Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No fakt, że na początku jest ciężko, ale szybko mija... Kiedy ściany rosną w oczach, to naprawdę widać szybkie postępy. Później znowu przychodzi okres załamania podczas wykończeniówki - jak wkładasz te pieniążki, fachowcy się przewijają, a końca ciągle nie widać. Ale to wszystko mija błyskawicznie - przecież niedawno my też zaczynaliśmy, a już mieszkamy...

Nastko79 - Tobie to tylko zazdrościć, i to jeszcze jak. Masz piękny domek i nic dodać nic ująć :D :D :D

No gratuluję :)) i tez zazdroszczę :lol:

My wczoraj wypompowaliśmy wodę z naszego jeziora i czekamy aż obeschnie. Na razie pogoda zapowiada się słoneczna więc powinno obsychać dobrze :D

W sobotę planujemy wybudować naszą "pakamerę" w domyśle blaszak żeby nie wozić ciągle wszystkiego samochodem w tą i z powrotem. I oczywiście też mamy oprócz już wywieszonej tablicy informacyjnej tabliczki w stylu : TEREN PRYWATNY, BIURO i takie tam .... a co :lol:

ZuzankoT - trzymam kciuki za pogodę i żeby Ci się udało wreszcie wyjść z ziemi i obyś szybko zobaczyła swoje mury upragnione :)

Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :D :D

Zazdroszcze Wam, ze juz jestescie tak daleko z budowa...

babo na budowie - Przyznam że wolę kobieto na budowie :lol: :lol: :lol:

Dziękujemy bardzo za życzenia, więcej do Ciebie napiszę, gdy przeczytam Twój dziennik. Wiem, że Michał podgląda Wasze perypetie budowlane i wcześniej wspominał już o Waszej budowie za granicami kraju :) :) :)

Pozdrawiam serdecznie :)

No właśnie, pewnie nie za wiele osób miało zamiar przyjść ( Ania Klepka się ucieszy), ale ja w sprawie spotkania piwnego:

Spotkanie PIWNE w dn. 31.07.2009 o godz. 19:00

Wrocław

Rynek-Ratusz 24 - ogródek( jeśli będzie ciepło)

Niestety nie będę mogła być na spotkaniu, ponieważ mam imprezę integracyjno -pożegnalną :cry: :cry: :cry: właśnie się dowiedziałam w pracy:(

Czy w związku z tym przekładamy nasze piwko, czy jest ktoś, kto chce się jednak spotkać???

Co Wy na to - przenosimy na inny termin?

Czekam na propozycję ............................. nowej daty spotkania - zobaczymy ilu jest chętnych :wink:

Łoł ale grucha, no i ten beton :D

Śliczną pogodę mieliście - gdzie to załatwiałaś ?

No to "buty" wykupione już macie, teraz portki :)

Super foto-relacja :)

Ryska, teraz spódniczkę hehehehehe :)

Gustowny powinien nosić spodnie. :roll: :D

No, no a fundamenty robią się migiem, zacznij rozważać tegoroczne BN :)

Małgosiu,

widzę, że nadszedł czas wyborów, czyli czas rwania włosów z głowy :p

Nie zazdroszczę, aczkolwiek wiem, że mnie też to czeka. Generalnie to my już mamy wybraną dachówkę, okna i drzwi, więc licze na to, że obędzie się bez problemów :)

Warstwy bloczków rosną w oczach - lada chwila będziecie mieli postawione ściany :D

zaglądam tu czasem i podziwiam tempo prac, nieustająco jestem pod wrażeniem, miałam nadzieję zobaczyć fundamenty w realu (dzięki za namiary na ekipę), ale zanim się zbierzemy, u was będzie już cały dom :wink:

pozdrawiam

Mamik, jedż do nas sam :)

Umów się z Panem Bogdanem - GM i wal jak w dym :) do nas zobaczyć :)

Iwonko i Naleśnik - wreszcie urlopik :) :) :)

Zabieram się od poniedziałku do roboty. I dobrze, bo ja siedzieć bezczynnie nie umiem :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaaaaa dzisiaj może zaleją chudziak i mamy spotkanie z "pasikami" - później wyjaśnię kto to i dlaczego pasiki:lol: :lol:

Witam! Wpadłam popatrzeć jak wam idzie, a tu już fundament zalany i się murowanko zaczęło :o :wink: Szybciutko poszło jak nie wiem co.

Macie fajny projekt i szeroką działke do niego :lol: , aż wam zazdraszczam :oops: Jeszcze nie raz tu pewnie wlecę :wink: bo mi się podoba :D

Afrodytko, wpadaj do nas będzie mam bardzo miło. Również cieszymy się, że idzie do przodu i jak już wcześniej pisał Secam, to takie etapy, które widać :)

później będzie dużo roboty, ale mało widać :)

Co do działki, to jak tak wszystko rozkopane, to tych metrów jakoś tak mało :)

Pozdrawiam Cię serdecznie :D :D[/b]