naLeśnik 16.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 dzięki za zaproszenie .....może kiedyś skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 dzięki za zaproszenie .....może kiedyś skorzystam. Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.08.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dziękuję Małgosiu za info o kominach - muszę zadzwonić i popytać Las faktycznie macie gęsty - prawie tak, jak mój A na tę kawę pod zalanym już stropem można się wprosić ? I na koniec - dziękujemy za możliwość poznania Was osobiście - bardzo się cieszymy i liczymy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Dziękuję Małgosiu za info o kominach - muszę zadzwonić i popytać Las faktycznie macie gęsty - prawie tak, jak mój A na tę kawę pod zalanym już stropem można się wprosić ? I na koniec - dziękujemy za możliwość poznania Was osobiście - bardzo się cieszymy i liczymy na więcej Iwonko, kawa murowana i nie tylko kawa ( zdrowie na budowie ) może też być Tylko szkoda, że u nas nie ma takich pięknych widoków, jak u Was ( nadrobię gadaniem hehehe, a Ty mi pomożesz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Meganko..........ale Wy zapierniczacie do przodu i tarasik nawet juz sie u was robi super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Meganko..........ale Wy zapierniczacie do przodu i tarasik nawet juz sie u was robi super !!! Właśnie się zastanawiam, gdzie im się tak spieszy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty lepiej zapytaj..........co oni biorą rano??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.08.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja w sprawie sąsiadki... Megana wiesz chyba, że wspólny wróg jednoczy /mam na myśli was, pozostałych właścicieli działek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ja w sprawie sąsiadki... Megana wiesz chyba, że wspólny wróg jednoczy /mam na myśli was, pozostałych właścicieli działek/ Czekam jak na szpilkach (babska ciekawość), co też "niunia" jutro odpowie, ponieważ ma dać odpowiedź, czy się dokłada do sieci, czy nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.08.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Noooo...i jest już lądowisko Gratuluję!!! Mam nadzieję, że sprawa wody szybko się wyjaśni - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Noooo...i jest już lądowisko Gratuluję!!! Mam nadzieję, że sprawa wody szybko się wyjaśni - trzymam kciuki Hej Iwonko Również mamy taką nadzieję. Iwonko, kiedy zajrzysz do Wrocławia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.08.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Małgosiu - w najbliższym czasie na pewno nie.... Ale spokojnie - jak będą plany, to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 szkoda, że ja mam do was tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.08.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 szkoda, że ja mam do was tak daleko Kala - globalizacja jest powszechna - taka odległość to nie odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Iwona........póki co, to pojade do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 szkoda, że ja mam do was tak daleko Kalu, myślę, że przyjdzie czas i się poznamy w realu, tylko się wszyscy trochę wyrobimy z tymi budowami :) Ja zamierzam pomalutku poznać wszystkich, już poznałam: Secama i Dorotkę Trabiego i jego szarmanckiego Teścia - ukłony Iwonkę i Norberta Michał poznał Kasię - XX ( ja poznam w niedługim czasie) Jak widać krąg znajomych budowlanych powiększa się :) A niedługo spotkanie - dopiszę resztę osób - mam nadzieję, że przyjdzie TMK , Kasia 73, Ania Klepka i wyżej poznani :) : ) z osobami towarzyszącymi oczywiście Tych mieszkających koło Opola też zamierzam poznać - Naleśnika i AnięHubi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Małgosiu, gonicie z budową,.Ja na spotkanie przyjdę sama, mąż zostanie z dziećmi.W tym tygodniu wraca późno z pracy. Jeszcze Go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Małgosiu, gonicie z budową,. Ja na spotkanie przyjdę sama, mąż zostanie z dziećmi. W tym tygodniu wraca późno z pracy. Jeszcze Go nie ma. OOO, a ja myślałam, że będziecie razem Ale następnym razem mam nadzieję, że będziecie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 18.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no, może i będziemy razem. A Ty Małgosiu będziesz z Michałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no, może i będziemy razem. A Ty Małgosiu będziesz z Michałem? OCZYWIŚCIE, my papużki nierozłączki Nie ma innej opcji :), więc przyjdźcie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts