Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to nic, ino się napić dzisiaj wypada Małgosiu :D :D

Do jutra wytrzeźwiejesz, a od poniedziałku znowu do roboty :lol:

Brawo!!!

Iwonko, właśnie pijemy sobie Sangrię :),

ale wczoraj piłam drinusie ( spotkanie integracyjne z pracy), więc chyba muszę przystopować :lol: :lol: :lol:

A tak poważnie, to jestem bardziej zmęczona słońcem niż pracą. Na naszej działce nie ma ani odrobiny cienia :( , więc gdy dzisiaj lali płytę, to mi słoneczko trochę dało popalić i wróciłam taka zmęczona, jakbym pracowała fizycznie :(

Tak więc czekam z niecierpliwością na mury, żeby było się gdzie schować :)

Megana..........koniecznie to musisz opić !!!!

ciesze sie, że sprawnie Wam idzie budowa :wink:

.........wiesz co mi sie najbardziej spodobało na Twoich zdjęciach??? te ciuchy wiszące na płocie :lol: :lol: wyglada jakbyś pranie na budowie zrobiła :lol: :lol:

Kalu - pralki jeszcze nie mam tam gdzie podłączyć, ale żeby wyschło na powietrzu, to właściwie mogłabym tam zawieźć :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja też tak uważam, że pranie jest super :) :) :), ale to tylko dobrze świadczy o chłopakach :)

Megana, ja się nie znam, ale stan "0" w tydzień to chyba jakieś mistrzostwo świata jest. Czy ty ich tak gonisz, czy oni sami tacy "dziwni"??

mamik, no fakt :lol: :lol: :lol: :lol: jacyś dziwni :)

Są bardzo pracowici i jesteśmy z nich zadowoleni, dzięki Ci TMK po raz kolejny za namiary na Bogdana :-).

Zdecydowanie koniecznie i nieodwołalnie z panem GM muszę szybko się poumawiać, ale czy ja za nim nadąże??

Ich szef też za nimi nie nadąża :lol: :lol: :lol: Namiary na PW mogę wysłać jeśli chcesz :)

Na kiedy planujecie SSO zrobić?

Hyyy plan na drugą połowę września, ale czy się uda, czy będzie pogoda, czy górale nie będą mieć obsuwy - tego nie wie nikt :)

Namiary już mi raz wysyłałaś, więc mam. Ociągam się tak trochę z tymi rozmowami, bo ciągle nie mogliśmy wybrać projektu, tzn. jeden wybraliśmy, ale uznaliśmy, że "jednak nie", więc go oddaliśmy i teraz czekamy na nowy (mam nadzieję już ostateczny).

To życzę Ci powodzenia w podejmowaniu trafnych decyzji :)

Też tak mieliśmy :lol: :lol: :lol:

Hej Meganko

Ostatnio zaniedbalam wszystkich ,bo do wieczora jestem w pracy i nie mam netu ze soba ............musze pomyslec o mobilnym internecie,bo teraz juz tak caly czas bede dlugo pracowala i ciezko nadrobic zaleglosci forumowe :oops: :oops: :oops: :oops:

Wielkie gratulacje lotniska na dzialce :lol: :lol: :lol: :wink: .........pieknie i szybko idzie,az mnie sciska z zazdrosci ,ale oczywiscie takiej pozytywnej :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ,oby tak dalej i cos mi sie wydaje ze skonczycie wczesniej niz swieta 2010 czego Wam zycze :D :D

chyba powinien być wymiar szer. na 11,5 ;)

Witaj naLeśnik :) Wymiar jest podany prawidłowo. Budujemy schron ;-)

A poważnie to jakiś taki wynalazek : http://www.klimabloc.at/t3/index.php?id=100

Opis : Wandstärke 120 mm

Mamy nadzieje, że to nie jakiś bubel itp. Próbki wyglądają OK. Zobaczymy jak to wyjdzie i co przywiozą :).

uprzejmie donoszę, ze o godzinie 9,30 stan zero nadal stał na swoim miejscu, panowie pili kawę przed przyczepą a pranie się suszy na płocie :D

:) Secam dziękujemy za meldunek :):) Mamy nadzieje za taki stan nie "znika" z chwili na chwilkę :)

Co do prania, to jakoś tak długo im się suszy :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiamy

Hej Meganko

Ostatnio zaniedbalam wszystkich ,bo do wieczora jestem w pracy i nie mam netu ze soba ............musze pomyslec o mobilnym internecie,bo teraz juz tak caly czas bede dlugo pracowala i ciezko nadrobic zaleglosci forumowe :oops: :oops: :oops: :oops:

Wielkie gratulacje lotniska na dzialce :lol: :lol: :lol: :wink: .........pieknie i szybko idzie,az mnie sciska z zazdrosci ,ale oczywiscie takiej pozytywnej :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ,oby tak dalej i cos mi sie wydaje ze skonczycie wczesniej niz swieta 2010 czego Wam zycze :D :D

Kobieto, toż Ty się wykończysz, jak będziesz tyle pracować :o :o

niedługo Ty też zaczniesz, nie martw się :)

Małgosiu - byłaś tak blisko i nie zadzwoniłaś :-?

My spędziliśmy dzisiaj pół dnia na działce - było koszenie, sprzątanie i pieczenie kiełbasek na ognisku. Z Wielkiej Sowy mieliście spacerkiem na moją działkę jakąś godzinkę, a samochodem pewnie jeszcze szybciej :)

Następnym razem daj znać :D

Małgosiu - byłaś tak blisko i nie zadzwoniłaś :-?

My spędziliśmy dzisiaj pół dnia na działce - było koszenie, sprzątanie i pieczenie kiełbasek na ognisku. Z Wielkiej Sowy mieliście spacerkiem na moją działkę jakąś godzinkę, a samochodem pewnie jeszcze szybciej :)

Następnym razem daj znać :D

Iwonko - Oboje z Michałem myśleliśmy o Was żeby zadzwonić :oops: :oops: :oops: , ale później przyszło nam do głowy, że jest niedziela i pewnie odpoczywacie, a my będziemy Wam głowę zawracać, ale teraz żałuję. Następnym razem chociaż zadzwonię - obiecuję :D

uprzejmie donoszę, ze o godzinie 9,30 stan zero nadal stał na swoim miejscu, panowie pili kawę przed przyczepą a pranie się suszy na płocie :D

Secam - Właśnie przeszła burza, jak ekipa budująca nie ściągnęła prania, to będzie się suszyć drugi tydzień......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja myślałam, że ściągną już te firanki :wink: