Megana 11.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Flacha należy się jak nic! Tacy budowlańcy zawsze znajdą pracę Dostają flaszki po większych etapach Muszą wiedzieć, że doceniamy ich pracę i myślę, że nie łatwą , jeśli dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zapraszam do mnie, mam coś fajnego I w dzienniku, i w komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 W pewnym sensie to wam zazdroszczę ..... stan surowy to chyba najprzyjemniejszy etap budowy.....a u was widać to w szczególności. Ewentualnie zastanów się jeszcze czy nie zastosować "poduszek betonowych" pod belki stropowe. Na zdjęciu widać, że oparte są bezpośrednio na cegłach czy tak zostaną czy będą podniesione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Meganko to pierwszego mieszkańca na budowie juz masz jak znam życie kotek sie oswoi i będze WASZ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 W pewnym sensie to wam zazdroszczę ..... stan surowy to chyba najprzyjemniejszy etap budowy.....a u was widać to w szczególności. Ewentualnie zastanów się jeszcze czy nie zastosować "poduszek betonowych" pod belki stropowe. Na zdjęciu widać, że oparte są bezpośrednio na cegłach czy tak zostaną czy będą podniesione? Witaj Naleśnik, kurcze nie wiem, zapytam GM co on na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Meganko to pierwszego mieszkańca na budowie juz masz jak znam życie kotek sie oswoi i będze WASZ!! Hej Kalu Jak bale, zmokły mocno ? Mam nadzieję, że nie :) Co do kotka, kurcze za nim my się tam wprowadzimy, to kocina z głodu padnie, cały czas tam nie będziemy . Nie długo zima i co on tam biedny zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 bedziesz musiała zabrać go na pokoje a bale zmokły ale wyschły jest ok!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 bedziesz musiała zabrać go na pokoje a bale zmokły ale wyschły jest ok!! Oj nie mogę sobie nawet wyobrazić, co zrobiłaby Megi z kociakiem. Z niej jest kawałek wredoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 początki mogą być trudne ale potem by sie do siebie przyzwyczaiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 początki mogą być trudne ale potem by sie do siebie przyzwyczaiły No...nie byłabym taka pewna... Chociaż znam kota, który "ustawił"sobie psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 u mnie jest pies z kotem..... kot był pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.08.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jak na razie dziewczynki w tych 36 m2 obijamy się o siebie i nawet kot ucieka często do córki pokoju, bo jej u nas w pokoju za ciasno i brak spokoju Na razie nowej kociny nie możemy wziąć, mam nadzieję, że na wieś wróci, będę zaglądać i oczywiście nie damy jej skrzywdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spotykamy się 28.08.2009 o godz.17 przy Związkach Twórczych, jeśli ktoś nie zdąży może dojść później. Czekamy na chetnych na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spotykamy się 28.08.2009 o godz.17 przy Związkach Twórczych, jeśli ktoś nie zdąży może dojść później. Czekamy na chętnych na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Spotykamy się 28.08.2009 o godz.17 przy Związkach Twórczych, jeśli ktoś nie zdąży może dojść później. Czekamy na chętnych na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 13.08.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka, juz strop ulala Co do kota to dobrze jest mieć chyba takiego dzikuska coby łapał myszy i inne gryzonie , więc dbaj o niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 życze Wam miłego spotkania i dobrej zabawy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka, juz strop ulala Co do kota to dobrze jest mieć chyba takiego dzikuska coby łapał myszy i inne gryzonie , więc dbaj o niego PIT79 - Dbamy o kocinę, jedzonko zostawione A strop będzie lany w poniedziałek, bo w sobotę jest święto Chłopaki będą mogli odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.08.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 życze Wam miłego spotkania i dobrej zabawy!! Dzięki Kalu - zobaczymy kto przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 13.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Małgosiu przeczytałam emaila, Wycenę dostaniecie na środę, bo Sławek musi sprawdzić ceny materiałów w hurtowniach. My na dole będziemy mieć podłogówkę, na górze tylko w łazience i pralni. U nas Sławek nie przewiduje w salonie grzejnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts