Megana 28.07.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A z drugiej strony i co że dach ma lekko mech - żyje się w środku domu a nie na zewnątrz - mój znajomy architekt powiedział "na pięknych dachach to gołębie srają" przepraszam za srają ale to cytat i chyba lepiej zrobić ładnie środek Secam - świetnie powiedziane :) Głowa puchnie od zastanawiania się i jak wiadomo każdy chciałby mieć ten domek "śliczny" i kombinuje, jak koń pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Pierwek - Witaj przespacerowaliśmy się na Nowym Dworze po uliczkach i obejrzeliśmy dachy. Drzew tu jak na lekarstwo, a oczek wodnych brak, a na betonowej dachówce mech zaczyna się zbierać. Zastanawiam się czy to raczej może wina rodzaju betonu? Niestety nie znam się na tym Ryska - masz rację z tym zamartwianiem się, a na dzień dzisiejszy muszę się dalej zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam Wrocławiaków,szczególnie Megankę i Secama. A to dlatego, że Meganka modliła się o zdrowie dla mojego taty a Ciebie Secam, bo wiem co ostatnio przeżywałeś, jak żona chorowała. Z moim tatą już ok, jutro jadę nad morze po dzieci a od przyszłego tygodnia zacznę myśleć też o budowie, dachówkach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam Wrocławiaków, szczególnie Megankę i Secama. A to dlatego, że Meganka modliła się o zdrowie dla mojego taty a Ciebie Secam, bo wiem co ostatnio przeżywałeś, jak żona chorowała. Z moim tatą już ok, jutro jadę nad morze po dzieci a od przyszłego tygodnia zacznę myśleć też o budowie, dachówkach itp. Aniuuu super, strasznie się cieszę To teraz do dzieła, buduj szybko swój domek, żeby tato miał gdzie posiedzieć i z Tobą na tarasie kawę wypić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 28.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzięki Małgosiu, u nas jeszcze woda stoi na działce, niech te deszcze miną.Tata jeszcze w szpitalu, moja siostra z moim mężem będą teraz u niego do soboty na zmianę. Tato jeszcze ma być przeniesiony na kardiologię do innego szpitala, ale już idzie do przodu.Na OIOMie 4 razy dali mu nowe życie, nigdy nie zapomnę jak się Nim opiekowali, lekarze , pielęgniarki. Brak nam słów podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam Wrocławiaków, szczególnie Megankę i Secama. A to dlatego, że Meganka modliła się o zdrowie dla mojego taty a Ciebie Secam, bo wiem co ostatnio przeżywałeś, jak żona chorowała. Z moim tatą już ok, jutro jadę nad morze po dzieci a od przyszłego tygodnia zacznę myśleć też o budowie, dachówkach itp. Aniu Bardzo się cieszę że wszytko jest już dobrze i dalej życzę żeby było jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Na OIOMie 4 razy dali mu nowe życie, nigdy nie zapomnę jak się Nim opiekowali, lekarze , pielęgniarki. Brak nam słów podziękowania. Wiem o czym mówisz Aniu - tego nie wie nikt, kto nie widział pracy na ojomie od wewnątrz. powiem tak - WIELKI SZACUNEK DLA ICH PRACY - to inna praca do której przywykliśmy mówiąc o złym działaniu służby zdrowia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Aniu i Secam - To co piszecie o OIOM-ie, pewnie daje nadzieję innym, a nadzieja to więcej niż człowiek jest w stanie sobie wyobrazić. Oboje trzymajcie się i nie dajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Małgosiu - graaaaaaatuluję pierwszych wykopów pod domkiem!!! Ale ja Ci zazdroszczę (wiem, wiem - to okropne ). Wyobrażam sobie jaką macie radochę teraz. To taki najprzyjemniejszy etap budowania. Jakie macie plany na ten rok ? SSO czy może SSZ ? Pisz, pisz .... i wklejaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Małgosiu - graaaaaaatuluję pierwszych wykopów pod domkiem!!! Ale ja Ci zazdroszczę (wiem, wiem - to okropne ). Wyobrażam sobie jaką macie radochę teraz. To taki najprzyjemniejszy etap budowania. Jakie macie plany na ten rok ? SSO czy może SSZ ? Pisz, pisz .... i wklejaj zdjęcia Po pierwsze - plan "ZAMIESZKAĆ" - CHCIAŁABYM, ale się nie da. Będziemy robić ile się da i jak szybko się da. Michał chce zrobić Wielkanoc w nowym domku - wiem, że nie damy rady, ale takie myśli powodują, że chce się coś robić Nie przejmuj się, ja też innym zazdroszczę, że już mieszkają np. TMK, który już się rozpakowuje i wnosi meble, aniahubi, która nie ma internetu, ale za to rozpakowuje kartony, naleśnik, który pewnie niedługo już zamieszka, widzisz też zazdroszczę , ale życzę powodzenia i szczęścia w nowych domkach z nowymi potomkami ( ludzkimi i zwierzęcymi ) Przyznam szczerze, że podziwiam, tych co budują i piszą i piszą, ja wczoraj po powrocie ( a to początek budowy, gdzie prawie nic nie robimy ) byłam tak zmęczona, że nie miałam siły pisać, co tam pisać, nawet nie otworzyłam laptopa - zabrakło sił Za to dzisiaj dałam radę pisać pozdrawiam wszystkich piszących i czytających : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 no Megana......moje gratulacje !!!! super fotorelacja!!! dzieki temu przezylam raz jeszcze swoje zalewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 no Megana......moje gratulacje !!!! super fotorelacja!!! dzieki temu przezylam raz jeszcze swoje zalewanie A inni przeżywają, że sami niedługo będą zalewać, a ja to chyba sama się w końcu zaleję, jak już się wszystko uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja proponuje na forum jedno wspólne, wielkie zalanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A inni przeżywają, że sami niedługo będą zalewać, a ja to chyba sama się w końcu zaleję, jak już się wszystko uspokoi Jak sama???? A z koleżankami to nie łaska???? Mam propozycję : najpierw zalejemy się u Ciebie, potem u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gratki !!! pieniążki na szczęście....... i dalej do roboty zobaczysz teraz jak wszystko szybko będzie się toczyć . ps. a co do zalewania ......hmm ......nie odmówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łoł ale grucha, no i ten beton Śliczną pogodę mieliście - gdzie to załatwiałaś ? No to "buty" wykupione już macie, teraz portki Super foto-relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 29.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Nie przejmuj się, ja też innym zazdroszczę, że już mieszkają np. TMK, który już się rozpakowuje i wnosi meble, aniahubi, która nie ma internetu, ale za to rozpakowuje kartony, naleśnik, który pewnie niedługo już zamieszka, widzisz też zazdroszczę , ale życzę powodzenia i szczęścia w nowych domkach z nowymi potomkami ( ludzkimi i zwierzęcymi ) No fakt, że na początku jest ciężko, ale szybko mija... Kiedy ściany rosną w oczach, to naprawdę widać szybkie postępy. Później znowu przychodzi okres załamania podczas wykończeniówki - jak wkładasz te pieniążki, fachowcy się przewijają, a końca ciągle nie widać. Ale to wszystko mija błyskawicznie - przecież niedawno my też zaczynaliśmy, a już mieszkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 29.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No gratuluję ) i tez zazdroszczę My wczoraj wypompowaliśmy wodę z naszego jeziora i czekamy aż obeschnie. Na razie pogoda zapowiada się słoneczna więc powinno obsychać dobrze W sobotę planujemy wybudować naszą "pakamerę" w domyśle blaszak żeby nie wozić ciągle wszystkiego samochodem w tą i z powrotem. I oczywiście też mamy oprócz już wywieszonej tablicy informacyjnej tabliczki w stylu : TEREN PRYWATNY, BIURO i takie tam .... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 29.07.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu Zazdroszcze Wam, ze juz jestescie tak daleko z budowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gratki !!! pieniążki na szczęście....... i dalej do roboty zobaczysz teraz jak wszystko szybko będzie się toczyć . ps. a co do zalewania ......hmm ......nie odmówię Kalu, Iwonko, Naleśnik - zalać się zawsze możemy :) Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts