Megana 13.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Aniu, to spokojnie niech coś zaproponuje Bardzo dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.08.2009 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam No i masz - przegoniliście nas My strop zalewamy prawdopodobnie we wtorek. Oj będzie się lało Taką mam cichą nadzieję że to koniec kontaktów z betoniarnią - nie żebym narzekała (wręcz przeciwnie) ale to oznacza koniec jakiegos etapu Śliczny ten kotek, myszy na budowie nie będziecie mieli będzie przynosił w podziękowaniu. Tak właśnie dziękowała kotka teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam No i masz - przegoniliście nas My strop zalewamy prawdopodobnie we wtorek. Oj będzie się lało Taką mam cichą nadzieję że to koniec kontaktów z betoniarnią - nie żebym narzekała (wręcz przeciwnie) ale to oznacza koniec jakiegos etapu Śliczny ten kotek, myszy na budowie nie będziecie mieli będzie przynosił w podziękowaniu. Tak właśnie dziękowała kotka teścia Ja mówiłam, że nasza się chwali...dopóki pewna pani nie nauczyła jej zjadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Pięknie Małgosiu idzie robota Kociak śliczny, tylko zaniedbany. Ale myślę, że sobie poradzi - z Waszą pomocą rzecz jasna Małgosiu, napisz proszę, jakie kominy kupiliście, bo ja właśnie jestem na etapie tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.08.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ryska, Afrodyta, Iwonko - za nim ja tam się przeprowadzę, to kocina pewnie sama się wyprowadzi. Zobaczymy Iwonko, odpisałam na PW w sprawie kominów. Ryska, my chyba w poniedziałek, ale nie wykluczone, że we wtrrek będą lać, więc jesteśmy w tym samym miejscu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 15.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,jak wy szalejecie Takiej ekspresowki jeszcze nie widzialam .........rzadko mam czas ,zeby tu pozagladac i za kazdym razem jak patrze to widze ogromne postepy ja tez tak juz chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,jak wy szalejecie Takiej ekspresowki jeszcze nie widzialam .........rzadko mam czas ,zeby tu pozagladac i za kazdym razem jak patrze to widze ogromne postepy ja tez tak juz chce MRS.CONSTR. - Witaj, życzę, aby i Tobie domek tak szybko rósł. Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 cześć..... co ja tam będę pisał jak widzę takie postępy na budowie zapytam jak "długi dwu-dniowy" weekend mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.08.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 cześć..... co ja tam będę pisał jak widzę takie postępy na budowie zapytam jak "długi dwu-dniowy" weekend mija? Naleśniku - właśnie napłodziłam trochę i za chwilę jak tylko Michał przegra zdjęcia z aparatu, to wkleję do dziennika - powiem tylko, że góry są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 ...... powiem tylko, że góry są piękne takkkk?....... co Ty nie powiesz? ....weź mnie nie drażnij opowieściami o górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Witaj Meganko . Dwa dni mnie nie było a u Ciebie takie postępy na budowie!!!! Twoi robotnicy chyba wcale nie śpią?? ..jeżeli chodzi o Twoja sąsiadke to znowu potwierdza się zasada, że w każdej grupie znajdzie się jakaś czarna owca ale dobrze, że ją olaliście i jej decyzja nie wpłynie na wasze plany!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ...... powiem tylko, że góry są piękne takkkk?....... co Ty nie powiesz? ....weź mnie nie drażnij opowieściami o górach Naleśnik, biorąc pod uwagę, że właśnie minęły 2 tygodnie mojego urlopu praktycznie na załatwianiu spraw budowlanych ( nie skarżę się ), to należało mi się troszkę oddechu. Pewnie Tobie i Naleśnikowej też się należy, więc może mały wypad w górki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Meganko......fajne te schody wynalazłas tylko one są bez barierek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Meganko......fajne te schody wynalazłas tylko one są bez barierek?? Michał mówi, że my bardzo żadko pijemy więc nie spadniemy A poważnie, my będziemy mieć barierkę - dla bezpieczeństwa wchodzących, ale bardzo proste i trelek będzie jak najmniej, aby wyglądały delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja tez sie już powoli rozgladam za schodami dla siebie.... tylko u mnie ma być ubikacja pod schodami....a ja nie umiem sobie tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja tez sie już powoli rozgladam za schodami dla siebie.... tylko u mnie ma być ubikacja pod schodami....a ja nie umiem sobie tego wyobrazić http://www.schodyzelazko.eu/ Link do galerii schodów - zdjęcie 6, czy o coś takiego chodzi? Jak byliśmy u mojej córki w Anglii, to mieszkała w domku, gdzie pod schodami było WC, ale schody były bardzo strome i drzwi nie były ścięte jak na zdjęciu nr 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a gdzie jest ten link do galerii schodów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 pierwsza kawa "u siebie".... uczucie bezcenne ....jak niewiele potrzeba do szczęścia prawda? co do gór..... no cóż ja je uwielbiam, moja żonka niestety już trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 a gdzie jest ten link do galerii schodów??? Kalu - proszę ( nie zauważylam, że nie wkleił się ) http://www.schodyzelazko.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 pierwsza kawa "u siebie".... uczucie bezcenne ....jak niewiele potrzeba do szczęścia prawda? Tak nie wiele, ale to dobrze, trzeba cieszyć się drobnymi chwilami :) co do gór..... no cóż ja je uwielbiam, moja żonka niestety już trochę mniej To jak Cię żonka Naleśnikowa puści ( sam się nie puszczaj ), to zapraszamy na wycieczkę z nami . Przyjedź do Wrocka koło 9:00 i jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts