Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

Małgosiu - jestem pod wrażeniem!

Parę dni mnie nie było, a tu proszę - chałupka prawie stoi :D

Nie zamartwiaj się teraz pieniążkami - decyzję podjęliście, zaczęliście budować - trzeba pchać ten wózek dalej :) Co ma być, to będzie - dzisiaj cieszyć się trzeba każdym dniem i tym, co on przyniesie :D

Iwonko, właśnie takich słów mi trzeba było - pchamy dalej. :) :)

Byliśmy dzisiaj u Pana, który robi drzwi wewnętrzne są bardzo ładne i drewniane, ale :o :o :o drogie 1 tyś. z montażem, drogo ( jak dla mnie) :cry:

Koleżanka 3 lata temu płaciła po 700 zł, a gdzieś czytałam niedawno, że jest kryzys i wybudowanie mniej będzie kosztować :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odwiedziła nas na budowie mamik miło było Cię Małgosiu poznać

istotnie, w końcu udało mi się dotrzeć, bardzo się cieszę, że was poznałam,

miałam przyjechać oglądać fundamenty, ale nie zdążyłam :lol:

a na budowie jak w ulu, właśnie przywieżli kojeną partię bloczków, GM "delikatnie " dopytywał jakie w końcu chcą rolety, bo robota stoi (czyli od 5 minutut nie można murować :o CZAS UCIEKA), pan z bloczkami sie zakopał, pan koparkowy rozładowywał palety z bloczkami ... :o :o :o

i do tego wszystkiego jeszcze ja z moimi pytaniami, projektami ...

a GM w tym całym zamieszaniu jak "ryba w wodzie"

reasumując - jak się widzi takie budowy, to człowiek odzyskuje wiarę w to, że jednak da się budowac szybko i dobrze, są ludzie, którzy wiedzą co to logistyka, szanują czas swój i czas inwestora

Odwiedziła nas na budowie mamik miło było Cię Małgosiu poznać

istotnie, w końcu udało mi się dotrzeć, bardzo się cieszę, że was poznałam,

miałam przyjechać oglądać fundamenty, ale nie zdążyłam :lol:

a na budowie jak w ulu, właśnie przywieżli kojeną partię bloczków, GM "delikatnie " dopytywał jakie w końcu chcą rolety, bo robota stoi (czyli od 5 minutut nie można murować :o CZAS UCIEKA), pan z bloczkami sie zakopał, pan koparkowy rozładowywał palety z bloczkami ... :o :o :o

i do tego wszystkiego jeszcze ja z moimi pytaniami, projektami ...

a GM w tym całym zamieszaniu jak "ryba w wodzie"

reasumując - jak się widzi takie budowy, to człowiek odzyskuje wiarę w to, że jednak da się budowac szybko i dobrze, są ludzie, którzy wiedzą co to logistyka, szanują czas swój i czas inwestora

Małgosiu - NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ :lol: :lol: :lol:

Ładne tempo u Ciebie :) Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami?

TMK - Bardzo dobrze :) zresztą stan zaawansowania na budowie świadczy o tym :lol: :lol: masz u nas flaszkę :D

Przywieziesz na parapetówę, jak pogoda dopisze to może coś zmajstrujemy na koniec wakacji :)

Bardzo chętnie Was poznam i cytrynóweczkę przywieziemy - hyyyyy, jedna będzie za mało :) :wink:

Bardzo chętnie Was poznam i cytrynóweczkę przywieziemy - hyyyyy, jedna będzie za mało :) :wink:

Nie wiem jak liczyć? Na dwie nogi czy cztery łapy ;) :D a poważnie, przymiarki mamy na koniec sierpnia/początek września tak aby pogoda dała jeszcze zmajstrować grilla - w końcu muszę przetestować nowego 21 calowego potwora :)

ps. a co Kasia taka zdziwiona? :roll: :)

że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato :oops:

A może jak nie wypali, to powrócimy do spotkania na piwie, ale ja już nie organizuję, bo nie mam do tego daru, ale chętnie przyjdę :) :)

o tamtym terminie przypomniałem sobie po 4-5 dniach po fakcie... :-? :( Przenosiny/instalacja zajmuje nam 100% czasu, do tego 20% dzieci i z 10% szczeniak i do kompletu starcza skleroza ;) :D

że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato :oops:

Spokojnie, temat rozwojowy :) Na razie nie mam żadnych konkretów, a tym bardziej listy osób. Z muratora jest parę osób, które chętnie znów zobaczę i/lub poznam :) Dam Ci znać jak coś wyklaruje.