anetina 06.08.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 no tak ale mąż chce jeszcze syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 no tak ale mąż chce jeszcze syna To bliźniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 podobno od męża strony wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.08.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 podobno od męża strony wszystko możliwe To życzę dwóch dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 06.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ło matko!! Ja na ten stan czekałam 4 m-ce !!! Idziecie dosłownie jak burza ! Tak, tak BN 2009 w swoim domku jest jak najbardziej realne- przy takim tempie to pestka. Wykończeniówka będzie 10-12.2009 i parapetówa z Sylwestrem "murowana" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 podobno od męża strony wszystko możliwe To życzę dwóch dziewczynek jak najbardziej można życzyć a tempo - oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 07.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Tak, tak BN 2009 w swoim domku jest jak najbardziej realne- przy takim tempie to pestka. Wykończeniówka będzie 10-12.2009 i parapetówa z Sylwestrem "murowana" nie tak prędko.... stawianie SSO idzie błyskawicznie - ale jak strop będzie lany to już będzie mała przerwa (30 dni) choć można dalej ostrożnie jechać z koksem po tygodniu od zalania (np ściany szczytowe). Wykończeniówka niestety nie idzie tak szybko choćby dlatego, że ilość podejmowanych decyzji wzrasta tysiąckrotnie. Dochodzą też takie opóźnienia jak np czekanie na drzwi lub okna 4-5 tyg. Cieszcie się stanem obecnym bo to najfajniejsza część budowy... - "samo się robi" i dom rośnie jak na drożdżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Cieszcie się stanem obecnym bo to najfajniejsza część budowy... - "samo się robi" i dom rośnie jak na drożdżach. ale pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 07.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wykończeniówka niestety nie idzie tak szybko choćby dlatego, że ilość podejmowanych decyzji wzrasta tysiąckrotnie. jeszcze wzrasta ???? Cieszcie się stanem obecnym bo to najfajniejsza część budowy... - "samo się robi" i dom rośnie jak na drożdżach. no to sie ciesze, chociaż nie zawsze mi to wychodzi A myslałam, że najlapsze przede mną No nic trza budować dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 07.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 jeszcze wzrasta ???? A nie? Kafelki, duperelki, kraniki, dywaniki. Panele AC5 czy może AC3 a może deska Barlinecka - nie jednak kafle ... a może jednak parkiet? chyba jednak korek... albo nie jednak panele najtańsze... no ale jakiej firmy? no i jaki pod nie podkład? Wybór mebli kuchennych . Jaki kocioł? Jakiej firmy? A może podłogówka? Pompa ciepła? Rekuperator odkurzacz centralny - robić? Gdzie gniazdka el. w pokojach? Jakie gniazdka (firma,design) itd itp.... Wszystko to trzeba przemyśleć, zamówić, kupić, znaleźć fachowców, ustalić z fachowcem jak ma położyć DOPILNOWAĆ GO !!!! albo robić samemu po pracy i weekendy - no to wtedy i 2 lata to mało... - teraz lepiej? ja już wykańczam się drugi rok... a też mi się zdawało, że na BN 2008 będziemy mieszkać. Oczywiście Wam życzę szybszego wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja się wykańczam i BN 2009 to będę już dawno mieszkać ale mam to szczęście, ze sami wykańczamy i dom i siebie a koszty robocizny - bez porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Pierwek, masz rację, ale nie pocieszyłeś mnie Wczoraj podliczyłam kasę i chyba potrzebny worek z pieniędzmi lub maszynka do robienia pieniędzy - może ktoś ma na zbyciu Ryska - za chwilę skończą SSO i będzie koniec spektakularnych wyczynów, ale teraz cieszę się z tego co jest, bo kiedy się cieszyć, jak nie teraz Póżniej będę płakać nad wydawaniem pieniędzy, których zabraknie Anetina - to życzę Ci z całego serca Tych bliźniaków płci żeńskiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Meganko........ja też sie z chęcią podłącze to maszynki tej do robienia pieniedzy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Meganko........ja też sie z chęcią podłącze to maszynki tej do robienia pieniedzy !!!! Siedzę i główkuję, czy to tylko mi zabraknie, czy więcej jest takich ludków jak my Napiszcie i pocieszcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ja sie zgłaszam jako pierwsza!!!!!!!!! już wiem napewno, że nie wystarczy ale jakoś to będzie i sie nie zamartwiam albo pójde prosic do banku albo coś sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 ja sie zgłaszam jako pierwsza!!!!!!!!! już wiem napewno, że nie wystarczy ale jakoś to będzie i sie nie zamartwiam albo pójde prosic do banku albo coś sprzedam Hyyy ale co sprzedać Fakt może dobrać w banku? Ale na razie są, więc trzeba budować i tak jak napisałaś będę się martwić później - jeśli się tak da oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 glowa do góry!!!!! wszystko jakos sie pouklada......a narazie cieszmy sie tym co udało nam sie do tej pory zbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.08.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 glowa do góry!!!!! wszystko jakos sie pouklada......a narazie cieszmy sie tym co udało nam sie do tej pory zbudować TAK JEST ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 grzeczna dziewczynka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 07.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Małgosiu - jestem pod wrażeniem! Parę dni mnie nie było, a tu proszę - chałupka prawie stoi Nie zamartwiaj się teraz pieniążkami - decyzję podjęliście, zaczęliście budować - trzeba pchać ten wózek dalej Co ma być, to będzie - dzisiaj cieszyć się trzeba każdym dniem i tym, co on przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts