Megana 07.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Małgosiu - jestem pod wrażeniem! Parę dni mnie nie było, a tu proszę - chałupka prawie stoi Nie zamartwiaj się teraz pieniążkami - decyzję podjęliście, zaczęliście budować - trzeba pchać ten wózek dalej Co ma być, to będzie - dzisiaj cieszyć się trzeba każdym dniem i tym, co on przyniesie Iwonko, właśnie takich słów mi trzeba było - pchamy dalej. :) Byliśmy dzisiaj u Pana, który robi drzwi wewnętrzne są bardzo ładne i drewniane, ale drogie 1 tyś. z montażem, drogo ( jak dla mnie) Koleżanka 3 lata temu płaciła po 700 zł, a gdzieś czytałam niedawno, że jest kryzys i wybudowanie mniej będzie kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 08.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Odwiedziła nas na budowie mamik miło było Cię Małgosiu poznać istotnie, w końcu udało mi się dotrzeć, bardzo się cieszę, że was poznałam, miałam przyjechać oglądać fundamenty, ale nie zdążyłam a na budowie jak w ulu, właśnie przywieżli kojeną partię bloczków, GM "delikatnie " dopytywał jakie w końcu chcą rolety, bo robota stoi (czyli od 5 minutut nie można murować CZAS UCIEKA), pan z bloczkami sie zakopał, pan koparkowy rozładowywał palety z bloczkami ... i do tego wszystkiego jeszcze ja z moimi pytaniami, projektami ... a GM w tym całym zamieszaniu jak "ryba w wodzie" reasumując - jak się widzi takie budowy, to człowiek odzyskuje wiarę w to, że jednak da się budowac szybko i dobrze, są ludzie, którzy wiedzą co to logistyka, szanują czas swój i czas inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.08.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Odwiedziła nas na budowie mamik miło było Cię Małgosiu poznać istotnie, w końcu udało mi się dotrzeć, bardzo się cieszę, że was poznałam, miałam przyjechać oglądać fundamenty, ale nie zdążyłam a na budowie jak w ulu, właśnie przywieżli kojeną partię bloczków, GM "delikatnie " dopytywał jakie w końcu chcą rolety, bo robota stoi (czyli od 5 minutut nie można murować CZAS UCIEKA), pan z bloczkami sie zakopał, pan koparkowy rozładowywał palety z bloczkami ... i do tego wszystkiego jeszcze ja z moimi pytaniami, projektami ... a GM w tym całym zamieszaniu jak "ryba w wodzie" reasumując - jak się widzi takie budowy, to człowiek odzyskuje wiarę w to, że jednak da się budowac szybko i dobrze, są ludzie, którzy wiedzą co to logistyka, szanują czas swój i czas inwestora Małgosiu - NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Meganko..........obajżałam nowe fotki!! Masz juz piekne wejście do domku i piekny wykusz trzymam kciuki na dalsze tak szybkie prace!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.08.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Małgosiu, ale postępy poczyniliście. Z czego budujecie, gdzie zamawialiście i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Aniu, Naszych bloczków klimabloc nie przywieziono na czas. W związku z tym GM załatwił w tej samej hurtowni inne bloczki - Wienerberger'a. Co do ceny, to 5,54 za bloczek, ale załatwiane przez GM-a, więc nie wiem jakie mają ceny dla klientów. A Ty kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Meganko..........obajżałam nowe fotki!! Masz juz piekne wejście do domku i piekny wykusz trzymam kciuki na dalsze tak szybkie prace!!!! Kalu, za to Twoje bale są śliczne i tak ja na pewno Ty, chciałabym zobaczyć Wasz domek wybudowany już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ładne tempo u Ciebie Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ładne tempo u Ciebie Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami? TMK - Bardzo dobrze zresztą stan zaawansowania na budowie świadczy o tym masz u nas flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ładne tempo u Ciebie Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami? TMK - Bardzo dobrze zresztą stan zaawansowania na budowie świadczy o tym masz u nas flaszkę Przywieziesz na parapetówę, jak pogoda dopisze to może coś zmajstrujemy na koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ładne tempo u Ciebie Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami? TMK - Bardzo dobrze zresztą stan zaawansowania na budowie świadczy o tym masz u nas flaszkę Przywieziesz na parapetówę, jak pogoda dopisze to może coś zmajstrujemy na koniec wakacji Bardzo chętnie Was poznam i cytrynóweczkę przywieziemy - hyyyyy, jedna będzie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Bardzo chętnie Was poznam i cytrynóweczkę przywieziemy - hyyyyy, jedna będzie za mało Nie wiem jak liczyć? Na dwie nogi czy cztery łapy a poważnie, przymiarki mamy na koniec sierpnia/początek września tak aby pogoda dała jeszcze zmajstrować grilla - w końcu muszę przetestować nowego 21 calowego potwora ps. a co Kasia taka zdziwiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato A może jak nie wypali, to powrócimy do spotkania na piwie, ale ja już nie organizuję, bo nie mam do tego daru, ale chętnie przyjdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato A może jak nie wypali, to powrócimy do spotkania na piwie, ale ja już nie organizuję, bo nie mam do tego daru, ale chętnie przyjdę :) o tamtym terminie przypomniałem sobie po 4-5 dniach po fakcie... Przenosiny/instalacja zajmuje nam 100% czasu, do tego 20% dzieci i z 10% szczeniak i do kompletu starcza skleroza że tak beze mnie, bo jak by po 23 to ja na to jak na lato Spokojnie, temat rozwojowy Na razie nie mam żadnych konkretów, a tym bardziej listy osób. Z muratora jest parę osób, które chętnie znów zobaczę i/lub poznam Dam Ci znać jak coś wyklaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 10.08.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 przyszłam życzyć miłęgo dnia bliżniaków jak najbardziej mozna życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 przyszłam życzyć miłęgo dnia bliżniaków jak najbardziej mozna życzyć NO TO ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA :) i miłego dnia również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wow.....Megana.....ale zapierniczacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.08.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 wow.....Megana.....ale zapierniczacie Kalu67, to nie my, to Panowie budowniczowie A jak Twoje bale i robota idzie? Wklejałaś jakieś nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts