Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na chwilę Was zostawić a już stan zero jest GRATULUJĘ, szybciutko przybywa aż miło.

Małgosiu pisałam Ci o piasku ale nie wiem czy dotarły malie.

Co do spotkania to dobrze się stało bo my również nie mogliśmy, ale chętnie w innm terminie.

Zdjecia z gór piękne ja też zbieram kamienie (ba przywożę z zagranicy) czy to jakaś choroba?

Na chwilę Was zostawić a już stan zero jest GRATULUJĘ, szybciutko przybywa aż miło.

Małgosiu pisałam Ci o piasku ale nie wiem czy dotarły malie.

Co do spotkania to dobrze się stało bo my również nie mogliśmy, ale chętnie w innm terminie.

Zdjecia z gór piękne ja też zbieram kamienie (ba przywożę z zagranicy) czy to jakaś choroba?

Kasiu73 - z tym stanem 0 to tak wyszło niechcący :lol: , ale teraz nie możemy dalej ruszyć, bo ........ czekamy na bloczki, które jadą z Austrii i miały być w poniedziałek, może we wtorek, ale chyba będą w środę :o

Jak widzisz stanęła robota :(

Co do spotkania, to może uda się po okresie urlopowym :)

Kamienie, ja od dawna mam świra na punkcie kamieni :lol: :lol: :lol: Wracają z górek, zawsze coś przytargam. Jeszcze nie wiedzieliśmy, że będziemy się budować, a na balkonie leżało duuuuużo kamieni - teraz się przydadzą :) :)

Gratuluję stanu 0!!!! Na tym etapie dom wydaje się ogromny, potem wszystko wraca do normy :D Teraz nie oddałabym nawet metra, a też myślałam, że budujemy halę, no może magazyn :wink: A górki to masz piękne :D

Reniu - Ja mam jakoś na odwrót, wydaje mi się, że strasznie mały nasz domek :)

Więc mam nadzieję, że te metry to dopiero będzie widać :lol: :lol: :lol:

A co do górek, to mam je, ale jak pojadę z Wrocławia :)

Pozdrawiam :)

Meganko......czarna dachówka bardzo mi sie podoba!!!!

sama chce u siebie miec czarna albo ciemny grafit :wink:

widze, że prace u Ciebie szybko postępują, gratulacje :lol:

widziałam te drewniane płoty i najbardziej wpadł mi w oko ten drewniany balkon :lol: :lol: naprawde fajnie wygląda!!

Wiesz ona jest czarna, ale jak lezy na dachu, to wygląda, jak bardzo, bardzo ciemna brązowa. Mi się również podobać zaczyna. leży jedna w pokoju i spoglądam na nią i się oswajam z myślą o kupnie :wink:

słuchaj no Megana ....to tempo pracy..... bo kompleksów się nabawię ;)

żartuje.... dobrze Wam idzie i tak trzymać!!

Może Boże Narodzenie już w Tym roku tam spędzimy :lol: :lol: :lol: :lol:

A tak poważnie, to sam wiesz, że te etapy szybko się budują ( oczywiście jeśli ma się taką wspaniałą ekipę jak nasza) Później to będzie masakra :wink: