ania klepka 03.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam Małgosiu,gratuluję postępów na budowie. Jak tam spotkanie w związkach twórczych?Mój tato już w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.08.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witaj naLeśnik Wymiar jest podany prawidłowo. Budujemy schron zwracam honor pomyliłem z porothermem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 03.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Na chwilę Was zostawić a już stan zero jest GRATULUJĘ, szybciutko przybywa aż miło. Małgosiu pisałam Ci o piasku ale nie wiem czy dotarły malie.Co do spotkania to dobrze się stało bo my również nie mogliśmy, ale chętnie w innm terminie.Zdjecia z gór piękne ja też zbieram kamienie (ba przywożę z zagranicy) czy to jakaś choroba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Gratuluję stanu 0!!!! Na tym etapie dom wydaje się ogromny, potem wszystko wraca do normy Teraz nie oddałabym nawet metra, a też myślałam, że budujemy halę, no może magazyn A górki to masz piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.08.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Na chwilę Was zostawić a już stan zero jest GRATULUJĘ, szybciutko przybywa aż miło. Małgosiu pisałam Ci o piasku ale nie wiem czy dotarły malie. Co do spotkania to dobrze się stało bo my również nie mogliśmy, ale chętnie w innm terminie. Zdjecia z gór piękne ja też zbieram kamienie (ba przywożę z zagranicy) czy to jakaś choroba? Kasiu73 - z tym stanem 0 to tak wyszło niechcący , ale teraz nie możemy dalej ruszyć, bo ........ czekamy na bloczki, które jadą z Austrii i miały być w poniedziałek, może we wtorek, ale chyba będą w środę Jak widzisz stanęła robota Co do spotkania, to może uda się po okresie urlopowym Kamienie, ja od dawna mam świra na punkcie kamieni Wracają z górek, zawsze coś przytargam. Jeszcze nie wiedzieliśmy, że będziemy się budować, a na balkonie leżało duuuuużo kamieni - teraz się przydadzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Gratuluję stanu 0!!!! Na tym etapie dom wydaje się ogromny, potem wszystko wraca do normy Teraz nie oddałabym nawet metra, a też myślałam, że budujemy halę, no może magazyn A górki to masz piękne Reniu - Ja mam jakoś na odwrót, wydaje mi się, że strasznie mały nasz domek Więc mam nadzieję, że te metry to dopiero będzie widać A co do górek, to mam je, ale jak pojadę z Wrocławia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Pięknie wygląda to lotnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.08.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Pięknie wygląda to lotnisko Afrodytko, jutro już nic tam nie wyląduje ( chyba, że ptaszki Zaczynają budować ściany : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Meganko......czarna dachówka bardzo mi sie podoba!!!! sama chce u siebie miec czarna albo ciemny grafit widze, że prace u Ciebie szybko postępują, gratulacje widziałam te drewniane płoty i najbardziej wpadł mi w oko ten drewniany balkon naprawde fajnie wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Meganko......czarna dachówka bardzo mi sie podoba!!!! sama chce u siebie miec czarna albo ciemny grafit widze, że prace u Ciebie szybko postępują, gratulacje widziałam te drewniane płoty i najbardziej wpadł mi w oko ten drewniany balkon naprawde fajnie wygląda!! Wiesz ona jest czarna, ale jak lezy na dachu, to wygląda, jak bardzo, bardzo ciemna brązowa. Mi się również podobać zaczyna. leży jedna w pokoju i spoglądam na nią i się oswajam z myślą o kupnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 słuchaj no Megana ....to tempo pracy..... bo kompleksów się nabawię żartuje.... dobrze Wam idzie i tak trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 słuchaj no Megana ....to tempo pracy..... bo kompleksów się nabawię żartuje.... dobrze Wam idzie i tak trzymać!! Może Boże Narodzenie już w Tym roku tam spędzimy A tak poważnie, to sam wiesz, że te etapy szybko się budują ( oczywiście jeśli ma się taką wspaniałą ekipę jak nasza) Później to będzie masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.08.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ...... Później to będzie masakra nie masakra tylko......wykańczanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ...... Później to będzie masakra nie masakra tylko......wykańczanie się Wykańczanie masakryczne - może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tak - wykańczanie masakryczne potwierdzam zajrzałam, przeczytałam, po sobie ślad zostawiłam i ... obietnicę, ze będę regularnie zaglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 tak - wykańczanie masakryczne potwierdzam zajrzałam, przeczytałam, po sobie ślad zostawiłam i ... obietnicę, ze będę regularnie zaglądać pozdrawiam Anetinko - Zapraszam i będzie mi bardzo miło , więc wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wpadać mogę ale mam nadzieję, że póki co jedynie do waszego dziennika pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 wpadać mogę ale mam nadzieję, że póki co jedynie do waszego dziennika pozdrawiam Jeśli Twoje życzenie, to mogę pożyczyć potomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 póki co mam za aż nadto na stanie - mąż, syn i dwa psiaki tylko ja płci odmiennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 póki co mam za aż nadto na stanie - mąż, syn i dwa psiaki tylko ja płci odmiennej To teraz dziewczynka by Ci się przydała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts