bieżąco postępów na budowie, ale postaram się, jak tylko będę mogła, wpadać i nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Megana.........tyle kasy Ci poszło?? ale jesteś rozrzutna dobrze, że chociaż w tej kwocie zmieścily się tez gwoździe ....żartuje oczywiście Tak to jest..pieniądze ubywaja w zastraszającym tempie u nas jest to samo ciagle tylko wydatki i wydatki.... więc witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Serdecznie gratuluje, rok temu byłam na bardzo podobnym etapie, a dzisiaj już mieszkam. Życzę powodzenia i mnóstwo siły. Niestey, nie będę mogła śledzić na bieżąco postępów na budowie, ale postaram się, jak tylko będę mogła, wpadać i nadrabiać zaległości Dziękujemy i zapraszamy do naszego dziennika , ale nie myśl, że do Twojego nie będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Megana.........tyle kasy Ci poszło?? ale jesteś rozrzutna dobrze, że chociaż w tej kwocie zmieścily się tez gwoździe ....żartuje oczywiście Tak to jest..pieniądze ubywaja w zastraszającym tempie u nas jest to samo ciagle tylko wydatki i wydatki.... więc witaj w klubie Kalu - dobrze, że Michał kupił dużooo gwoździ, to może starczy do końca budowy, chociaż ........................wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.07.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Domek wytyczony... Czy już "posiedziałaś" trochę w kuchni i na tarasie? Gwoździ nigdy za wiele - z pewnością sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Domek wytyczony... Czy już "posiedziałaś" trochę w kuchni i na tarasie? Gwoździ nigdy za wiele - z pewnością sie przydadzą Iwonko - Niestety nie posiedziałam :(ponieważ nie maiłam kiedy tam być, wszystkiego Michał musi przypilnować i pracuje tam ostro. Jak ja wychodzę z pracy o 16-tej, to nie mam kiedy tam pojechać. Pewnie w piątek tam będę i sprawdzę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00 Wrocław Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło) Znak rozpoznawczy gazeta Murator , dla zainteresowanych przyjściem, mój nr telefonu prześlę na PW (telefon w celu znalezienia grupy), pod warunkiem, że przyjdziecie i nie będę tam siedzieć sama. Oczywiście za zamówione trunki każdy płaci sam Szkoda że zaczynam urlop i 1 sierpnia wyjeżdzam Mam kilka służbowych spraw we Wrocławiu - takie spotkanie by mnie zmobilizowało do tego aby tam pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A miałaś taką ładną działkę fajnie, że już zaczynacie będę kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 A miałaś taką ładną działkę fajnie, że już zaczynacie będę kibicować. Kasiu73 - Widzisz, człowiek nie przypilnuje i wszystko zryte też się cieszę, ale boję się o pogodę kami-lla To szkoda, zawsze to okazja, żeby się poznać, ale może innym razem uda Ci się wpasować ? Pozdrawiam Cię serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jak tam Małgosiu, budowlańcy zaczęli?My koszty na chwilę obecną mamy porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Jak tam Małgosiu, budowlańcy zaczęli? My koszty na chwilę obecną mamy porównywalne. Aniu, słoneczko - jak Twój tato się czuje ???? Budowa od jutr się zaczyna Trzymaj kciuki za pogodę, chyba do kościoła jutro wdepnę A u Ciebie kiedy wchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Megana trzymam mocno kciuki na start Twojej budowy i pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Megana trzymam mocno kciuki na start Twojej budowy i pogodę Kami-llu - dziękujemy, jutro poczytam Twój dziennik :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.07.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 my jesteśmy umówieni od 27.07 ale u nas bardziej podmokłe tereny i nie mamy tak ładnie jak Wy. Tato - po gorączce miał 34 C temp. ciała , było okropnie. wczoraj miałam urlop przesiedziałam cały dzień, dzisiaj byłam od 15.30 do 20 - stan ciężki ale stabilny.Nadal ma niewydolność oddechową, płyn w jamie opłucnowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 my jesteśmy umówieni od 27.07 ale u nas bardziej podmokłe tereny i nie mamy tak ładnie jak Wy. Tato - po gorączce miał 34 C temp. ciała , było okropnie. wczoraj miałam urlop przesiedziałam cały dzień, dzisiaj byłam od 15.30 do 20 - stan ciężki ale stabilny. Nadal ma niewydolność oddechową, płyn w jamie opłucnowej. Kurcze, mogłoby się ustabilizować już zdrowie Twojego taty Będę się modlić Co do budowy, to teraz będzie trochę cieplej, to powinno wysuszyć szybko ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 22.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zaprasz w odwiedziny do mojego dziennika Aniu - ja tez się pomodle o zdrowie Twojego Taty i o siłę dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts