Iwona Sudol 01.08.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No to nic, ino się napić dzisiaj wypada Małgosiu Do jutra wytrzeźwiejesz, a od poniedziałku znowu do roboty Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 No to nic, ino się napić dzisiaj wypada Małgosiu Do jutra wytrzeźwiejesz, a od poniedziałku znowu do roboty Brawo!!! Iwonko, właśnie pijemy sobie Sangrię , ale wczoraj piłam drinusie ( spotkanie integracyjne z pracy), więc chyba muszę przystopować A tak poważnie, to jestem bardziej zmęczona słońcem niż pracą. Na naszej działce nie ma ani odrobiny cienia , więc gdy dzisiaj lali płytę, to mi słoneczko trochę dało popalić i wróciłam taka zmęczona, jakbym pracowała fizycznie Tak więc czekam z niecierpliwością na mury, żeby było się gdzie schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.08.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Megana..........koniecznie to musisz opić !!!! ciesze sie, że sprawnie Wam idzie budowa .........wiesz co mi sie najbardziej spodobało na Twoich zdjęciach??? te ciuchy wiszące na płocie wyglada jakbyś pranie na budowie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Megana..........koniecznie to musisz opić !!!! ciesze sie, że sprawnie Wam idzie budowa .........wiesz co mi sie najbardziej spodobało na Twoich zdjęciach??? te ciuchy wiszące na płocie wyglada jakbyś pranie na budowie zrobiła Kalu - pralki jeszcze nie mam tam gdzie podłączyć, ale żeby wyschło na powietrzu, to właściwie mogłabym tam zawieźć Ja też tak uważam, że pranie jest super :) , ale to tylko dobrze świadczy o chłopakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Megana, ja się nie znam, ale stan "0" w tydzień to chyba jakieś mistrzostwo świata jest. Czy ty ich tak gonisz, czy oni sami tacy "dziwni"??Zdecydowanie koniecznie i nieodwołalnie z panem GM muszę szybko się poumawiać, ale czy ja za nim nadąże??Na kiedy planujecie SSO zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Megana, ja się nie znam, ale stan "0" w tydzień to chyba jakieś mistrzostwo świata jest. Czy ty ich tak gonisz, czy oni sami tacy "dziwni"?? mamik, no fakt jacyś dziwni Są bardzo pracowici i jesteśmy z nich zadowoleni, dzięki Ci TMK po raz kolejny za namiary na Bogdana . Zdecydowanie koniecznie i nieodwołalnie z panem GM muszę szybko się poumawiać, ale czy ja za nim nadąże?? Ich szef też za nimi nie nadąża Namiary na PW mogę wysłać jeśli chcesz Na kiedy planujecie SSO zrobić? Hyyy plan na drugą połowę września, ale czy się uda, czy będzie pogoda, czy górale nie będą mieć obsuwy - tego nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Namiary już mi raz wysyłałaś, więc mam. Ociągam się tak trochę z tymi rozmowami, bo ciągle nie mogliśmy wybrać projektu, tzn. jeden wybraliśmy, ale uznaliśmy, że "jednak nie", więc go oddaliśmy i teraz czekamy na nowy (mam nadzieję już ostateczny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Namiary już mi raz wysyłałaś, więc mam. Ociągam się tak trochę z tymi rozmowami, bo ciągle nie mogliśmy wybrać projektu, tzn. jeden wybraliśmy, ale uznaliśmy, że "jednak nie", więc go oddaliśmy i teraz czekamy na nowy (mam nadzieję już ostateczny). To życzę Ci powodzenia w podejmowaniu trafnych decyzji Też tak mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.08.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To pocieszające, a patrząc na Twoje postępy - jest dla nas nadzieja gratuluję "lotniska" i teraz to już na pewno będę zglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.08.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To pocieszające, a patrząc na Twoje postępy - jest dla nas nadzieja gratuluję "lotniska" i teraz to już na pewno będę zglądać i kibicować Dzięki i ja też bym poczytała Twój , może założysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Dzięki i ja też bym poczytała Twój , może założysz ? na chwilę obecną raczej nie planuję, ale inne czytam bardzo chętnie jak u mnie zacznie się dziać dużo i szybko, to może się odważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 02.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 uprzejmie donoszę, ze o godzinie 9,30 stan zero nadal stał na swoim miejscu, panowie pili kawę przed przyczepą a pranie się suszy na płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 02.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej Meganko Ostatnio zaniedbalam wszystkich ,bo do wieczora jestem w pracy i nie mam netu ze soba ............musze pomyslec o mobilnym internecie,bo teraz juz tak caly czas bede dlugo pracowala i ciezko nadrobic zaleglosci forumowe Wielkie gratulacje lotniska na dzialce .........pieknie i szybko idzie,az mnie sciska z zazdrosci ,ale oczywiscie takiej pozytywnej ,oby tak dalej i cos mi sie wydaje ze skonczycie wczesniej niz swieta 2010 czego Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Gratki za stan "0" to się nazywa TEMPO!! aż miło patrzeć jak zaczyna powstawać domek. i maleńkie sprostowanie A tu pustak na ściankę działową (szer.12 cm x dług. 50 cm x wys. 23,8 cm) http://www.systemc.pl/domek/0908/IMG_0039.JPG chyba powinien być wymiar szer. na 11,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 chyba powinien być wymiar szer. na 11,5 Witaj naLeśnik Wymiar jest podany prawidłowo. Budujemy schron A poważnie to jakiś taki wynalazek : http://www.klimabloc.at/t3/index.php?id=100 Opis : Wandstärke 120 mm Mamy nadzieje, że to nie jakiś bubel itp. Próbki wyglądają OK. Zobaczymy jak to wyjdzie i co przywiozą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 uprzejmie donoszę, ze o godzinie 9,30 stan zero nadal stał na swoim miejscu, panowie pili kawę przed przyczepą a pranie się suszy na płocie Secam dziękujemy za meldunek :) Mamy nadzieje za taki stan nie "znika" z chwili na chwilkę Co do prania, to jakoś tak długo im się suszy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej Meganko Ostatnio zaniedbalam wszystkich ,bo do wieczora jestem w pracy i nie mam netu ze soba ............musze pomyslec o mobilnym internecie,bo teraz juz tak caly czas bede dlugo pracowala i ciezko nadrobic zaleglosci forumowe Wielkie gratulacje lotniska na dzialce .........pieknie i szybko idzie,az mnie sciska z zazdrosci ,ale oczywiscie takiej pozytywnej ,oby tak dalej i cos mi sie wydaje ze skonczycie wczesniej niz swieta 2010 czego Wam zycze Kobieto, toż Ty się wykończysz, jak będziesz tyle pracować niedługo Ty też zaczniesz, nie martw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Małgosiu - byłaś tak blisko i nie zadzwoniłaś My spędziliśmy dzisiaj pół dnia na działce - było koszenie, sprzątanie i pieczenie kiełbasek na ognisku. Z Wielkiej Sowy mieliście spacerkiem na moją działkę jakąś godzinkę, a samochodem pewnie jeszcze szybciej Następnym razem daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Małgosiu - byłaś tak blisko i nie zadzwoniłaś My spędziliśmy dzisiaj pół dnia na działce - było koszenie, sprzątanie i pieczenie kiełbasek na ognisku. Z Wielkiej Sowy mieliście spacerkiem na moją działkę jakąś godzinkę, a samochodem pewnie jeszcze szybciej Następnym razem daj znać Iwonko - Oboje z Michałem myśleliśmy o Was żeby zadzwonić , ale później przyszło nam do głowy, że jest niedziela i pewnie odpoczywacie, a my będziemy Wam głowę zawracać, ale teraz żałuję. Następnym razem chociaż zadzwonię - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.08.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 uprzejmie donoszę, ze o godzinie 9,30 stan zero nadal stał na swoim miejscu, panowie pili kawę przed przyczepą a pranie się suszy na płocie Secam - Właśnie przeszła burza, jak ekipa budująca nie ściągnęła prania, to będzie się suszyć drugi tydzień......... A ja myślałam, że ściągną już te firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts