Megana 29.07.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Łoł ale grucha, no i ten beton Śliczną pogodę mieliście - gdzie to załatwiałaś ? No to "buty" wykupione już macie, teraz portki Super foto-relacja Ryska, teraz spódniczkę hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja tam moge do Wrocka przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No fakt, że na początku jest ciężko, ale szybko mija... Kiedy ściany rosną w oczach, to naprawdę widać szybkie postępy. Później znowu przychodzi okres załamania podczas wykończeniówki - jak wkładasz te pieniążki, fachowcy się przewijają, a końca ciągle nie widać. Ale to wszystko mija błyskawicznie - przecież niedawno my też zaczynaliśmy, a już mieszkamy... Nastko79 - Tobie to tylko zazdrościć, i to jeszcze jak. Masz piękny domek i nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No gratuluję ) i tez zazdroszczę My wczoraj wypompowaliśmy wodę z naszego jeziora i czekamy aż obeschnie. Na razie pogoda zapowiada się słoneczna więc powinno obsychać dobrze W sobotę planujemy wybudować naszą "pakamerę" w domyśle blaszak żeby nie wozić ciągle wszystkiego samochodem w tą i z powrotem. I oczywiście też mamy oprócz już wywieszonej tablicy informacyjnej tabliczki w stylu : TEREN PRYWATNY, BIURO i takie tam .... a co ZuzankoT - trzymam kciuki za pogodę i żeby Ci się udało wreszcie wyjść z ziemi i obyś szybko zobaczyła swoje mury upragnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu Zazdroszcze Wam, ze juz jestescie tak daleko z budowa... babo na budowie - Przyznam że wolę kobieto na budowie Dziękujemy bardzo za życzenia, więcej do Ciebie napiszę, gdy przeczytam Twój dziennik. Wiem, że Michał podgląda Wasze perypetie budowlane i wcześniej wspominał już o Waszej budowie za granicami kraju :) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja tam moge do Wrocka przyjechac A często we Wrocławiu bywasz Kalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jeszcze nigdy nie byłam we Wrocławiu więc kiedyś z ochotą przyjade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jeszcze nigdy nie byłam we Wrocławiu więc kiedyś z ochotą przyjade Koniecznie :) Na pewno Ci się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jak juz postawisz swój dom.....wtedy przyjade koniecznie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No właśnie, pewnie nie za wiele osób miało zamiar przyjść ( Ania Klepka się ucieszy), ale ja w sprawie spotkania piwnego: Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00 Wrocław Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło) Niestety nie będę mogła być na spotkaniu, ponieważ mam imprezę integracyjno -pożegnalną właśnie się dowiedziałam w pracy:( Czy w związku z tym przekładamy nasze piwko, czy jest ktoś, kto chce się jednak spotkać??? Co Wy na to - przenosimy na inny termin? Czekam na propozycję ............................. nowej daty spotkania - zobaczymy ilu jest chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 30.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Łoł ale grucha, no i ten beton Śliczną pogodę mieliście - gdzie to załatwiałaś ? No to "buty" wykupione już macie, teraz portki Super foto-relacja Ryska, teraz spódniczkę hehehehehe Gustowny powinien nosić spodnie. No, no a fundamenty robią się migiem, zacznij rozważać tegoroczne BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.07.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Małgosiu - jak na początek, to faktycznie niezłe tempo Z tym wprowadzaniem się nie przesadzaj - ja planuję sie wprowadzić na Boże Narodzenie 2010 a jeszcze nie rozpoczęłam budowania Na pewno Wam się uda - trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Megana..... szybciutko wam idzie !! teraz będzie domu w oczach przybywało oby tylko pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.07.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Megana..... szybciutko wam idzie !! teraz będzie domu w oczach przybywało oby tylko pogoda dopisała Iwonko, Kalu - ja mam nadzieję, że szybko będziecie mnie gonić ze swoimi budowami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 31.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Megana ja dokładnie rok temu dźwigałem bloczki ....ale tez czas zapiernicza i zobaczysz to samo będzie u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 31.07.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Małgosiu, widzę, że nadszedł czas wyborów, czyli czas rwania włosów z głowy Nie zazdroszczę, aczkolwiek wiem, że mnie też to czeka. Generalnie to my już mamy wybraną dachówkę, okna i drzwi, więc licze na to, że obędzie się bez problemów Warstwy bloczków rosną w oczach - lada chwila będziecie mieli postawione ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 31.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 zaglądam tu czasem i podziwiam tempo prac, nieustająco jestem pod wrażeniem, miałam nadzieję zobaczyć fundamenty w realu (dzięki za namiary na ekipę), ale zanim się zbierzemy, u was będzie już cały dom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 zaglądam tu czasem i podziwiam tempo prac, nieustająco jestem pod wrażeniem, miałam nadzieję zobaczyć fundamenty w realu (dzięki za namiary na ekipę), ale zanim się zbierzemy, u was będzie już cały dom pozdrawiam Mamik, jedż do nas sam Umów się z Panem Bogdanem - GM i wal jak w dym do nas zobaczyć Iwonko i Naleśnik - wreszcie urlopik :) Zabieram się od poniedziałku do roboty. I dobrze, bo ja siedzieć bezczynnie nie umiem Aaaaaa dzisiaj może zaleją chudziak i mamy spotkanie z "pasikami" - później wyjaśnię kto to i dlaczego pasiki:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam! Wpadłam popatrzeć jak wam idzie, a tu już fundament zalany i się murowanko zaczęło Szybciutko poszło jak nie wiem co. Macie fajny projekt i szeroką działke do niego , aż wam zazdraszczam Jeszcze nie raz tu pewnie wlecę bo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Witam! Wpadłam popatrzeć jak wam idzie, a tu już fundament zalany i się murowanko zaczęło Szybciutko poszło jak nie wiem co. Macie fajny projekt i szeroką działke do niego , aż wam zazdraszczam Jeszcze nie raz tu pewnie wlecę bo mi się podoba Afrodytko, wpadaj do nas będzie mam bardzo miło. Również cieszymy się, że idzie do przodu i jak już wcześniej pisał Secam, to takie etapy, które widać później będzie dużo roboty, ale mało widać Co do działki, to jak tak wszystko rozkopane, to tych metrów jakoś tak mało Pozdrawiam Cię serdecznie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts