Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gustowny C84 pod Wrocławiem - Małgoś, Michał i Megi

Megana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech mury pną się do góry!! 8) 8)

cóż ja mogę napisać..... tylko tak dalej. Gratulacje

Parę dni mnie nie było i proszę. Za chwile strop! Oj, piorunem to idzie.

Witajcie :) Afrodyto i Naleśnik :)

Dzięki i mam nadzieję, że przebrniemy przez budowanie bez większych kłopotów ( bo mniejsze zawsze są :wink:

Przyszłam przywitać się :) Normalnie brak słów na Wasze tempo prac. Tych panów na budowie to chyba macie w ilości drużyny piłkarskiej, co ? I już więźbę zamawiasz :o dogoniłaś nas :D Zaraz Twój dach zobacze :)

Wasi wykonawcy z naszym czasem to pewnie 10-cio piętrowiec zdążyliby zbudować :D

Przyszłam przywitać się :) Normalnie brak słów na Wasze tempo prac. Tych panów na budowie to chyba macie w ilości drużyny piłkarskiej, co ? I już więźbę zamawiasz :o dogoniłaś nas :D Zaraz Twój dach zobacze :)

Wasi wykonawcy z naszym czasem to pewnie 10-cio piętrowiec zdążyliby zbudować :D

Rysko - miło że się odzywasz :) do tej pory było Panów tylko 4 , od wczoraj jest ich 5 :lol: :lol: :lol:

Gdyby była cała drużyna piłkarska, to pewnie zamieszkalibyśmy na BN jeszcze w tym roku :lol: :lol: :lol: , ale szansa na zamieszkanie do przyszłego jest duuuuża :lol: :lol: :lol:

Ładne tempo u Ciebie :) Jak tam sprawuje się Bogdan z misiami?

TMK - Bardzo dobrze :) zresztą stan zaawansowania na budowie świadczy o tym :lol: :lol: masz u nas flaszkę :D

Się ma taaaką ekipę, to każde 5 min postoju to dramat w trzech aktach :roll:

Znaczy się ekipa godna polecenia i wydanej na nią kaski! Mam rację?